Buldog

Bulldog je izvorno korišten za tjeranje stoke na tržište i za natjecanje u krvavom sportu zvanom mamljenje bikova. Danas su nježni drugovi koji vole djecu.

Iako se radi o čistokrvnim psima, možda ćete ih pronaći u skloništima. Ne zaboravite usvojiti! Ne kupujte ih ako ih ne želite dovesti kući.

Kratka šetnja i drijemanje na kauču je upravo što ova pasmina voli. Buldozi se mogu dobro prilagoditi životu u stanu, pa čak i biti odlični suputnici za početnike. Privrženi su prema svim članovima obitelji i štenci su prilično lakog održavanja. Samo pazite da ih držite podalje od ekstremnih vremenskih prilika, a također im pružite dovoljno vježbe, jer je debljanje rizik za ove pse koji rado većinu dana provode na kauču.

Jeste li znali da prave hranu za pse posebno za buldoge? U nastavku pogledajte potpuni popis osobina i činjenice o Buldoh pasmini!

Detaljne informacije o Bulldogima

Što engleski, američki marinci, Sveučilište Yale, Sveučilište Georgia i deseci drugih škola imaju zajedničko? Pas kojeg su svi odabrali da predstavlja njihove čvrste, uporne karaktere. Taj pas? Pa, to je Bulldog, naravno!

Ponekad se naziva Engleski Buldog ili Britanski Buldog, pasmina potječe iz Engleske i ima krvavu prošlost. Potječe od borbenih mastifa koje su na Britansko otočje donijeli Rimljani i korišten je u krvavom sportu zvanom mamljenje bikova. Danas, međutim, Buldog izgledom tek malo podsjeća na svoje pretke. I sva ta svirepost koju je pokazao u torovima za mamljenje bikova? Otišao zauvijek. Unatoč njegovom još uvijek svirepom izgledu, teško bi vam bilo pronaći psa slađeg, ljubaznijeg karaktera

Buldoge nikada ne zamjenjuju s drugim pasminama. Oni su psi srednje veličine s debelim, niskim tijelom. Njihova glava kratke njuške je masivna i četvrtasta. Imaju široka ramena i prsa, s debelim, čvrstim udovima.

Iako su buldozi niski, široki su i mišićavi. Njihove široke glave imaju obraze koji se protežu do strana očiju, a koža na čelu trebala bi imati guste bore. Buldog ima opuštenu gornju usnu, a donja čeljust je podgrizena, što znači da mu donji zubi strše dalje od gornjih. Buldogove čeljusti su velike i snažne, namijenjene za hvatanje za protivnika i držanje.

Buldozi imaju okrugle, tamne oči. Uši su im male i tanke, presavijene poput ruže. Njihovi kratki repovi nose nisko na zadicama.

Bulldogovo mišićavo tijelo navodi ga na osebujan hod. Budući da su mu zdepaste noge postavljene na svakom kutu njegova tijela, on se kreće više geganjem nego hodanjem. Podsjeća na neku vrstu labavog, miješanog, bočnog kotrljanja. Budući da su im ramena mnogo šira od stražnjih krajeva i imaju tako velike glave, ženkama je se teško ošteniti bez pomoći. Većina mora imati carski rez kako bi rodila svoje štence, pa je uzgoj buldoga skupa ponuda.

Unatoč prikazima iz crtića o njima kao o divljim psima, današnji se Buldozi uzgajaju da budu privrženi i ljubazni. Oni su, doista, odlučni i hrabri, ali ne žele se svađati. Često imaju mirno dostojanstvo kada su zreli, a iako su prijateljski raspoloženi i razigrani, znaju biti pomalo tvrdoglavi i zaštitnički nastrojeni prema obitelji. Buldozi vole ljude. Traže ljude za pažnju i ne uživaju ništa drugo nego čamiti pored svojih gospodara, a možda i hrkati dok spavaju s glavom u krilu.

Nažalost, Buldogova jedinstvena struktura tijela i glave čini ga sklonim zdravstvenim problemima, posebice respiratornim i zglobnim poteškoćama. Mogu brzo dobiti prekomjernu tjelesnu težinu ako ne vježbaju dovoljno. Previše težine opterećuje njihova tijela i može pogoršati postojeće zdravstvene probleme.

Buldog je popularan pas u SAD-u, ali nije za svakoga. Iznenađujuće je težak za svoju veličinu, a ako ga trebate podići, recimo da ga odvedete veterinaru, to može biti izazov. Unutar kuće, buldozi su obično neaktivni, radije spavaju dok opet ne dođe vrijeme za jelo. Vole djecu, ali ne očekujte da će provoditi sate jureći loptu ili trčeći s djecom u dvorištu. Vaš se buldog može neko vrijeme baviti takvom igrom, ali onda ćete ga naći natrag uz sebe, zadovoljan gledati kako svijet prolazi i sretno vas gledati s onim licem koje samo majka – ili odani obožavatelj buldoga – mogao voljeti.

Činjenice o buldozima

Značajnosti

 • Buldozi znaju biti tvrdoglavi i lijeni. Vaš zreli Buldog možda nije baš oduševljen odlaskom u šetnju, ali važno je da se svaki dan vježba kako bi bio u formi.
 • Buldozi ne podnose toplinu i vlagu. Kada je vaš Buldog na otvorenom, pažljivo ga promatrajte da li ima znakova pregrijavanja i odmah ga unesite unutra ako počne pokazivati uznemirenost. Neki ljudi stavljaju bazene za djecu napunjene vodom na zasjenjeno mjesto gdje će njihovi Buldozi ležati kada je toplo vrijeme i svi su vani. Oni su definitivno kućni psi i ne bi trebali stalno živjeti na otvorenom.
 • Buldozi su osjetljivi na hladno vrijeme.
 • Buldozi hrču, hrču i hrču. Također su skloni apneji za vrijeme spavanja.
 • Buldozi su poznati po tome što imaju nadutost. Ako vam se ovaj problem čini pretjeranim, razgovarajte sa svojim veterinarom.
 • Buldogovi kratki nosevi čine ih sklonim brojnim respiratornim bolestima.
 • Buldozi mogu imati stisnute nosnice koje im otežavaju disanje i može zahtijevati operaciju za ispravljanje.
  Buldozi su pohlepni jeduci i prejedat će se ako im se pruži prilika. Budući da lako dobivaju na težini, brzo mogu postati pretili ako ne pratite njihov unos hrane.
 • Zbog veličine glave i prednjih strana, Buldozi imaju poteškoća s porodom. Većina zahtijeva carske rezove za porođaj. Neiskusnim uzgajivačima se ne savjetuje da ih pokušavaju uzgajati.
 • Kao pasmina kratkog nosa, Buldozi su osjetljivi na anesteziju. Svakako razgovarajte sa svojim veterinarom o tome prije bilo kakve operacije.
 • Da biste dobili zdravog kućnog ljubimca, nikada ne kupujte štene od neprovjerenog uzgajivača mlina ili trgovine za kućne ljubimce. Pronađite uglednog uzgajivača koji testira svoje rasplodne pse na genetske zdravstvene uvjete i dobre temperamente.
bulldog kutya
bulldog kutya
bulldog kutya
bulldog kutya

Osobnost

Društveni i dragi, ali s reputacijom hrabrosti koja ga čini izvrsnim psom čuvarom, Buldog je ljubavnik, a ne borac. Više je dostojanstven nego živahan i ima ljubaznu iako povremeno tvrdoglavu narav. Buldog je prijateljski raspoložen i lagodan; slaže se sa svima. On može biti spor u učenju, ali jednom kad nešto zna, dobiva to zauvijek. Buldozi ne laju. Obično je sam njihov izgled dovoljan da uplaši uljeze.

Na temperament utječu brojni čimbenici, uključujući nasljedstvo, dresiranje i socijalizacija. Štenci dobrog temperamenta su znatiželjni i razigrani, spremni prići ljudima i držati ih u rukama. Birajte štene u sredini, a ne onog koji tuče svoje drugove u leglu ili onog koji se skriva u kutu. Uvijek upoznajte barem jednog od roditelja – obično je majka ta koja je dostupna – kako biste bili sigurni da imaju lijepe temperamente s kojima se osjećate ugodno. Susret s braćom i sestrama ili drugim rođacima roditelja također je od pomoći za procjenu kakvo će štene biti kad odraste.

Kao i svaki pas, Buldozima je potrebna rana socijalizacija – izlaganje mnogim različitim ljudima, prizorima, zvukovima i iskustvima – dok su mladi. Socijalizacija pomaže osigurati da vaše štene buldoga odraste u dobro zaokruženog psa. Upisati ga u razred vrtića za štene odličan je početak. Redovito pozivanje posjetitelja i odvođenje u užurbane parkove, trgovine koje dopuštaju pse, te u laganim šetnjama da upoznaju susjede također će mu pomoći u usavršavanju društvenih vještina.

Zdravlje

Kao i sve pasmine, Buldozi su skloni određenim bolestima i problemima. Neće svi Buldozi dobiti bilo koju ili sve od ovih bolesti, ali važno je biti svjestan njih kako biste bili informirani kada intervjuirate uzgajivače i znali što tražiti tijekom života vašeg Buldoga.

Kupnja od odgovornog uzgajivača pomoći će vam da dobijete najzdravijeg mogućeg Buldoga. Štene od renomiranog uzgajivača Buldoga bit će cijepljeno i dehelmintizirano prije nego što ga odvedete kući. Odgovorni uzgajivači koriste samo fizički zdrave, zrele (najmanje 2 godine ili starije) pse i testiraju njihovu rasplodnu stoku na genetske bolesti koje se odnose na pasminu.

Oba roditelja trebaju imati zdravstvene dozvole, dokumentaciju da je pas testiran i očišćen od određenog stanja. Kod Buldoga trebate očekivati zdravstvena odobrenja Ortopedske Zaklade za Životinje za kukove, laktove i koljena, te od Zaklade za registar oka pasa (CERF), koja potvrđuje da su oči normalne.

Zdravstvene dozvole ne izdaju se psima mlađim od 2 godine. To je zato što se neki zdravstveni problemi ne pojavljuju dok pas ne dosegne punu zrelost. Iz tog razloga, često se preporuča da se psi ne uzgajaju dok ne napune dvije ili tri godine.

Općenito, Buldozi mogu imati mnogo zdravstvenih problema. Oni su divni psi, ali budite sigurni da ste voljni pomno pratiti njihovo zdravlje i da možete priuštiti bilo kakvo medicinski liječenje koji im je potrebno. Sljedeći uvjeti mogu utjecati na Buldoge:

Trešnjevo Oko: Ovo je stanje u kojem žlijezda ispod trećeg kapka strši i izgleda kao trešnja u kutu oka. Vaš veterinar će možda morati ukloniti žlijezdu.

Suho Oko: Ovo stanje nastaje kada prirodna proizvodnja suza nije dovoljna. Znakovi uključuju suh izgled ili plavu maglu u očima. Vaš veterinar može napraviti test kako bi utvrdio ima li vaš Buldog suho oko i propisati lijekove koje možete primijeniti za ublažavanje boli ovog stanja.

Entropion: Ovo je stanje u kojem se trepavice okreću prema unutra i trljaju o oko, uzrokujući iritaciju. Možda će biti potrebna operacija za ispravljanje.

Obrnuto ili naopako kihanje: Ovo zapravo nije zdravstveni problem, ali se općenito događa kada nazalna tekućina kaplje na Buldogovo meko nepce, uzrokujući njegovo zatvaranje. Također se može dogoditi kada vaš buldog ima nešto u nosu. Zvuči puno gore nego što jest. Pokušajte smiriti svog Buldoga milovanjem po grlu i to bi brzo trebalo proći.

Brahicefalni Sindrom: Ovaj se poremećaj nalazi kod pasa s kratkim glavama, suženim nosnicama ili izduženim mekim nepcem. Njihovi su dišni putovi opstruirani u različitim stupnjevima i mogu uzrokovati bilo što, od bučnog ili otežanog disanja do potpunog kolapsa dišnog puta. Psi s brahicefaličnim sindromom obično šmrču i frkću. Liječenje se razlikuje ovisno o ozbiljnosti stanja, ali uključuje terapiju kisikom, kao i operaciju za proširenje nosnica ili skraćivanje nepca.

Tresanje Glavom. Ovo nalikuje napadu, ali utječe samo na glavu. Vidi se kao nevoljno tresenje glavom s jedne strane na drugu ili gore-dolje. Ponekad je ovo nasilno. Čini se da je ovaj pas svjestan i svjestan onoga što se događa. Može biti povezano sa stresom i niskim šećerom u krvi. Uzgajivači često predlažu da svom psu date malo meda kako bi se ponovno povećala razina šećera u krvi ili da im odvratite pažnju kako bi zaustavili drhtanje. Ako se čini da drhtanje nije povezano sa stresom ili pretjeranim uzbuđenjem, trebate ga odvesti veterinaru što je prije moguće kako biste bili sigurni da ga ne boli.

Demodekoza. Naziva se i demodikoza. Svi psi nose malog putnika koji se zove demodex grinja. Majka prenosi ovu grinju na svoje štence u prvim danima života. Grinja se ne može prenijeti na ljude, pa čak ni na druge pse – samo majka može “dati” te grinje svojim štencima. Demodex grinje žive u folikulima dlake i obično ne uzrokuju nikakve probleme. Međutim, ako vaš Buldog ima oslabljen ili kompromitiran imunološki sustav, može razviti demodekoznu šugu. Demodekoza može biti lokalizirana ili generalizirana. U lokaliziranom obliku, na glavi, vratu i prednjim nogama pojavljuju se mrlje crvene, ljuskave kože s gubitkom kose. Smatra se da je bolest šteneta i često prolazi sama od sebe. Svejedno biste trebali odvesti svog psa veterinaru jer se to može pretvoriti u generalizirani oblik demodekoza. (Povećani limfni čvorovi često su znak da će se to dogoditi.)

Opća demodekoza pokriva cijelo tijelo i pogađa starije štence i mlade odrasle pse. Pas razvija pjegavu kožu, ćelave mrlje i kožne infekcije po cijelom tijelu. Psi koji razviju lokaliziranu ili generaliziranu demodikozu ne smiju se uzgajati jer se smatra da stanje ima genetsku komponentu.

Displazija kuka. Ovo je nasljedno stanje u kojem bedrena kost ne pristaje čvrsto u zglob kuka. Čini se da većina buldoga ima displaziju kukova na temelju njihovih rendgenskih snimaka kuka, samo zato što prirodno imaju plitke zglobove kuka, ali je neobično da imaju povezane probleme s hromošću osim ako im se dopusti da postanu prekomjerne težine ili ako se previše vježbaju. mnogo tijekom njihovog razdoblja brzog rasta. Ako je vašem buldogu dijagnosticirana displazija kuka, potražite drugo mišljenje i razmotrite druge mogućnosti liječenja, kao što su suplementi, prije nego pristanete na operaciju.

Problemi s Repom. Neki Buldozi imaju repove na vijak, obrnute repove ili druge vrste “zategnutih” repova koji im mogu uzrokovati probleme s kožom. Trebali biste držati rep vašeg Buldoga čistim i suhim kako biste spriječili infekciju.

Luksacija Patele. Također poznat kao “skliznuta koljena”, ovo je čest problem kod malih pasa. Nastaje kada patela, koja ima tri dijela – femur (bedrena kost), patela (kapica koljena) i tibija (tele) – nije pravilno postavljena. To uzrokuje hromost u nozi ili nenormalan hod, poput preskakanja ili skoka. To je stanje koje je prisutno pri rođenju, iako se stvarna neusklađenost ili luksacija ne javljaju uvijek mnogo kasnije. Trljanje uzrokovano luksacijom patele može dovesti do artritisa, degenerativne bolesti zglobova. Postoje četiri stupnja luksacije patele, u rasponu od stupnja I, povremene luksacije koja uzrokuje privremenu hromost u zglobu, do stupnja IV, u kojem je okretanje tibije ozbiljno i patela se ne može ručno poravnati. To daje psu izgled spuštenih nogu. Teški stupnjevi luksacije patele mogu zahtijevati kirurški popravak.

Njega

Buldozi su neaktivni u zatvorenom prostoru i ne zahtijevaju puno vježbe (iako ih je potrebno šetati svaki dan kako ne bi dobili na težini). Oni su kućni psi i preferiraju opušten način života. Nakon otprilike 15 minuta igre, spremni su za drijemanje. Ova niska do umjerena razina energije čini Buldoga pogodnim za svaki tip kuće, od stana do kuće s dvorištem. Buldoga možete odvesti u šetnju od kilometar ili dva tijekom prohladnog dijela dana, ali on će biti jednako zadovoljan kratkom šetnjom gore-dolje vašom ulicom.

Zbog svog gurnutog lica, Buldozi se ne snalaze dobro na ekstremno vrućem (ili hladnom) vremenu. Teško dišu kada su vrući i ne odvode dobro toplinu. Posebno su osjetljivi na toplinski udar. Već pola sata na otvorenom na temperaturi od 85 stupnjeva F može ih ubiti. Osigurajte mu klimatizirano okruženje i puno svježe vode. Buldozi također nisu plivači. Njihove masivne glave vuku ih ravno prema dolje. Ako imate bazen ili ribnjak, zaštitite svog buldoga od pada.

Buldog vjerojatno neće biti zvijezda suđenja poslušnosti, ali jednom kad nešto nauči, nikad to ne zaboravlja. Najbolje uči kroz zabavne treninge koji uključuju ponavljanje i pozitivno pojačanje kroz nagrade i pohvale za hranu.

Hranjenje

Preporučena dnevna količina: 1/2 do 2 šalice kvalitetne hrane za pse dnevno, podijeljeno u dva obroka.

Koliko vaš odrasli pas jede ovisi o njegovoj veličini, dobi, građi, metabolizmu i razini aktivnosti. Psi su pojedinci, baš kao i ljudi, i ne trebaju svi jednaku količinu hrane. Gotovo je samo po sebi da će visoko aktivnom psu trebati više nego lijenom psu. Kvaliteta hrane za pse koju kupujete također čini razliku – što je hrana za pse bolja, to će dalje ići prema hranjenju vašeg psa i manje ćete je trebati istresti u zdjelu svog psa.

Buldoga je lako prehraniti, ali pretilost može opteretiti njegove zglobove, pa se ne smije dopustiti da se udeblja. Održavajte svog odraslog Buldoga u dobroj formi tako da mu mjerite hranu i hranite ga dva puta dnevno, umjesto da ostavljate hranu cijelo vrijeme. Ako niste sigurni ima li prekomjernu tjelesnu težinu, dajte mu praktični test. Stavite ruke na njegova leđa, palčeve duž kralježnice, s prstima raširenim prema dolje. Trebali biste moći osjetiti, ali ne i vidjeti njegova rebra, a da ne morate snažno pritisnuti. Ako ne možete, treba mu manje hrane i više vježbe.

Za više informacija o hranjenju vašeg Buldoga, pogledajte naše smjernice za kupnju prave hrane, hranjenje vašeg šteneta i hranjenje vašeg odraslog psa.

Boja Dlake I Njegovanje

Dlaka vašeg Buldoga treba biti ravna, kratka, fine teksture, glatka i sjajna. Ima meku, opuštenu kožu, posebno na glavi, vratu i ramenima. Glava mu je prekrivena teškim borama i ima dva labava nabora na grlu (od čeljusti do prsa) koji tvore ono što se zove podlap.

Buldozi dolaze u raznim bojama: crvena tigrasta; sve ostale tigraste; čvrsta bijela; jednobojna crvena, smeđa ili puhasta (blijedo krem do svijetlosmeđa, blijedo žuta ili žuto crvena; i piebald (velike mrlje od dvije ili više boja). Čvrsta crna nije uobičajena i nije joj se mnogo diviti.

Četkajte Buldogovu glatku, finu, kratkodlaku dlaku jednom tjedno čvrstom četkom. Svaki dan obrišite mu lice vlažnom krpom, pazeći da očistite unutarnje bore. Obavezno potpuno osušite unutarnju stranu bora nakon što ih operete. Neki ljudi predlažu brisanje bora dječjim maramicama koje sadrže lanolin i aloe veru. Ako je koža vašeg Buldoga nadražena unutar bora, zamolite svog veterinara da vam preporuči umirujuću mast. Nakon što ste očistili bore, operite nos svom Buldogu i nanesite vazelin na njega kako bi ostao mekan i spriječio da postane suh i da se ljušti.

Buldog je prosječan linjavac. Ako možete odvojiti vrijeme da ga češljate više od jednom tjedno, to će vam pomoći smanjiti količinu dlaka koja vam pada na odjeću i namještaj.

Ostale potrebe njegovanja uključuju njegu noktiju i higijenu zuba. Režite nokte svom Buldogu jednom ili dvaput mjesečno. Ako ih čujete kako škljocaju po podu, predugi su. Što prije upoznate svog Buldoga sa šišanjem noktiju, to je iskustvo manje stresno za vas oboje.

Perite zube barem dva ili tri puta tjedno – bolje je svaki dan – kako biste uklonili kamenac i bakterije. Počnite kad je vaše štene mlado kako bi se naviklo.

Dok njegujete, provjerite ima li čireva, osipa ili znakova infekcije kao što su crvenilo, osjetljivost ili upala na koži, u ušima, nosu, ustima i očima te na stopalima. Uši bi trebale dobro mirisati, bez previše voska ili prljavštine iznutra, a oči bi trebale biti bistre, bez crvenila ili iscjetka. Vaš pažljiv tjedni pregled pomoći će vam da rano uočite potencijalne zdravstvene probleme.

Djeca I Drugi Ljubimci

Njegov ljubazan temperament i masivnost čine Buldoga izvrsnim suputnikom za djecu, čak i mlade. Buldog će trpjeti mnogo od djeteta, iako ne bi trebao, a otići će ako se umori od mučenja.

Uvijek podučavajte djecu kako pristupiti i dodirivati pse i uvijek nadzirati svaku interakciju između pasa i male djece kako biste spriječili bilo kakvo grizenje ili povlačenje za uho ili rep od strane bilo koje strane. Naučite svoje dijete da nikada ne prilazi psu dok spava ili jede ili da pokušava oduzeti psu hranu. Nijedan pas nikada ne smije ostati bez nadzora s djetetom.

Svojom mirnom prirodom, Buldozi se dobro slažu i s drugim kućnim ljubimcima, psima i mačkama. Međutim, oni mogu biti manje društveni prema čudnim psima.

Već nas je ocijenilo preko 200 osoba…

Ovdje možete pročitati najnovijih 20 recenzija svih naših proizvoda.

 

Antonelahr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

maltezerica je super prihvatila hranu, samo da su manje granule

prije 1 mjesec
Anoniman
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5
prije 2 mjeseca
Anoniman
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Za sada sve ok jos smo u fazi prelaska s jedne hrane na drugu

prije 2 mjeseca
Antonia Novakhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5
prije 3 mjeseca
Antonia Novakhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5
prije 3 mjeseca
Anonimanhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5
prije 3 mjeseca
INES ROGIĆhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5
prije 3 mjeseca
Fotografija #1 izdrazen.elekes
1
drazen.elekes
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Stigla klopa vauuu...

prije 3 mjeseca
Anonimanhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
4/5

Malo je skupa i pakiranje je nikakvo

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 3 mjeseca
Vesna Radelićhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Pas mi već dugo rado jede vašu hranu.

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 3 mjeseca
Natasa Dakota Copanyhr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 3 mjeseca
Fotografija #1 izMirela Solic
1
Mirela Solichr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Moj pas 10 god odbija suhu hranu jer ni jedna mu nije pasala,ovo je prva hrana nakon 10 god pokusavanja . Mislim da nema suhe hrane koju sam pokusala davat i koju nisam kupila i probala. Hvala

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 3 mjeseca
Tomislav M.hr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 4 mjeseca
Tomislav M.hr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 4 mjeseca
Tatjana K.hr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 4 mjeseca
Antonela K.hr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 4 mjeseca
Fotografija #1 izAntonela K.
1
Antonela K.hr
autentične povratne informacije kupacaautentične povratne informacije kupaca
5/5

Obožavanje na najjače

Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornik

prije 4 mjeseca

Želite li znati više i o drugim pasminama pasa?

Za vas smo prikupili najpopularnije pasmine pasa i sve ih opisali kao što je prikazano u nastavku. Labrador, sibirski haski, njemački ovčar, beagle, yorkie ili chihuahua… pokušali smo o svemu tome napisati nešto jedinstveno.

Američki stafordski terijer

više detalja o ovom psu

Buldog

više detalja o ovom psu

border collie

Border collie

više detalja o ovom psu

Cane Corso

više detalja o ovom psu

Francuski buldog

više detalja o ovom psu

Havanski bišon

više detalja o ovom psu

Jazavičar

više detalja o ovom psu

barna labrador ül

Labrador

više detalja o ovom psu

Njemački ovčar

više detalja o ovom psu

Puli

više detalja o ovom psu

Rotvajler

više detalja o ovom psu

Sibirski haski

više detalja o ovom psu

Vižla

više detalja o ovom psu

golden retriever

Zlatni retriver

više detalja o ovom psu

Dostava sljedećeg dana

Ako dovršiš narudžbu prije podne, tvoj paket će stići već sljedeći dan i odmah možeš sletjeti u posudu tvog psa. Ne zaboravi, dostavljamo bilo gdje u Hrvatskoj!

Premium sastojci

Sirovi materijali za naše proizvode dolaze od naših provjerenih farmera. Za nas, sigurnost tvog psa je najvažnija! Provjeri se sam!

Imaš li pitanje ili si zapeo?

Piši nam na Facebooku ili nas nazovi.

Neovisno provjereno
759 recenzija