Osobna Priča Koja Je Postala Uobičajna Misija

Sve je počelo kada sam imao 6 godina

Nakon završenog prvog razreda, dobio sam prvo štene u životu, nakon dugotrajnog prigovaranja svojim roditeljima. Bio je topao, sparan, ljetni dan. Bio sam uzbuđen da će štene konačno stići! Bilo je to najslađe stvorenje koje sam ikada vidio. Bila je to mješavina, a sve što se znalo je da je mama bila pas. Očev identitet je bio nepoznat.

Iskreno priznajem, nije mi smetalo ni tada – a ni od tada. Kako su godine prolazile, s Cricksy smo postajali sve više prijatelji. To ime ima prilično zanimljiv okus, znam. Ali što možete očekivati od šestogodišnjeg dječaka…

Zatim su se pojavile tegobe

Dok nisam krenuo u srednju školu, bili smo skupa i radili sve zajedno, Cricksy i ja. Dakle, opet je ljeto, samo 8 godina poslije. 2005 godine, u dobi od 8 godina, Cricksy je dobio rak. Bolest se počela razvijati na njegovom trbuhu, a potom se proširila na cijelo tijelo.

Borili smo se s bolešću gotovo godinu dana dok nije konačno odustao od borbe. Mnogi moji prijatelji rekli su da je to bio samo pas, no osjećao sam se kao da sam tog dana izgubio prijatelja i člana obitelji.

Još uvijek sam blizak s psima

Nisam imao vlastitog psa otkako sam izgubio Cricksyja. Srećom, jedan od mojih bliskih rođaka ima beagla kojeg mogu “odgajati” kad sam kod kuće. Zove se Spotted. Ima 4 godine i jako je pametan pas. Vrlo razigran i pravi svejed!

Samo zamislite prekretnicu u mom životu kada sam jednom, u proljeće 2017. godine, iz znatiželje, pogledao što dajemo Spottedu za jelo. Sve je pisalo na etiketi hrane za pse. Postoji mnogo, mnogo vrsta sastojaka koji se ne mogu dešifrirati. Osim toga, toliko je dugačak da ga ne možete ni pratiti. Zato sam mislio da ću potražiti sastojke.

Nakon dugog pretraživanja po internetu, shvatio sam da značajan dio hrane za pse još uvijek ima prostora za poboljšanje kvalitete. Višak vitamina, nekvalitetan mesni obrok i “sastojci” od 0,1%… Bio sam prilično razočaran i tada je došla velika ideja!

2017: Osnivanje CricksyDog-a

U proljeće 2017. osnovao sam CricksyDog s Imijem i Zsuzsijem (mojom braćom). Mislim da je to jako upečatljivo ime i dobro simbolizira sve što jesmo (u spomen na mog prvog i do danas samo jednog psa). Trudimo se u to uložiti iskrenu, nesebičnu ljubav koju nam je svakodnevno iskazivao. Dakle, ovo je svojevrsno poštovanje mom psu koji zauvijek živi u našim srcima!

Neko smo vrijeme proizvodili hranu u lokalnoj maloj tvrtki kod kuće (jer dosad nismo mogli ulagati u vlastitu tvornicu), ali to nažalost nije bilo moguće od 2019. nadalje. Naš ionako visoki standard još više smo podigli. Vrlo mali broj proizvođača trenutačno ispunjava iznimno stroge standarde kvalitete koje zahtijevamo! Stoga se većina naše hrane proizvodi u Nizozemskoj, a manji dio u Njemačkoj. Naravno, receptura i sastojci su naša odgovornost, oni samo proizvode. Pakiranje hrane, šivanje vrećica i svi ostali procesi već su u našem skladištu. Blizu je našeg rodnog grada, Kapuvára.

Plan nam je u budućnosti otvoriti vlastiti proizvodni pogon, ali na to ćemo svakako morati pričekati još 1-2 godine. Do tada ćemo nastaviti naš cilj da imamo sve više sretnih vlasnika i još sretnijih pasa ne samo kod kuće, već i diljem Europske Unije!

2022: CricksyDog od sada dostupan u 8 EU zemalja

Nakon dobrog uspjeha CricksyDog-a u našoj zemlji, sredinom 2020 godine smo odlučili da je vrijeme da se proširimo u inozemstvo. Naš temeljni cilj je pomoći psima i njihovim vlasnicima da imaju sretnije, zdravije i ispunjenije živote.

I ne možemo ovu misiju ograničiti samo na našu državu. Naime, postoje mnogi psi koji žive izvan Mađarske. Dakle, nastavit ćemo našu misiju dok ne pomognemo da barem 100,000 pasa koji žive u EU imaju sretnije i zdravije živote svakog mjeseca.

Mjesečno pomognemo 10,000 pasa. Iz ovih razloga, sada smo dostupni u 8 zemalja (po abecednom redu): Republika Češka, Grčka, Hrvatska, Mađarska, Poljska, Rumunija, Slovačka i Slovenija.

Jednu stvar vam možemo obećati. Nikada nećemo popustiti u kvaliteti. Što ste navikli od Cricksydog-a, uvijek ćemo zadržati. To je naš moto.

András Vargyas, suosnivač CricksyDog-a

Naš osnovni tim

Radimo svaki dan kako bismo najukusniju hranu za vašeg psa dostavili na vrijeme.

Kao što vidite, u posljednje 5 godine uspio sam sa sobom regrutirati suputnike bez kojih danas ne bismo bili ovdje. Naravno, cijela stvar ne bi postojala bez vaše podrške. Jako smo zahvalni na povjerenju. Pokušavamo vam zahvaliti na tome svaki dan.

Pišite nam ili nas kontaktirajte putem telefona

NAŠE SJEDIŠTE

9330 Kapuvár

Osli utca 16.

NAZIV TVRTKE

REGISTRACIJSKI BROJ TVRTKE

POREZNI BROJ

JAVNI POREZNI BROJ

Vargyas Petfood kft.

08-09-030621

51238933640

HR51238933640

NAŠA EMAIL ADRESA

pozdrav@cricksydog.hr

Pridružite se Trećoj Generacije CricksyDog Hrane

Zahvalni smo Europskoj Uniji Climate KIC za financiranje razvoja nekih naših proizvoda. Također smo predstavljeni u online verziji Forbesa i u nekoliko drugih online časopisa.

Dostava sljedećeg dana

Ako dovršiš narudžbu prije podne, tvoj paket će stići već sljedeći dan i odmah možeš sletjeti u posudu tvog psa. Ne zaboravi, dostavljamo bilo gdje u Hrvatskoj!

Premium sastojci

Sirovi materijali za naše proizvode dolaze od naših provjerenih farmera. Za nas, sigurnost tvog psa je najvažnija! Provjeri se sam!

Imaš li pitanje ili si zapeo?

Piši nam na Facebooku ili nas nazovi.

 

Neovisno provjereno
764 recenzije