Ted suha hrana za pse od janjetinom i rižom

(231 recenzija korisnika)

€17.99 - 3 kg | €59.99 - 14 kg | €109.99 - 28 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Uz pomoć CricksyDog Ted suhe hrane za pse, vaš će pas biti pun energije i suočiti se sa svakom preprekom uz veliki žar za životom! Ova suha hrana kombinira sve elemente o kojima mnogi psi, nažalost, samo sanjaju.

Janjetina pomiješana s žitaricama i vitaminima čini hranu ne samo ukusnom, nego i iznimno zdravom!

Prosječna veličina granula je 1,4 cm. Savršeno za srednje i velike pse!

 

Hrana za pse razvijena posebno za srednje i velike pse

Kada kažemo srednji i veliki psi, mislimo na sljedeće pasmine: labrador, retriver, haski, rotvajler, border collie…

Idealna veličina

Granule od 1,4 cm. Ovo je čarobni broj. Ovo je veličina za koju smatramo da je savršena za srednje i velike pse.

Tvoj pas će ju obožavati: na temelju više od 5000 povratnih ocjena

Već smo dobili više od 5000 pozitivnih ocjena na našu hranu za pse. Uspjeli smo osvojiti srca čak i naizbirljivijih pasa.

Posebice preporučamo našu hranu za pse sljedećim pasminama

Ti si za svog psa najbolji prijatelj, a tvoja kuća mu je dom! Učini ga/ju sretnim!

✔ veći entuzijazam i žar za životom: ovo je omogućeno bržom probavljivošću – jetra i bubrezi nisu opterećeni neupotrebljivim tvarima

✔ briljantno sjajno krzno: za ovo su odgovorni vitamini u mješavini i čistoća sastojaka koje koristimo

✔ nema nikakve nekompatibilnosti ili alergija: zahvaljujući prirodnom, zdravom sastavu CricksyDog hrane, pseće tijelo ju odlično tolerira i nekompatibilnosti su vrlo rijetke. Metabolizam nije opterećen neprirodnim tvarima koje mogu biti prisutne u konvencionalnoj hrani za pse.

✔ veća mišićna masa: visokokvalitetni proteini iz svježeg mesa pomažu rast mišića odmah i trajno. Naša Juliet prehrana ne sadrži ekstrakte biljnih proteina. Gotovo 42% korištenih sastojaka je crveno meso – što je gotovo dvostruko više od prosječne količine u psećoj hrani premium kvalitete.

Suha tvar (min.) 90,0 %
Čisti protein (min.) 22,0 %
Čista mast (min.) 8,0 %
Čista vlakna (max.) 3,5 %
Pepeo 8,5 %
Vitamin A 14.000 IU/IE
Vitamin D-3 1.400 IU/IE
Vitamin E 60 IU/IE

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

⭐⭐⭐⭐⭐ Danko Ferdebar: “Najbolji omjer cijene za kg kod velikog pakiranja. Nema alergijskih reakcija što je meni a i pesici jako bitno!”

⭐⭐⭐⭐⭐ Robert K.: “Hrana za svaku pohvalu… 🐕”

⭐⭐⭐⭐⭐ Biljana S.: “Enzo je jako zadovoljan.”

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Nizak udio ugljikohidrata u Ted suhoj hrani za pse s janjetinom i rižom omogućuje da se priprema na nižoj temperaturi, tako da u krajnjem proizvodu ostaje mnogo više vrijednih nutrijenata. A manja obrada smanjuje mogućnost razvoja alergija na hranu.

Ova hrana za pse podržava žvakanje. Također smanjuje rizik od pjenjenja, kamenca i lošeg zadaha! Maksimalna probavljivost kombinirana je s minimalnom preradom, tako da cjelovita hrana bogata vitaminima može biti na stolu vašeg ljubimca svaki dan. Bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka.

✅ Ted hrana za pse od janjetine smanjuje rizik od pjenjenja, kamenca i lošeg zadaha

✅ bez umjetnih dodataka, premium kvalitet

Hrana također sadrži probiotička vlakna koja čuvaju prirodnu probavu psa. Kao nutricionist za pse, jako ju preporučujem za srednje i velike pse!”

Dodatne prednosti redovitog hranjenja psa Ted hranom za pse

Energičniji pas

Zahvaljujući visokom udjelu proteina, tvoj pas nikad neće postati pretio!

Potpuna zaštita za tvog psa

Imamo puno esencijalnih masnih kiselina, cinka i biotina u našim obrocima kako ti se pas ne bi bespotrebno češao!

Pomaže pobijediti bakterije

Zbog toga, nema govora o vrućici, povraćanju, proljevu; zahvaljujući posebnoj vitaminskoj strukturi ove hrane!

Uz osvježavajuću moć sela

Svi naši proizvodi prolaze kroz pažljivi postupak odabire prije nego što stignu do zdjelice tvog psa!

Obiteljsko poduzeće

Kupnjom ove hrane i ti podržavaš obiteljsku tvrtku koja voli pse! Kod nas je pas član obitelji, prijatelj i vjerni suputnik.

Pravilan razvoj kostiju

Naša hrana sadrži sve ključne elemente u tragovima koji su ključni za pravilan razvoj kostiju. Oni također pomažu i u bržem zacjeljivanju rana!

Naša hrana ne sadrži umjetne aditive i neželjene sastojke

Psi ne mogu probaviti neželjene tvari koje smo spomenuli iznad. Ove tvari mogu uzrokovati zdravstvene probleme, a rijetko kad pomislimo da im je krivac hrana. Možda si već naišao na neke od ovih simptoma:

⭕ alergije, nezaustavljivo grebanje i češanje

⭕ slabo i tanko krzno koje opada

⭕ grčevi od plinova, nadutost, probavni problemi, zatvor

Razvijeno za srednje i velike pse

🌡️ Meso i povrće obrađeno na prikladno visokoj temperaturi:

došli smo do zaključka da, ako se hrana za velike i male pse priprema na isti način, veliki psi nisu u mogućnosti probaviti ju. Zbog toga, smanjili smo temperaturu za nekoliko stupnjeva i dobili hranu koju je malo od proizvođača sposoban proizvesti. Slasni zalogaji sa mekom, ali ne premekom teksturom koju srednji i veliki psi vole hrskati.

👌 Veličina granula također se razlikuje od granula za male pse.

Prosječna veličina granula za liniju proizvoda Ted je 1,4 cm. Ovo je veličina koju tvoj pas može najlakše probaviti. Tvoj pas bi imao poteškoća sa žvakanjem većih zrnaca, a manja ne bi dugo potrajala. Zato je ovo savršena veličina granula za tvog psa!

Smisao naše prirodne CricksyDog hrane za pse

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

⭐⭐⭐⭐⭐ Irena B.: “Pesici fina, rado jede, ugodnog mirisa.”

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

⭐⭐⭐⭐⭐ Anđela V.: “Odlična hrana,Rea uživa.”

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premium sastojci CricksyDog Ted hrane

*s ilustracijama

Janjetina

Kako bi dobili najbolju moguću kvalitetu, potrebno je osušiti janjetinu, a zatim ju sitno samljeti. Tijekom ovog procesa, janjetina izgubi oko 80% sadržane vlage. Na kraju procesa, tako se dolazi do takozvanog mesnog obroka, koji također stavljamo u svoju hranu.

Za meso koje se uključuje u našu hranu imamo vrlo visoke standarde kvalitete. Kao što znamo, kvalitetna prehrana je temelj pseće sreće!

Riža

Nakon pšenice, riža je najvažnija biljna hrana čovječanstva, važan sastojak u svim kuhinjama svijeta. Zbog toga što riža ima izrazito visok udio vlakana, pomaže ubrzati peristaltiku crijeva, povećati količinu izmeta, vezati toksične proizvodnje razgradnje i isprazniti ih iz crijeva.

Ne samo da riža može spriječiti zloćudne bolesti crijeva, već i smanjuje šanse za dobivanje raka dojke kod ženskih pasa.

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razina kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

Vitamin E (tokoferol) igra važnu ulogu u održavanju stabilnosti staničnih membrana. Nedostatak Vitamina E može rezultirati atrofijom skeletnih mišića, propadanju klica testisa, oslabljenim razvojem fetusa i oslabljenim imunološkim reakcijama.

Pridružite se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Držimo se najstrožih standarda – dobrovoljno

Trenutno ne postoje nikakve regulacije u Europskoj Uniji koje se tiču hrane za pse! Ovo u praksi znači, uz malo pretjerivanja, da se bilo što može dodati u hranu za pse. Provjereni dobavljači? Ma daj, čemu to? Provjeravanje uzoraka svakog sata? I zadržati ih barem 2 godine zbog osiguranja kvalitete? Nažalost, najčešće o ovome možemo samo sanjati. Iako smo mala obiteljska tvrtka, savršeno zdravlje tvog psa nam je iznimno važno!

Na ovaj način možeš izbjeći trovanje svog psa. Budući da su nam psi kao članovi obitelji, ne bismo im u zdjelice stavili hranu čije porijeklo ne znamo. Kao ni hranu koja je obrađena na toliko visokoj temperaturi da je kvalitetom zaista daleko od njenog konačnog oblika, koji je ispunjen raznim umjetnim mješavinama.

FSSC 22000 standard. Srećom, već postoji međunarodna zajednica u EU koja razmišlja slično kao mi. Ovo je omogućeno odrednicama FSSC 22000 standarda (kratica znači Shema certifikacije sustava za sigurnost hrane). Naša hrana ne samo da je sukladna s osnovnim ISO standardom koji je na snazi, nego i s drugim međunarodnim standardima. Također, ojačali smo sve ovo s vlastitim regulacijama!

⭐⭐⭐⭐⭐ Tatjana K.: "Sve pohvale!"

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Učinkovito pomaže u prevenciji sljedećih učestalih psećih bolesti

⛔ pretilost, dijabetes

⛔ metabolički poremećaji, poremećaji u radu štitnjače

⛔ alergije uzrokovane neadekvatnom prehranom

⛔ bakterijske bolesti: vrućica, povraćanje, proljev

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Nizak udio ugljikohidrata u Ted suhoj hrani za pse od janjetine omogućuje da se priprema na nižoj temperaturi, tako da u finalnom proizvodu ostaje mnogo više vrijednih nutrijenata. A manja obrada smanjuje mogućnost razvoja alergija na hranu.

Vjerojatno ste već čuli da deseci tisuća pasa u zemlji pate od alergijskih i dermatoloških tegoba. Alergije na perad, osobito piletinu, glavni su uzrok tome. Zbog toga, CricksyDog hrana se ne bazira na piletini, već na drugim, manje alergenim izvorima životinjskih proteina, kako bi vaš pas ostao što zdraviji. Ova hrana se bazira na janjetini, pa ju mogu konzumirati i zdravi i osjetljivi ljubimci.

Idealni omjeri aminokiselina u janjetini pomažu u rastu mišića vašeg ljubimca kako bi on uvijek bio u najboljoj kondiciji. Ova suha hrana razvijena je da podrži žvakanje i smanji mogućnost stvaranja pjene kod srednjih i velikih pasa. To izuzetno povoljno djeluje na desni jer se povećava njihova prokrvljenost i smanjuje rizik od atrofije desni.

Pjenjenje je pogodno mjesto za stvaranje zubnog kamenca, ali budući da je veličina zrna namijenjena da podrži žvakanja, činite mnogo protiv budućih zubnih bolesti vašeg psa samim time što ga hranite. Žvakanje preventivno djeluje na plak, pa tako možete smanjiti i rizik od kamenca i lošeg zadaha!

Maksimalna probavljivost se kombinira s minimalnom obradom, tako da se na stol vašeg ljubimca može staviti dobro iskorištena hrana za pse bogata vitaminima i esencijalnim tvarima, bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka.

Sadrži sve što je potrebno za pravilnu izgradnju mišića i rast kostiju, te pomaže u očuvanju divne životinjske dlake. Hrana također sadrži probiotička vlakna, koja mogu iskoristiti korisne bakterije crijevne flore, čime se čuva prirodna probava psa. Čak i kao veterinar, toplo ga preporučam za vašeg psa!”

Često postavljana pitanja

Koliko hrane trebam dnevno davati svom psu?
Težina Dnevna porcija
5 kg 115 g
10 kg 195 g
20 kg 325 g
40 kg 545 g
65 kg 785 g
iznad 65 kg 11,5 g / kg

Iznad navedene količine su samo savjet. Doziranje može ovisiti o dobi tvog psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točno sastojci?
CricksyDog Ted suha hrana za pse s janjetinom je pakirana hrana za pse razvijena za redovito hranjenje pasa čuvara srednje aktivnosti i pasa kućnih ljubimaca. Sadrži sve hranjive tvari, aminokiseline i vitamine u optimalnom omjeru, koje osiguravaju uravnoteženi razvoj pasa, pravilnu njegu i zdrav životni stil. Naš proizvod pruža ekonomičnu uporabu zbog visoke biološke vrijednosti i lake probavljivosti. Sastojci: životinjski proteini, životinjske masti, probavljive žitarice, riža, dijelovi biljaka, mješavine minerala i vitamina: Vitamin A (retinil acetat), Vitamin D3 (kolekalciferol), Vitamin E (alfa-tokoferil acetat), kalcij, fosfor, cink (cinkov sulfat,monohidrat), željezo (željezov sulfat, monohidrat), mangan (manganov (II) oksid), bakar (bakrov sulfat pentahidrat) i jod (kalcijev jodat, anhidridni).
Mogu li ju jesti i stariji psi?

Stariji psi postanu energičniji nakon što počnu jesti našu hranu. Mnogi vlasnici podijelili su iskustvo da je zdravija prehrana i linija CricksyDog Ted „pomladila“ njihovog psa i učinila ga energičnijim.

231 recenzija za Ted suha hrana za pse od janjetinom i rižom

4,9
Na temelju 231 recenzije
 1. Adela Vogrin (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 2. Tomislav M. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 3. Jadranka (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 4. Pavle Perlain (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 5. Jure Matulic (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 6. Željko B. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

  Odlična hrana, preporučujem svima❤️🐾

  Fotografija #1 izŽeljko B.
 7. Tomislav M. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica | hrVaraždinska, Croatia

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije