POLITIKA PRIVATNOSTI

Zaštita tvojih osobnih podataka vrlo nam je važna. Stoga tvoje podatke obrađujemo isključivo na temelju zakonskih odredbi (GDPR, TKG 2003). U ovim informacijama o zaštiti podataka informiramo te o najvažnijim aspektima obrade podataka na našoj web stranici.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako nas kontaktiraš putem obrasca na web mjestu ili e-poštom, podatke koje navedeš pohranit ćemo šest mjeseci radi obrade zahtjeva i u slučaju dodatnih pitanja. Ne prosljeđujemo ove podatke bez tvojeg pristanka.

 

POHRANA PODATAKA

Željeli bismo istaknuti da, radi pojednostavljenja postupka kupnje i kasnije obrade ugovora, operater webshopa pohranjuje IP podatke pretplatnika kao dio kolačića, kao i ime i adresu kupca.

Osim toga, mi također pohranjujemo sljedeće podatke u svrhu obrade ugovora: Ime, adresa, e-adresa itd. Podaci koje navedeš potrebni su za ispunjenje ugovora ili za provođenje predugovornih mjera. Bez ovih podataka ne možemo zaključiti ugovor s tobom. Ne vrši se prijenos podataka trećim stranama, osim prijenosa podataka o kreditnoj kartici u obrađujuću banku / pružatelju usluga platnog prometa u svrhu terećenja nabavne cijene, prijevozničkoj tvrtki / brodskoj tvrtki koju smo mi zadužili za isporuku robe i našem poreznom savjetniku da ispuni naše porezne obveze.

Uvjeravamo te da tvoje osobne podatke nećemo prosljeđivati trećim stranama ako na to nismo zakonski obvezni ili ako nisi dao svoj izričiti prethodni pristanak. Ukoliko koristimo usluge trećih strana za obavljanje i obradu obrade, poštuju se odredbe Zakona o zaštiti podataka. Osobni podaci koje nam dostaviš prilikom narudžbe ili putem e-pošte (npr. Ime, podaci za kontakt) obrađivat će se samo za dopisivanje s tobom i samo u svrhu za koju si nam dostavio podatke.

Nakon otkazivanja postupka kupnje, podaci koje smo pohranili bit će izbrisani. Ako je ugovor sklopljen, svi podaci iz ugovornog odnosa pohranit će se do isteka razdoblja zadržavanja poreza.

Ako je ugovor sklopljen, svi podaci iz ugovornog odnosa pohranit će se do isteka razdoblja zadržavanja poreza. Obrada podataka odvija se na temelju zakonskih odredbi §-a 96 Abs 3 TKG, kao i članka 6 Abs 1 lit a (pristanka) i / ili lit b (potrebnog za ispunjenje ugovora) GDPR-a.

Naš je webshop smješten na platformi e-trgovine WordPress (Automattic Inc., San Francisco, CA, USA). S WordPressom smo zaključili (standardni) ugovor o obradi podataka o narudžbama. Kada izrađuješ korisnički račun ili kupuješ u našoj web trgovini, otkrivaš osobne podatke koji se prosljeđuju NLG-System Bt. Poslužitelj i tamo pohranjen i obrađen. Ti se poslužitelji nalaze u Mađarskoj.

O kojim se podacima radi?

Informacije o korištenju osobnih podataka možeš pronaći u NLG sustavu i WordPressu na sljedećoj stranici:
https://wordpress.com/

U točki 3. navedeni su podaci koje WordPress pohranjuje (prevedeno s engleskog):

Koje podatke prikupljamo i zašto:

Prikupljamo ime, e-adresu, adresu za dostavu i naplatu, podatke o plaćanju, naziv tvrtke, telefonski broj, IP adresu i podatke o uređajima kupaca naših prodavača.

Te su nam informacije potrebne da bismo trgovcima mogli ponuditi naše usluge, koje uključuju podršku i obradu naloga, provjeru autentičnosti i obradu plaćanja. Te podatke također koristimo za poboljšanje našeg asortimana usluga.

Kada prikupljamo ove podatke?

Podaci se prikupljaju kada kupci naših zastupnika koriste ili pristupaju našim uslugama, na primjer kada kupac posjeti web mjesto trgovca, izvrši narudžbu ili registrira korisnički račun na web mjestu trgovca.
[Kraj prijevoda]

Ukratko: U našu web stranicu moraš unijeti (i možeš) unijeti uobičajene podatke koji su prijeko potrebni za kupnju, tj. Ime, adresa e-pošte, adresa itd.

 

KOLAČIĆI

Naša web stranica koristi takozvane kolačiće. Riječ je o malim tekstualnim datotekama koje se uz pomoć preglednika spremaju na tvoj uređaj. Ne čine štetu.

Kolačiće koristimo kako bismo našu ponudu učinili korisnom. Neki kolačići ostaju pohranjeni na tvom uređaju dok ih ne izbrišeš. Omogućuju nam prepoznavanje tvog preglednika prilikom sljedećeg posjeta.

Ako to ne želiš, možeš postaviti svoj preglednik tako da te obavještava o postavci kolačića, a ti to dopuštaš samo u pojedinačnim slučajevima.

Deaktivacija kolačića može ograničiti funkcionalnost naše web stranice.

 

BILTEN

Na naš bilten možeš se pretplatiti putem naše web stranice. Za to nam trebaju tvoja adresa e-pošte i izjava da se slažeš s primanjem biltena.

Kako bismo ti pružili ciljane informacije, također prikupljamo i obrađujemo dobrovoljno pružene podatke o područjima interesa, datumu rođenja i poštanskom broju […].

Čim se registriraš za bilten, poslat ćemo ti e-poruku s potvrdom s vezom za potvrdu tvoje registracije.

Pretplatu na bilten možeš otkazati u bilo kojem trenutku. Sve što moraš učiniti je kliknuti “odjava” na dnu e-poruke s biltenom od nas. Tada ćemo odmah izbrisati tvoje podatke u vezi sa slanjem biltena.

 

SIGURNOST

Tvoji osobni podaci s nama se sigurno prenose šifriranjem. To se naravno odnosi i na tvoju narudžbu, kao i na prijavu kupca. Koristimo sustav kodiranja TLS (Transport Layer Security) ili SSL (Secure Socket Layer). Nadalje, koristimo tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili naše web stranice i druge sustave od gubitka, uništenja, pristupa, preinake ili širenja tvojih podataka od strane neovlaštenih osoba.

 

OSTVARIVANJE SVOJIH PRAVA

Možeš nas kontaktirati u bilo kojem trenutku na info@cricksydog.hu radi ostvarivanja svojih prava.

Zajamčena prava su sljedeća:

Pristup
Ispravljanje
skladište
Prigovor
Čisto
Ograničenje obrade podataka
Prijenosnost
Ostvarivanje navedenih prava u svakom je slučaju besplatno.

Neovisno provjereno
759 recenzija