Oscar Hipoalergena goveđa suha hrana za starije pse (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

€24.99 - 3 kg | €69.99 - 10 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Ovisno o pasmini, pas se smatra starijim psom, takozvano stari pas, sa 7-8, ili čak 10 godina starosti. Naša suha hrana ima za cilj pomoći s promjenjivim zdravstvenim izazovima ovih starijih pasa. Naša prehrana je formulirana tako da zadovolji njihove potrebe, tako da pas u dobi od 7-8 ili 10-15 godina može živjeti s nama što duže sretno i zdravo.

Mi u Cricksydog-u želimo ih podržati pružajući im početak starije faze svog života s savršenim temeljem.

Prosječna veličina zrna je 7mm.  Savršeno za stare, starije pse!

Hrana za pse od 7 godina

Razvili smo našu hranu da odgovara psima od 7-8 godina starosti! Ne postoji gornja starosna granica.

Bezbijedno za stariju dob / Također za osjetljive pse

Naša hipoalergena hrana za pse uvijek se temelji na jednom glavnom životinjskom proteinu, tako da ih mogu sretno jesti i najosjetljiviji stariji psi!

0% pilećeg mesa i 0% pšeničnog glutena

Ne možete naći ni jedan jedini gram pilećeg mesa ili pšeničnog glutena u našoj hrani za pse!

Našu hranu za starije pse preporučamo svim psima u starosnoj dobi, bez obzira na veličinu tijela

Ti si za svog psa najbolji prijatelj, a tvoja kuća mu je dom! Učini ga/ju sretnim!

Pored toga što održava vašeg starijeg psa zdravim, također možete doživjeti sljedeće pozitivne promjene:

✔Niži sadržaj bjelančevina, dodatni vitamini: starijim psima potrebna je prehrana s nižim udjelom bjelančevina nego mlađim psima jer više ne žele rasti ili se razvijati. Za njih je održavanje zdravlja najvažniji zadatak. To snažno podržavamo svojom uravnoteženom prehranom. 

✔ Praktično nema nekompatibilnosti ili alergija: prirodno zdrav sastav hrane CricksyDog znači da je tijelo tako dobro podnosi da su nekompatibilnosti vrlo rijetke.

✔ Male veličine zrna: ovo je važno jer gotovo svi stariji psi mogu lako žvakati i probaviti hranu.

Čisti protein (min.) 22,0 %
Čista mast (min.) 8,5 %
Čista vlakna (max.) 4,0 %
Pepeo 8,0 %
Kalcij 1,5 %
Fosfor 1,1 %
Natrij 0,4%
Vitamin A 18.000 IU/IE
Vitamin D-3 1.500 IU/IE
Vitamin E 120 IU/IE

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Oscar Hipoalergena Goveđa suha hrana za starije pse nije samo hrana, već i gesta puna ljubavi prema našem starijem ljubimcu. Starija dob je poseban period u životu našeg psa, gdje pravilna skrb i odgovarajuća prehrana igraju izuzetno važnu ulogu. Ova vrsta hrane je poput nevidljivog zagrljaja kojim zahvaljujemo našem četveronožnom prijatelju za godine bezuvjetne ljubavi i odanosti.

✅ Zdravlje i Dugovječnost: Oscar hrana za pse s niskim sadržajem proteina i bogata vitaminima podupire očuvanje zdravlja i promiče dug život. 

✅ Briga za Osjetljive i Alergične Pse: Hipoalergenski karakter hrane i sadržaj 0% piletine i 0% glutena iz pšenice osigurava da čak i najosjetljiviji stariji psi mogu konzumirati ovu hranu. To je posebno važno za pse s osjetljivom probavom ili alergijama koji zahtijevaju posebnu prehranu.

✅ Sreća i Intimnost: Ukusan sastojak govedine osigurava da se ljubimci raduju svakom zalogaju. Male granule hrane omogućuju lakše žvakanje i probavu. Tijekom zajedničkog vremena, ova hrana pomaže održavati sreću i zdravlje našeg psa, jačajući vezu između nas.

Treba se sjetiti, starija dob nije samo faza u životu našeg psa, već i prilika da ih bolje razumijemo i podržimo. Oscar Hipoalergena Goveđa suha hrana za starije pse je više od hrane – to je gesta ljubavi koja nam omogućuje da doživimo još više sretnih trenutaka s našim najboljim prijateljem.”

Redovito hranjenje našom hipoalergenom Oscar prehranom ima dodatne prednosti.

100% govedina; energičniji pas

Zahvaljujući visokom udjelu proteina, tvoj pas nikad neće imati ni priliku postati pretio!

Potpuna zaštita

Uključili smo mnogo esencijalnih masnih kiselina, cink i biotin u našu hranu kako se tvoj pas ne bi bespotrebno češao!

0% pšeničnog glutena; mogu ju jesti i osjetljivi psi

U ovoj hrani za pse nema mlijeka, lješnjaka, soje… 100% bez pšeničnog glutena!

Razvijeno za pse preko 7 godina

Svi naši sastojci su pažljivo odabrani prije nego se nađu u zdjelici vašeg starijeg psa!

0% pilećeg mesa; 0% alergije na hranu

Možeš dati ovu hranu svom psu i ako ima alergiju na pileće meso. Ne sadrži pšenični gluten ni pileće meso!

Sretne, bezbijedne stare godine

Naša hrana za pse sadrži sve esencijalne tragove elemenata potrebne za sretne stare godine i lakšu probavu. 

Naša hrana za pse ne sadrži umjetne aditive i neželjene sastojke

Psi ne mogu razgraditi neželjene tvari koje smo maloprije spomenuli. To može uzrokovati zdravstvene probleme za koje rijetko krivimo hranu. Na sreću, alergije na hranu mogu se uspješno tretirati tako da svog psa prebaciš na hipoalergenu hranu za pse. U slučaju alergije na hranu, odaberi hranu koja ne sadrži alergene životinjske proteine ili sojine bjelančevine i pšenični gluten. Monoproteinski proizvodi (koji sadrže samo jedan izvor proteina), prikladni su za liječenje simptoma alergija na hranu.

⛔ alergije na hranu često mogu biti uzrokovane životinjskim proteinom (npr. svinjetinom, puretinom, pilećem mesom) ili biljnim proteinom kao što je soja ili gluten.

Razvijeno za starije pse

🐶 Svaki element naše Oscar hrane za pse osmišljen je imajući na umu starije pse: tijekom godina razgovarali smo sa stotinama vlasnika pasa i postalo nam je jasno na što trebamo obratiti pozornost pri razvoju kvalitetne hrane za pse. Bilo da se radi o veličini zrna, odabiru sastojaka ili pakiranju. Uvjereni smo da sva naša hrana za pse odražava najbolje što znamo!

👌 Između ostalog, veličinu zrna smo prilagodili starijim psima: prosječna veličina zrna za Oscar hranu je 0,7 cm. To je neophodno jer ga vaš pas najlakše žvače i probavi. Bilo koji manji od toga i mogli bi previše žvakati. Dakle, ovo je najbolja veličina za vašeg ostarjelog psa!

Smisao naše prirodne CricksyDog hrane za pse

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premium sastojci hipoalergenog Oscar-a

Sušeno goveđe meso (prosječno se koristi 4,5 kg goveđeg mesa za proizvodnju 1 kg stočne hrane), riža, kukuruz, biljni nusproizvodi, minerali, masti i ulja. Bez mesa peradi i pšeničnog glutena. Vitamin A 18,000 UI/IE, Vitamin D3 1500 UI/IE, Vitamin E 120 UI/IE, Vitamin B1 3,0 mg, Vitamin B2 10,5 mg, Vitamin B6 6,0 mg, Vitamin B12 51,0 mcg, Niacin 50 mg, D-pantenol 24 mg, Folna kiselina 1,5 mg, Biotin 400 mcg, Bakar (3b405) 15,0 mg, Cink (3b603) 130,0 mg, Željezo (3b101) 60,0 mg, Mangan (3b 502) 65,0 mg, Selen (3b801) 0,3 mg.

100% govedina

Kako bi dobili najbolju moguću kvalitetu, potrebno je osušiti govedinu, a zatim ju sitno samljeti. Tijekom ovog procesa, govedina izgubi oko 80% sadržane vlage. Na kraju procesa, tako se dolazi do takozvanog mesnog obroka, koji također stavljamo u svoju hranu.

Za meso koje se uključuje u našu hranu imamo vrlo visoke standarde kvalitete. Kao što znamo, kvaliteta prehrana je temelj pseće sreće!

0% pilećeg mesa

Nikad ne stavljamo ni jedan jedini gram pilećeg mesa u naše hipoalergene dijete. Upravo suprotno! Naši obroci spravljaju se koristeći samo jednu vrstu mesa. Drugim riječima, naša hrana za pse sadrži monoproteine. Na taj način, održavamo tvog psa zdravim! Ovu hranu tvoj pas može sigurno jesti čak i ako ima jaku alergiju na hranu. 100% govedina, 0% nesporazuma. Ovo je naša specijalnost!

Riža

Nakon pšenice, riža je najvažnija biljna hrana čovječanstva, važan sastojak u svim kuhinjama svijeta. Zbog toga što riža ima izrazito visok udio vlakana, pomaže ubrzati peristaltiku crijeva, povećati količinu izmeta, vezati toksične proizvodnje razgradnje i isprazniti ih iz crijeva.

Ne samo da riža može spriječiti zloćudne bolesti crijeva, već i smanjuje šanse za dobivanje raka dojke kod ženskih pasa.

0% pšeničnog glutena

Nažalost, za mnogo pasa, pšenični gluten može uzrokovati probavne probleme i probleme s korištenjem hranjivih tvari. Često može dovesti do alergija i netolerancija na hranu. Simptomi osjetljivosti na gluten uključuju osjetljivost kože, svrbež, crvenu kožu, žvakanje šapa, konstantno češanje (ne uzrokovano parazitima) i upalu unutarnjeg uha.

– Može uzrokovati crijevne probleme i probleme probavnog trakta.

– Visoki udio ugljikohidrata može dovesti do pretilosti.

– Može povećati rizik od raka.

Ne stavljamo ni gram pšeničnog glutena u naše proizvode! Naši sastojci uključuju kukuruz, rižu, bobice mladog graška, sjeckani krumpir i prženi suncokret. Tehnički, ovo rezultira zdravom prehranom za tvog psa koju je oduvijek sanjao/la.

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razinu kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

Omega-3 masne kiseline pomažu u održavanju normalnog krvnog tlaka. Zamjena zasiženih masnih kiselina poli-nezasićenim mastima u prehrani ima pozitivan učinak na razine LDL kolesterola i cjelokupnu krvnu sliku.

Pridruži se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Učinkovito pomaže u prevenciji sljedećih učestalih psećih bolesti

⛔ pretilost, dijabetes

⛔ metabolički poremećaji, poremećaji u radu štitnjače

⛔ alergije uzrokovane neadekvatnom prehranom

⛔ bakterijske bolesti: vrućica, povraćanje, proljev

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

„Kao veterinar, s radošću preporučujem suhu hranu za starije pse Oscar Hipoalergenu s govedinom za starije pse. Ova hrana premium kvalitete posebno je važna za vlasnike koji žele pružiti odgovarajuću prehranu svojim starijim psima koji su osjetljivi, alergični ili imaju posebne prehrambene potrebe.

Hipoalergenske značajke hrane, zajedno s 0% sadržajem piletine i 0% glutena pšenice, osiguravaju da je i najosjetljiviji stariji psi mogu konzumirati. To je posebno važno za one koji pate od alergija na piletinu ili imaju probavne probleme. Nizak sadržaj proteina i visoka razina vitamina i minerala mogu pomoći u očuvanju zdravlja i osiguravanju dugog života.

Male granule hrane osiguravaju da i stariji psi mogu lako žvakati i probaviti hranu, što je važan aspekt za starije pse.

Ukupno gledano, suha hrana za starije pse Oscar Hipoalergena s govedinom odličan je izbor za starije pse, koji podržava zdravlje, pokretljivost i opće dobrobiti. Ova hrana može pomoći u produženju tih dragocjenih godina koje vlasnik i pas provode zajedno, pružajući u isto vrijeme potrebne hranjive tvari za zdravu starost životinja.“

Često postavljana pitanja

Koliko dnevno trebam dati hrane svom psu?
Težina Dnevna porcija
5 kg 170 g
10 kg 230 g
15 kg 290 g
20 kg 380 g
30 kg 470 g
40 kg 560 g
50 kg 640 g
60 kg 710 g
70 kg 790 g
80 kg 860 g

Iznad navedene količine služe samo kao savjet. Doziranje može ovisiti o dobi tvog psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?

Sušeno goveđe meso (prosječno se koristi 4,5 kg goveđeg mesa za proizvodnju 1 kg stočne hrane), riža, kukuruz, biljni nusproizvodi, minerali, masti i ulja. Bez mesa peradi i pšeničnog glutena. Vitamin A 18,000 UI/IE, Vitamin D3 1500 UI/IE, Vitamin E 120 UI/IE, Vitamin B1 3,0 mg, Vitamin B2 10,5 mg, Vitamin B6 6,0 mg, Vitamin B12 51,0 mcg, Niacin 50 mg, D-pantenol 24 mg, Folna kiselina 1,5 mg, Biotin 400 mcg, Bakar (3b405) 15,0 mg, Cink (3b603) 130,0 mg, Željezo (3b101) 60,0 mg, Mangan (3b 502) 65,0 mg, Selen (3b801) 0,3 mg.

Sa koliko godina mogu hraniti svoga psa Oscar hranom?

Razvili smo našu hranu da odgovara psima od 7-8 godina starosti! Ne postoji gornja starosna granica.

Kako bih trebao/la dozirati hranu u starijoj dobi?

Dobro je dnevnu porciju podijeliti u 2 obroka. U starijoj dobi mnogi psi teže probavljaju hranu, zato ovo i kažemo. Naravno, sve ovisi o vašem psu i onome što vam najbolje odgovara.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će recenzirati “Oscar Hipoalergena goveđa suha hrana za starije pse (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije