Denty čarobni štapić za zube „mini” (za male pse)

(69 recenzije korisnika)

€6.49 - 7 zubnih štapića | €22.99 - 28 zubnih štapića– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Najnovije istraživanje je pokazalo da više od 80% pasa pati od zubnih problema, unatoč činjenici da je u današnje vrijeme najlakše to spriječiti.

Veoma zdrav i veganski štapić za vašega psa! Jer nakon zdravog jela, dolazi do pranja zubi! 100% bez piletine i bez šećera!

Veličina Denty mini: 110x10x10 mm

 

Posebno osmišljeno za male pse

Kada kažemo mali psi, mislimo na sljedeće pasmine pasa: Jazavičar, Zapadnoškotski Terijer (Westie), Jorki, Francuski Buldog, Bostonski Terijer…

Pomaže spriječiti zubne bolesti

Zbog posbenih sastojaka, štiti vašega psa od različitih zubnih problema. Nadalje, zbog visokog udjela vitamina D-3, Denty „mini” jača zube!

Savršeno odgovarajuća jakoća

Da je Denty mini premekan, ne bi bio toliko efikasan. Da je pretvrd, lako bi povrijedio desni vašega psa.

Posebno preporučujemo Denty štapić mini sljedećim pasminama!

óriás schnauzer, argentin dog, németjuhász, husky, labrador, vizsla, rottweiler, border collie

Vi ste najbolji prijatelj vašega psa, a vaš dom je i njegov-njezin! Učinite ga/ju sretnima!

Denty mini štapić je za vašeg psa ukoliko je nešto od navedenog točno.

⭕ njihovi zubi se lako kvare

⭕ njihovi zubi lako dobiju kamenac

⭕ njihov zadah je neprijatan

⭕ oni više vole hranu koja se ne mora žvakati (npr. juha, konzervirana hrana, kuhano meso…)

⭕ ukoliko biste voljeli da spriječite parodontne bolesti

Sirovi protein (min.) 21,0 %
Sirove masti (min.) 2,5 %
Sirova vlakna (max.) 1,0 %
Vitamin D-3 200 IU
Vitamin E 15 mg
Biotin 100 μg

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

⭐⭐⭐⭐⭐ Goranka: “Sviđa mu se prije spavanje denty čarobni štapić za zube…”

⭐⭐⭐⭐⭐ Jasmina Rebrovic: “Odlična poslastica i dobra za zubiće.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Anja Milić: “Obožava vaše čarobne štapiće.”

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Neugodan dah najčešće je posljedica zubnog kamenca, a pas to može spriječiti samo žvakanjem. Ako se ne možeš nositi s dnevnom upotrebom četkice za pseće zube i paste za pse, osiguraj svom ljubimcu radost žvakanja koja čuva zdravlje!

Pomoću čarolije čišćenja zuba Denty, možeš spriječiti zubni kamenac tvog psića i povezane bolesti desni i neugodan dah. Denty čistač zuba ističe se i zato što ne sadrži šećer, piletinu ni bilo koje druge vrste mesa. Po mom mišljenju, premium čistač zuba može biti samo veganski. S Dentyjem možeš osigurati odgovarajući efekt čišćenja, čvrstoću i dugoročno zdravlje zubi tvog psića.

Sljedeće pozitivne promjene možeš očekivati od našeg Denty ‘mini’ čistača zuba (prema povratnim informacijama vlasnika pasa):

☑️ površina zubi tvog psića može biti očišćena

☑️ pritom mu desni neće biti oštećene

☑️ zahvaljujući prirodnim sastojcima, može osigurati mnogo svježiji dah tvom psiću putem čistih zuba

☑️ mnogo teže će se razviti različite bolesti desni

☑️ zahvaljujući sastavu vitamina D-3, čak može i ojačati zube

☑️ na kraju, tvoj psić može ponovno uživati u blistavom zdravlju

Sveukupno, ovaj čistač zuba može tretirati i ukloniti već nakupljeni plak s zubi tvog psića. Značajno može promicati dugoročno zdravlje zubi tvog psića! 5/5. Snažno preporučljivo svim svjesnim vlasnicima pasa!”

Postoji mnogo prednosti ako redovito dajete svome psu Denty “mini”

Pomaže spriječiti zubne bolesti

Zbog posbenih sastojaka, štiti vašega psa od različitih zubnih problema. Nadalje, zbog visokog udjela vitamina D-3, Denty mini jača zube!

Savršeno odgovarajuća jakoća

Da je Denty mini premekan, ne bi bio toliko efikasan. Da je pretvrd, lako bi povrijedio desni vašega psa.

Može se davati svaki dan

Kao što i mi svakodnevno peremo zube. Možete svakodnevno brinuti o zubima vašega psa sa našim Denty štapićem!

csirkehúsmentes logo

0% pileće meso; 0% alergija na hranu

Čak i ako vaš pas ima alergiju na pileće meso, može ga jesti. U njemu nema pileće meso!

100% bez šećera

Nažalost, mnoge hrana za pse, kao i poslastice, sagrže šećer. Nama nije dolazilo u obzir da napravimo naš proizvod 100% bez šećera!

Biotin za sjajnu dlaku!

Uvijek obraćamo posebnu pažnju da bismo pomogli vašem psu da vodi sretan i zdrav život, što je više moguće. Dakle, u Denty štapiće smo stavili biotin da bi njihovu dlaku učinili zdravom i prelijepom.

Na ovaj način sprječavamo zubni plak, zubni kamenac i razne druge perodontalne bolesti:

Loše stanje psećih zubi može dovesti do brojnih zdravstvenih problema, ne samo u ustima već i u drugim dijelovima tijela (npr. srce, jetra, bubrezi).

Nažalost, veliku broj pasa preko 3 godine starosti (oko 80%) pati od zubnih ili bolesti desni, dakle, u današnje vrijeme, to je jedan od najčešćih problema za pse. To je uglavnom zbog nedostatka redovitih zubnih pregleda i preventivnih djelovanja!

Detaljno i redovito praćenje, ne samo da će pomoći spriječiti zubne i druge bolesti, već će se i dugoročno isplatiti. Tradicionalna veterinarska stomatologija se obično vrši pod anestezijom, što nije nije ni jeftino niti bez rizika za zdravlje našeg psa!

stop logó

Ne dopustite da do toga dođe!

pipa
Zubni plak kod pasa: Zubni plak se stvara kada se nešto (poput ostataka hrane) zalijepi za desni i ne ukloni. Zubni plak se lako stvrdne i pretvori u zubni kamenac unutar nekoliko dana.

Zubni kamenac kod pasa: Zubni kamenac se stvori kada zubni plak dođe u dodir sa mineralima iz pljuvačke i stvrdne. Ukoliko se tvrdi materijal zadrži u desnima, desni se iziritiraju i vremenom postanu upaljene. Ovo se zove gingivitis.

Periodonatlna bolest kod pasa: Ukoliko se zubni kamenac ne ukloni, nastavi se sakupljati dužinom i uspod desni. Naposlijetku, desni se odvoje od zubi, stvarajući otvor između zubi i desni. Zubni plak se povećano akumulira u otvoru , a to pogoduje rastu bakterija.

Ukoliko se dozvoli da se to stanje pogorša, pas će patiti od periodontalne bolesti. Do tada, oštećenje na desnima će biti nepovratno. Zubi labave i ispadnu. Ovo stanje je često bolno i druge komplikacije (popus abcesa) se mogu pojaviti.

Jedan Denty na dan doktore drži podalje!

Kao što znamo, preko 80% pasa pate od nekog oblika zubnih problema tijekom svog života, iako je sprječavanje toga najlakšr učiniti.

CricksyDog Denty štapići pasta za zube doprinose zdravoj higijeni usta, zadrži zube vašeg psa zdravima i daje svjež zadah. Njegovi sastojci se bore protiv razvoja zubnih bolesti čak odmah nakon jela.

Zahvaljujući posebnom šestokutnom obliku i jakoći, efikasan je protiv zubnog plaka i zubnog kamenca, a njegovi sastojci neutraliziraju neprijatan zadah. Unikatan oblik zvijezde fizički čisti površinu zubi tijekom žvakanja. Naravno, ova poslastica je sa niskim odjelom masti, bez umjetnih okusa i boja.

Posebno napravljen za male pse

pipa
💹 Savršeno odgovarajuća jakoća: prema našem istraživanju, došli smo do zaključka da ukoliko napravite štapiće za zube za velike i male pse jednako čvrste, to ili šteti desni kod malih pasa ili ne čisti kako treba kod velikih pasa. Dakle, umanjenjem čvrstoće Denty „mini” samo nekoliko procenata, dobili smo zubni štapić koji rijetki imaju. Dobili smo ukusnu poslasticu sa tvrđom, ali ne pretvrdom teksturom, koje mali psi mogu pregristi. A uz to i njihove zube čine savršeno čistima!

👌 Veličina našeg zubnoga štapića isto tako ovisi o malim i velikim psima. Prosječna debljina Denty je 12 mm. Ove je potrebno jer je lakše da ga vaš pas probavi. Teško bi mu bilo žvakati deblji štapić, dok bi manji progutao te ne bi uspio na efikasan način očistiti zube. Zbog toga je ovo najbolja veličina za vašega psa!

Uz redovitu uporabu našeg Denty „mini”, možete očekivati sljedeće promjene

☑️ površina zubi vašeg psa će biti čista

☑️ ujedno, njihovi desni neće boljeti

☑️ njego zadah će se poboljšati

☑️ razne periodontalne bolesti će se teže razviti

☑️ rezultat toga, vaš pas će biti sretnije no ikada

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Doktore! Moj psić ima neugodan dah, što bi mogao biti problem?… Pa, najčešći uzrok tome je zubni kamenac i kao veterinar, gotovo da ne prođe radni tjedan a da se ne susretnem s pacijentom psom sa zubnim kamencom.

Nažalost, nije ni rijetkost otkriti pokretne ili čak mrtve zube tijekom pregleda. Tada je jedino rješenje uklanjanje zubnog kamenca ultrazvučnom depuracijom pod anestezijom ili, ako je potrebno, vađenje zuba, ali zar ne možemo izbjeći ovu muku za našeg ljubimca?

Srećom, pored četkice za zube i paste za pse, postoji mnogo jednostavnija preventivna metoda za smanjenje stvaranja zubnog kamenca, a to je blagotvorno djelovanje redovitog žvakanja. Denty “mini” čarolija za čišćenje zuba razvijena je tako da potiče žvakanje kod srednjih i velikih pasa, što ima izuzetno povoljan učinak na desni jer može povećati njihovu prokrvljenost i smanjiti rizik od povlačenja desni.

Zahvaljujući sastavu vitamina D-3, može čak i ojačati zube.

S ovom poslasticom, zapravo ne nagrađuješ samo svog ljubimca, već mu također podržavaš i zdravlje! Naime, žvakanje ima efekt prevencije plaka, pa tako možeš smanjiti rizik od zubnog kamenca, lošeg daha i kroničnih bolesti zubnog mesa.”

Često Postavljena Pitanja

Koliko dnevno trebam dati svome psu?
Jedan štapić dnevno, idealno nakon hranjenja. Može se dati u bilo koje doma dana, međitim, preporučujemo da dajete psu navečer, prije spavanja.
Koji su točni sastojci?
Derivati biljnog podrijetla, ekstrakt biljnih bjelančevina, žitarice, minerali (0.6% natrijev heksametafosfat), kvasac. Analitičke komponente (%): Sirovi protein: 21.0% Udio masti: 2.5% Sirova vlakna: 1.0% Neorganske tvari: 3.5% Vlažnost: 20.0% Dodaci (po kg): Vitamin D3: 200 IU Vitamin E: 15 mg Biotin: 100 μg.
Mogu li davati Denty svome štencu?
Ne, samo se može dati odraslim psima! Naš zubni štapić je napravljen prema potrebama odraslih pasa, ne štenaca. Štencima je potrebna mekši oblik. Uskoro ćemo imati zubni štapić za štenca!
Koje su prednosti Denty-ja?
• Napravljeno bez dodanih životinjskih proteina.
• Pomaže u sprječavanju zubnog kamenca.
• Niska razina masti i bez dodatnog šećera.
• Sadrži dodatni biotin za svjetliju, zdraviju pseću dlaku.
• Sadrći antioksidante i vitamin E.
• Sa posebnim sastojcima koji pomažu spriječiti formiranje zubnog kamenca.
• Natrijev heksametafosfat, koji pomaže smanjiti formiranje zubnog kamenca.
• Sadrži vitamin D3, koji pomaže u jačanju zubi.
• Sa dodanim dodatnim vitaminima.

69 recenzija za Denty čarobni štapić za zube „mini” (za male pse)

4,9
Na temelju 69 recenzija
 1. Melita (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 2. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 3. Ljubica Sviličić (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 4. Goranka (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

  Sviđa mu se prije spavanje denty čarobni štapić za zube…

  Fotografija #1 izGoranka
 5. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 6. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica | hrCroatia

 7. Sanja V. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica | hrCroatia

  Fotografija #1 izSanja V.
 8. Antonia Novak (autentične povratne informacije kupaca)

  hrPrimorsko-Goranska, Croatia

 9. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

 10. Ivana (autentične povratne informacije kupaca)

  hrCroatia

  Fotografija #1 izIvana
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije