Kako jesen polako dolazi, a lišće drveća mijenja boje u raznolike tople nijanse, srca vlasnika pasa griju misli da su njihovi ljubimci zdravi i sretni. No, jesenska sezona može donijeti i neke izazove za naše četveronožne prijatelje. Kako bi i u ovom razdoblju ostali veseli i puni energije, vrijedno je obratiti pažnju na njihovu prehranu. Pogledajmo koje savjete o jesenskoj prehrani možemo pružiti našim krznatim prijateljima!

Osnove Jesenske Prehrane

1. Vitamini i minerali: Baš kao i ljudima, psima su također potrebni dodatni vitamini i minerali tijekom jeseni. U ovom razdoblju češće su prehlade, pa je dobro odabrati proizvode koji jačaju imunološki sustav. Twinky vitamini mogu biti idealan izbor jer sadrže širok spektar hranjivih tvari koje podržavaju zdravlje naših ljubimaca.

2. Povećana potreba za energijom: Jesenske šetnje na svježem i hladnom zraku ne samo da osvježavaju našu dušu, već i čine naše pse aktivnijima. Zbog aktivnijeg načina života, mogu im trebati dodatne zalihe energije.

Idealni Jesenski Meni Za Pse

1. Svježe Povrće i Voće: Bundeva nije samo odličan dekor, već i izvrstan izvor hranjivih tvari za pse. Bogata je beta-karotenom koji pomaže u jačanju imunološkog sustava. Niska kaloričnost čini je idealnom i za pse na dijeti. U jesenski meni psa mogu se dodati i jabuke, kruške ili mrkva, ali uvijek se trebamo pobrinuti da ne sadrže sjemenke.

2. Meso: Janjetina ili riba su izvrsni izvori proteina koji pružaju dodatnu energiju tijekom jesenskih šetnji.

3. Omega-3 i Omega-6 masne kiseline: S dolaskom hladnijeg vremena, njega kože i dlake postaje važnija. Dodavanjem lososovog ili lanenog ulja u prehranu, možemo osigurati da će krzno naših ljubimaca biti sjajno i zdravo. Korištenje Chloé šampona za njegu krzna može dodatno pojačati efekt, čineći krzno ne samo zdravim, već i mirisnim!

Jednostavno Rješenje: Suha Hrana CricksyDog

Ako nemamo vremena ili mogućnosti pripremiti prehranu našeg psa od svježih sastojaka, suha hrana CricksyDog može biti odličan izbor. Ove hrane sadrže sve što psima može biti potrebno: vitamine, minerale, esencijalne masne kiseline i visokokvalitetne proteine. A najvažnije od svega: psima su izuzetno ukusne!

Završne Misli

Jesensko razdoblje pruža priliku da provodimo još više vremena na svježem zraku s našim ljubimcima. Ispravna prehrana i njega osiguravaju da naši četveronožni prijatelji ostanu zdravi, puni energije i sretni u ovom šarenom godišnjem dobu. Uživajmo u jeseni i brinimo o njima s ljubavlju, jer su oni naši najbolji prijatelji!

Pravilna prehrana, odgovarajuća njega i mnogo zabave pomažu našim ljubimcima da uživaju u svakom trenutku jeseni. Zdrava prehrana i dodatna pažnja važni su ne samo u jesen, već tijekom cijele godine kako bismo osigurali da su naši psi sretni i uravnoteženi.

Želimo svim psima i njihovim vlasnicima veselo uživanje u jesenskim šetnjama!

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

Bella ne jede suhu hranu. Oduvijek je dobivala konzerviranu hranu i sada bismo željeli prijeći na suhu hranu. Kupio sam joj nekoliko vrsta, ali ih uopće ne želi probati. Kako je mogu naviknuti? Bella je dvogodišnja ženka pasmine ridgeback. Što bi preporučio?

Bella ne jede suhu hranu. Oduvijek je dobivala konzerviranu hranu i sada bismo željeli prijeći na suhu hranu. Kupio sam joj nekoliko vrsta, ali ih uopće ne želi probati. Kako je mogu naviknuti? Bella je dvogodišnja ženka pasmine ridgeback. Što bi preporučio?

Ispitanik: Bella ne jede suhu hranu. Oduvijek je dobivala konzerviranu hranu i sada bismo željeli prijeći na suhu hranu. Kupio sam joj nekoliko vrsta, ali ih uopće ne želi probati. Kako je mogu naviknuti? Bella je dvogodišnja ženka pasmine ridgeback. Što bi...

read more
Neovisno provjereno
764 recenzije