Juliet Hipoalergena suha hrana za pse od janjetine (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

(147 recenzije korisnika)

€15.99 - 1 kg | €24.99 - 3 kg | €69.99 - 10 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Nažalost, u današnje vrijeme pseće alergije sve su raširenije, i prema našim saznanjima, svaki drugi pas već neku vrstu osjetljivosti na hranu.

U mnogim slučajevima, to se ne ispolji, i pas može živjeti s alergijom asimptomatski (bez simptoma). Nažalost, uz nepravilnu prehranu i hranu loše kvalitete, ne samo da će se simptomi pojaviti, nego se lako mogu i produbiti, a zdravlje psa urušiti. Zato kažemo: pravilna prehrana je temelj pseće sreće!

Prosječna veličina kuglica je 0,9 cm. Savršeno za male pse!

 

Hrana za pse razvijena za male pse

Kada kažemo mali psi, mislimo na sljedeće pasmine: jazavčar, westie, yorkie, francuski buldog, bostonski terijer…

Mogu ju jesti i osjetljivi psi

Koristimo samo jednu vrstu mesa u našoj hipoalergenoj hrani za pse, tako da ju sa srećom mogu jesti i najosjetljiviji psi!

0% pilećeg mesa i 0% pšeničnog glutena

Ne možete naći ni jedan jedini gram pilećeg mesa ili pšeničnog glutena u našoj hrani za pse!

Posebice preporučamo našu hranu za pse sljedećim pasminama

Ti si za svog psa najbolji prijatelj, a tvoja kuća mu je dom! Učini ga/ju sretnim!

Naša hipoalergena hrana zajamčeno je dobra za tvog psa ako se barem jedna od ovih tvrdnji odnosi na njega/nju:

⭕ tvoj pas je sklon alergijama na hranu

⭕ tvoj pas ima oslabljen imunološki sustav

⭕ tvoj pas često nema apetit

⭕ tvog psa pate probavni problemi

⭕ tvom psu otpada krzno u točkama

⭕ želiš odvesti psa na izložbe u bliskoj budućnosti

 

Uz redovito hranjenje hipoalergenom Juliet hranom, možeš očekivati sljedeće promjene:

☑️ tvoj će se pas prestati neprestano češati

☑️ na mjestima gdje mu/joj je koža bila upaljena, počinje zacjeljivati

☑️ krzno tvog psa postaje svjetlije i sjajnije; postat će zvijezda izložbi pasa

☑️ tvoj pas će moći iznova jesti sve finije i finije grickalice

☑️ kao rezultat toga, tvoj pas će opet biti najzdraviji što moguće

Čisti protein (min.) 24,0 %
Čista mast (min.) 14,0 %
Čista vlakna (max.) 2,8 %
Pepeo 7,4 %
Vitamin A 18.000 IU/IE
Vitamin D-3 1.800 IU/IE
Vitamin E 200 IU/IE
Lecitin 4000 mg

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

⭐⭐⭐⭐⭐ Svijetlana B.: “Zadovoljna sam kvalitetom, dostavom i jednostavnošću narudžbe. Moje dvije ljubimice su zadovoljne okusom. Pojedu sve do zadnje mrvice.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Jasenka Andrašek: “Hrana je vrhunska, moja Luna, cottonica je imala problema , često je povraćala i otkada smo prešli na ovu hranu nema više nikakvih problema.Odmah ju je odlično prihvatila.Sve pohvale i preporuke!”

⭐⭐⭐⭐⭐ Zdenka Kekic: “Hrana odlicna.”

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Ova hrana je hipoalergena i sadrži samo janjetinu kao životinjski protein. Također je bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je mogu sigurno jesti i najosjetljiviji psi!

Ova hrana bazira se na janjetini, koja ne samo da ima primamljiv okus za većinu pasa, već sadrži pravi omjer bitnih aminokiselina u njoj potiče optimalan rast mišića vašeg ljubimca kako bi on uvijek bio u najboljoj kondiciji.

Ova hrana za pse ne samo da podržava žvakanje, već i smanjuje rizik od pjenjenja, kamenca i lošeg zadaha! Maksimalna probavljivost kombinira se s minimalnom obradom. Na ovaj način, vitaminima bogata, potpuna hrana za pse uvijek se može dodati u zdjelicu vašeg ljubimca.

☑️ prirodna hrana za pse bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena koju osjetljivi psi mogu bezbijedno konzumirati

☑️ ukusna, lako probabvljiva poslastica koja podržava optimalan razvoj mišića i zdrav života

☑️ smanjuje rizik od pjenjenja, kamenca i lošeg zadaha

Kao nutricionist za pse, jako ju preporučujem za male pse!

Redovito hranjenje našom hipoalergenom Juliet prehranom ima dodatne prednosti.

Obiteljsko poduzeće

Kupnjom ove hrane i ti podržavaš obiteljsku tvrtku koja voli pse! Kod nas je pas član obitelji, prijatelj i vjerni suputnik.

Potpuna zaštita

Uključili smo mnogo esencijalnih masnih kiselina, cink i biotin u našu hranu kako se tvoj pas ne bi bespotrebno češao!

Uz osvježavajuću moć sela

Svi naši proizvodi prolaze kroz pažljivi postupak odabire prije nego što stignu do zdjelice tvog psa!

100% janjetina; energičniji pas

Zahvaljujući visokom udjelu proteina, tvoj pas nikad neće imati ni priliku postati pretio!

0% pilećeg mesa; 0% alergije na hranu

Možeš dati ovu hranu svom psu i ako ima alergiju na pileće meso. Ne sadrži pšenični gluten ni pileće meso!

0% pšeničnog glutena; mogu ju jesti i osjetljivi psi

U ovoj hrani za pse nema mlijeka, lješnjaka, soje… 100% bez pšeničnog glutena!

Naša hrana za pse ne sadrži umjetne aditive i neželjene sastojke

Psi ne mogu razgraditi neželjene tvari koje smo maloprije spomenuli. To može uzrokovati zdravstvene probleme za koje rijetko krivimo hranu. Na sreću, alergije na hranu mogu se uspješno tretirati tako da svog psa prebaciš na hipoalergenu hranu za pse. U slučaju alergije na hranu, odaberi hranu koja ne sadrži alergene životinjske proteine ili sojine bjelančevine i pšenični gluten. Monoproteinski proizvodi (koji sadrže samo jedan izvor proteina), prikladni su za liječenje simptoma alergija na hranu.

⛔ alergije na hranu često mogu biti uzrokovane životinjskim proteinom (npr. svinjetinom, puretinom, pilećem mesom) ili biljnim proteinom kao što je soja ili gluten.

Spravljena posebno za male pse

🌡️ Meso i povrće pareni na dovoljno visokoj temperaturi:

u našem istraživanju, došli smo do zaključka da ako se hrana za velike i male pse priprema na isti način, malenima će biti teže pravilno ju probaviti. Zbog toga, podigli smo temperaturu za nekoliko stupnjeva i došli do formule za hranu koju malo tko može proizvesti. Fine grickalice meke, delikatne teksture koje pseći osjetljivi želudac može pravilno iskoristiti.

👌 Veličina naših granula također se razlikuje za male i velike pse.

Prosječna veličina granule u liniji proizvoda Juliet je 0.9 cm. Zbog te veličine granule, tvoj pas će moći pravilno probaviti hranu. Ako je veličina granula veća, žvakanje može biti teže za malog psa. Zbog toga, mnogi mali psi neće ni taknuti hranu ako je veličina granula prevelika za njih. Zrnca manja od 0.9 cm previše bi se mrvila, što također nije idealan izbor. Zbog toga je ovo savršena veličina za tvog malog psa!

Smisao naše prirodne CricksyDog hrane za pse

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premium sastojci Hipoalergene Juliet od Janjetine

*s ilustracijama

Osušena janjetina (u prosjeku se 4,5 kg janjetine koristi za proizvodnju 1 kg hrane), riža (14%), ječam, kukuruz, životinjska mast, suha repina pulpa, grašak, suhe mahune rogača, pivski kvasac, ulje lososa, ulje lana, inulin (izvor FOS-a), jaje u prahu, glukozamin, kondroitin, vitamin A (retinil acetat), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin E (all-rac alfa-tokoferil acetat), kalcij, fosfor, bakar (bakar sulfat pentahidrat) , cink (cinkov sulfat, monohidrat), željezo (željezov sulfat, monohidrat), mangan (manganov (II) oksid), jod (kalcijev jodat, osušen), taurin, L-karnitin i lecitin.

Janjetina

Kako bi dobili najbolju moguću kvalitetu, potrebno je osušiti janjetinu, a zatim ju sitno samljeti. Tijekom ovog procesa, janjetina izgubi oko 80% sadržane vlage. Na kraju procesa, tako se dolazi do takozvanog mesnog obroka, koji također stavljamo u svoju hranu.

Za meso koje se uključuje u našu hranu imamo vrlo visoke standarde kvalitete. Kao što znamo, kvaliteta prehrana je temelj pseće sreće!

 

0% piletine

Nikad ne stavljamo ni jedan jedini gram piletinog mesa u naše hipoalergene dijete. Upravo suprotno! Naši obroci spravljaju se koristeći samo jednu vrstu mesa. Drugim riječima, naša hrana za pse sadrži monoproteine. Na taj način, održavamo tvog psa zdravim! Ova hranu tvoj pas može sigurno jesti čak i ako ima jaku alergiju na hranu. 100% janjetina, 0% nesporazuma. Ovo je naša specijalnost!

Riža

Nakon pšenice, riža je najvažnija biljna hrana čovječanstva, važan sastojak u svim kuhinjama svijeta. Zbog toga što riža ima izrazito visok udio vlakana, pomaže ubrzati peristaltiku crijeva, povećati količinu izmeta, vezati toksične proizvodnje razgradnje i isprazniti ih iz crijeva.

Ne samo da riža može spriječiti zloćudne bolesti crijeva, već i smanjuje šanse za dobivanje raka dojke kod ženskih pasa.

0% pšeničnog glutena

Nažalost, za mnogo pasa, pšenični gluten može uzrokovati probavne probleme i probleme s korištenjem hranjivih tvari. Često može dovesti do alergija i netolerancija na hranu. Simptomi osjetljivosti na gluten uključuju osjetljivost kože, svrbež, crvenu kožu, žvakanje šapa, konstantno češanje (ne uzrokovano parazitima) i upalu unutarnjeg uha.

– Može uzrokovati crijevne probleme i probleme probavnog trakta.

– Visoki udio ugljikohidrata može dovesti do pretilosti.

– Može povećati rizik od raka.

Ne stavljamo ni gram pšeničnog glutena u naše proizvode! Naši sastojci uključuju kukuruz, rižu, bobice mladog graška, sjeckani krumpir i prženi suncokret. Tehnički, ovo rezultira zdravu prehranu za tvog psa koju je oduvijek sanjao/la.

Pivski kvasac

Stručnjaci za ljepotu pasa najčešće preporučuju ovaj sastojak za vlasnike pasa koji imaju probleme s kosom i kožom. Ako tvoj pas ima perut, stalno mu ispada dlaka, popucale kandže, najvjerojatnije je u pozadini manjak biotina. U pivskom kvascu nalazi se velika količina biotina, kao i nekoliko drugih vitamina B, što će vrlo brzo riješiti problem tvog psa.

Naša hrana sadrži točno onoliko pivskog kvasca koji je tvom psu potreban da bi imao predivno i njegovano krzno.

 

Ulje lososa

Ulje lolosa sadrži poli-nezasićene Omega-3 i Omega-6 masne kiseline, koje pseće tijelo koristi u brojnim metaboličkim procesima. Štiti zdravlje kože i kose. Među ostalim, pomaže u regeneraciji kože i kose u liječenju mogućih kožnih bolesti. Smanjuje svrbež, pomaže protiv suhe kože i probleme s kožom i folikulom dlake.

Druga najveća prednost ulja od lososa je da može učiniti krzno tvog psa sjajnim i prekrasnim. Ima pozitivan učinak na proces linjanja, može smanjiti gubitak kose, a čak i optimizira razine kolesterola, što mu/joj štiti srce.

Budući da nam je zdravlje tvog psa najvažnije, bilo je neizbježno dodati ulje lososa u naše proizvode!

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razina kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

Omega-3 masne kiseline pomažu u održavanju normalnog krvnog tlaka. Zamjena zasiženih masnih kiselina poli-nezasićenim mastima u prehrani ima pozitivan učinak na razine LDL kolesterola i cjelokupnu krvnu sliku.

Pridruži se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Držimo se najstrožih standarda – dobrovoljno

Trenutno ne postoje nikakve regulacije u Europskoj Uniji koje se tiču hrane za pse! Ovo u praksi znači, uz malo pretjerivanja, da se bilo što može dodati u hranu za pse. Provjereni dobavljači? Ma daj, čemu to? Provjeravanje uzoraka svakog sata? I zadržati ih barem 2 godine zbog osiguranja kvalitete? Nažalost, najčešće o ovome možemo samo sanjati. Iako smo mala obiteljska tvrtka, savršeno zdravlje tvog psa nam je iznimno važno!

Na ovaj način možeš izbjeći trovanje svog psa. Budući da su nam psi kao članovi obitelji, ne bismo im u zdjelice stavili hranu čije porijeklo ne znamo. Kao ni hranu koja je obrađena na toliko visokoj temperaturi da je kvalitetom zaista daleko od njenog konačnog oblika, koji je ispunjen raznim umjetnim mješavinama.

FSSC 22000 standard. Srećom, već postoji međunarodna zajednica u EU koja razmišlja slično kao mi. Ovo je omogućeno odrednicama FSSC 22000 standarda (kratica znači Shema certifikacije sustava za sigurnost hrane). Naša hrana ne samo da je sukladna s osnovnim ISO standardom koji je na snazi, nego i s drugim međunarodnim standardima. Također, ojačali smo sve ovo s vlastitim regulacijama!

⭐⭐⭐⭐⭐ Tatjana K.: "Sve pohvale!"

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Uz redovito hranjenje hipoalergenom Juliet hranom, možeš očekivati sljedeće promjene

☑️ tvoj će se pas prestati neprestano češati

☑️ na mjestima gdje mu/joj je koža bila upaljena, počinje zacjeljivati

☑️ krzno tvog psa postaje svjetlije i sjajnije; postat će zvijezda izložbi pasa

☑️ tvoj pas će moći iznova jesti sve finije i finije grickalice

☑️ kao rezultat toga, tvoj pas će opet biti najzdraviji što moguće

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Vjerojatno ste već čuli da deseci tisuća pasa u zemlji pate od alergijskih i dermatoloških tegoba. Alergije na perad, osobito piletinu, glavni su uzrok tome. S druge strane, ova je hrana hipoalergena, što znači da sadrži samo jednu vrstu životinjskih proteina, u ovom slučaju janjetinu, te je zajamčeno bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je mogu sigurno jesti i najosjetljiviji psi!

Osim toga, kada su u pitanju alergije na hranu, ovo je izbor koji otporno djeluje protiv reakcija na psa s osjetljivom kožom, osim toga, točan omjer bitnih aminokiselina u janjetini potiče optimalan rast mišića za vašeg ljubimca tako da je uvijek u najboljoj kondiciji.

Ova suha hrana razvijena je da podrži žvakanje i smanji mogućnost stvaranja pjene kod malih pasa. To izuzetno povoljno djeluje na desni jer se povećava njihova prokrvljenost i smanjuje rizik od atrofije desni. Pjenjenje je pogodno mjesto za stvaranje zubnog kamenca, ali budući da je veličina zrna namijenjena za poticanje žvakanja, činite mnogo protiv budućih zubnih bolesti vašeg psa samim time što ga hranite. Žvakanje preventivno djeluje na plak, pa tako možete smanjiti i rizik od kamenca i lošeg zadaha!

Maksimalna probavljivost se kombinira s minimalnom obradom, tako da se na stol vašeg ljubimca može staviti dobro iskorištena hrana za pse bogata vitaminima i bitnim tvarima, bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka. Sadržaj pivskog kvasca i ulja lososa u hrani će održati dlaku vašeg psa sjajnom, a zahvaljujući vitaminima i antioksidansima koje sadrži, pobrinut ćete se i za jačanje imuniteta.

Sadržaj riže u Juliet Hipoalergenoj suhoj hrani za pse od janjetine, vašem psu daje probiotička vlakna koja korisne bakterije crijevne flore mogu iskoristiti, čime se čuva prirodna probava psa. Čak i kao veterinar, toplo ga preporučam za vašeg psa!”

Često postavljana pitanja

Koliko dnevno trebam dati hrane svom psu?
Težina Dnevna porcija
2,5 kg 60 g
5 kg 100 g
7,5 kg 140 g
10 kg 170 g
15 kg 235 g

Iznad navedene količine služe samo kao savjet. Doziranje može ovisiti o dobi tvog psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?

CricksyDog Hipoalergena suha hrana za pse Juliet pruža našem ljubimcu skladan razvoj i dobru izdržljivost zbog visoke razine varenja sastojaka, pravog omjera životinjskih proteina, vitamina i tragova elemenata.

Sastojci: Sušena janjetina, riža (14%), ječam, kukuruz, životinjska mast, suha pulpa repe, grašak, sušene mahune rogača, pivski kvasac, lososovo ulje, ulje lana, inulin (izvor FOS -a), jaje u prahu, glukozamin, kondroitin, vitamin A (retinil acetat), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin E (all-rac alfa-tokoferil acetat), kalcij, fosfor, bakar (bakar sulfat pentahidrat), cink (cinkov sulfat, monohidrat), željezo (željezo (II) sulfat , monohidrat), mangan (mangan (II) oksid), jod (kalcijev jodat, bezvodni), taurin, L-karnitin i lecitin.

Zašto nema pšeničnog glutena u ovoj hrani za pse?

Po našem mišljenju, tvojem psu nije nužno potrebna pšenica, stoga smo je izuzeli iz naših hipoalergenskih namirnica. To je vrsta pomoćne tvari, neka vrsta nužnog zla. Većina hrane sadrži pšenicu, pa ju tvoj pas jede iako mu nije potrebna. Zahvaljujući našim najnovijim rješenjima, sada možemo izbjeći ovaj neželjeni sastojak iz naše hipoalergenske hrane!

Zašto nema piletine u ovoj hrani za pse?

Po našem mišljenju, i mišljenju mnogih vlasnika pasa, mnogi psi u Hrvatskoj danas mogu biti alergični na piletinu. Stoga smo, kako bismo pomogli vlasnicima pravilno hraniti svoje pse, stvorili našu liniju hipoalergenske hrane. Ne sadrži ni piletinu ni pšenicu! 100% zdrava hrana za pse!

Koji su simptomi alergije na hranu?

Kod pasa, simptomi alergije uglavnom se ispoljavaju na koži i krznu. Simptomi takve alergije mogu uključivati svrbež, češanje, crvenilo kože, bolove zbog neprestanog češanja, linjanje na upaljenom području, tanku dlaku zbog žvakanja i češanja. Također, može doći i do loše probave i želučanih problema.

Zašto koristimo samo proteine na bazi monoproteina za hipoalergenu Juliet hranu?

Sva CricksyDog hipoalergena Juliet hrana za pse sadrži samo jedan izvor proteina, budući da uporaba miješanih proteina povećava rizik od alergija i osjetljivosti. Samo monoproteinska hrana za pse prikladna je za eliminacijsku dijetu alergičnih pasa.

147 recenzija za Juliet Hipoalergena suha hrana za pse od janjetine (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

4,9
Na temelju 147 recenzija
  1. Sanja V. (autentične povratne informacije kupaca)

    Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica | hrCroatia

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije