CricksyDog Popust za Uzgajivače

Bezbrižan Sretan Život Za Cijelo Stado

Sniženo

Ako sudjelujete u našem uzgojnom programu, možete ostvariti popust od 22% na sve naše proizvode u našem webshopu!

Možete otkazati bilo kada

Nemamo ograničenja. U bilo kojem trenutku možete napustiti naš uzgojni programa. Samo nam pišite ili nas kontaktirajte putem telefona. 0% obvezujuće!

Fleksibilno

FBesplatna dostava na kućnu adresu i zajamčeni dodatni popust od 22%. Ako imate bilo kakvih pitanja, osobni savjetnik će vam pomoći!

Pogledajmo po čemu se razlikuje od pretplate

Ukoliko imate uzgajivačnicu i ozbiljno se bavite uzgojem pasa, vjerojatno je da će vaši psi imati već izračunatu mjesečnu potrošnju. Želimo vam pomoći da smanjite taj trošak.

Ne morate naručiti ni osnovnu količinu. Ako želite, možete to zatražiti na mjesečnoj bazi, a možete platiti čak i kreditnom karticom.

Osobni savjetnik

Ne želimo da imate poteškoća s hranjenjem svojih pasa, stoga ćemo osigurati osobni kontakt sa svakim od naših ugovornih partnera! Imate li pitanja o hranjenju? Odgovorit ćemo odmah! Želite li promijeniti svoju narudžbu? Riješeno! Želite li isprobati druge okuse? Nema problema!

CricksyDog savjetnik bit će vam dostupan i putem privatnog e-maila i privatnog telefona. To skraćuje vrijeme isporuke. Odmah ćete moći postaviti sva pitanja proizvođaču!

Od malih do velikih

Kao i većina tvrtki, s zadovoljstvom ćemo naručiti veliku narudžbu. Ali naš cilj nije nikoga isključiti samo zato što je mali ili se tek počeo razmnožavati. Važno je da nismo u mogućnosti podržati uzgajivače! Ukoliko tek počinjete, slobodno nam pošaljite e-mail, ili čak ako su vam potrebne stotine kilograma hrane za pse mjesečno!

Naš najvažniji uvjet je da već imate uzgajivačni broj (ili je u izradi) te da ste predani dobrobiti svojih pasa i njihovom pravilnom odgoju i uzgoju.

Izvanredni popusti

Iako smo na strani troškova i dajemo 22% popusta na ukupnu kupovnu cijenu, ne želimo da nam to bude najuvjerljiviji argument! Nema sumnje u kvalitetu naše hrane, niti u fleksibilnost naše tvrtke. Ako se prijavite u naš uzgojni program, možete biti sigurni da će nam zdravlje vaših pasa i uspjeh vaše uzgajivačnice biti na prvom mjestu!

Dobit ćete svu pomoć koja vam je potrebna da vaši psi budu super zdravi, a vaša reputacija nepobitna!

Imat ćete priliku pridružiti se našem Facebook Klubu Uzgajivača, ući na naš e-mail popis, pa čak i napisati gostujući članak s nama. Znatan broj vlasnika pasa i potencijalnih pasa će vas upoznati nego ikada prije!

Obrazac za Prijavu

Ako ste zainteresirani za popust za naše uzgajivače, ispunite obrazac za prijavu u nastavku. A mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 1 dan.

Ukoliko želite zasebno napisati e-mail, to naravno možete učiniti sada (naša e-mail adresa: pozdrav@cricksydog.hr)

Često postavljana Pitanja

#1: Da li će moj popust uvijek biti zadržan?

Da, Vaš popust od 22% uvijek će biti zadržan. Sve dok ste u našem uzgojnom programu, to je za vas.

#2: Kako mogu otkazati svoj popust za uzgajivača?

Popust možete otkazati u bilo kojem trenutku. Nemamo nikakvih ograničenja! Ukoliko želite otkazati popust, sve što trebate učiniti je poslati nam e-mail ili nas nazvati.

#3: Je li moguće naručiti hranu za pse za bodove?

Naravno!

#4: Mogu li svaki put platiti pouzećem?

Naravno! Možete platiti karticom i gotovinom kod bilo kojeg kurira.

#5: Mogu li povremeno zatražiti svoj paket na drugu adresu?

Naravno! Obavijestite nas unaprijed kako bismo se mogli pripremiti za promjenu. Ili ovo možete sami postaviti na stprofilnoj stranici.

#6: Mogu li dobiti pretplatu?

Naravno! Svaka uzgajivačnica koja se prijavi kod nas ima osobnog savjetnika koji će vam pomoći da riješite svoje poslove. Međutim, možete zatražiti da vam automatski šaljemo vašu hranu svaka 3, 4 tjedna ili u intervalima po vašem izboru.

#7: Je li moguće odmah platiti iznos narudžbe uz online plaćanje?

Naravno! Kada naručite, možete omogućiti način online plaćanja da automatski oduzima cijenu vaše pretplate s vašeg računa u određenim intervalima. Dakle, ne morate se više brinuti o tome. Vi samo trebate podići svoj paket! 🙂 A ukoliko otkažete svoju pretplatu nakon što naš način plaćanja skine oznos s vašeg računa, ne brinite. Mi ćemo vam to vratiti. Također, kada se vaša pretplata prekine, automatski će se odbici generirani vašim načinom plaćanja putem interneta također eliminirati! Mi ćemo se pobrinuti za to!

#8: Hoćete li uvijek imati dovoljno u zalihi?

Naravno! Osim što smo obiteljski posao, opredijeljeni smo za kontinuitet i dosljednu visoku kvalitetu!

#9: Mogu li samo službeno certificirane uzgajivačnice imati koristi od popusta za uzgajivače?

Uglavnom da! Osim što ne želimo nikoga isključiti iz našeg programa, zalažemo se za zakonski reguliran uzgoj. Važno je da možete dokazati postojanje svoje uzgajivačnice i njezinu kvalitetu.

#10: Upravo sam osnovao uzgajivačnicu. Mogu li se prijaviti?

Naravno! I mi smo počeli tek prije nekoliko godina, znamo točno koliko svaki početak može biti težak. Stoga nastojimo podržati i start-up uzgajivačnice. Bez obzira na to, morate zadovoljiti naše osnovne standarde kao i svi drugi!

Neovisno provjereno
764 recenzije