Pogledajte ovo bezbijedno zeleno povrće koje vaš psić može da jede! Zapamtite da pratite kojim poslasticama ih hranite jer ovo može pridonijeti na dnevni unos kalorija. Zapamtite, uvijek možete svome psu dati naše savršeno napravljene poslasticu i hrani.

Brokula

Bogata vlaknima i vitaminom C, ovo povrće se odlično poslužuje u malim količinama kao poslastica. Poslužite kao komadiće zalogaja, sirovo ili kuhano.

Prokulice

Puno hranjivim tvarima i antioksidantima, ove malo snažne loptice su odlična poslastica za vašega psića. Najbolji način pripreme je na pari, skuhano ili pripremljeno u mikrovalnoj pećici. Ne poslužujte ih sirove jer će biti pretvrde za psa da ih provari.

Celer

Ispunjen vitaminima A, B i C, ova zelena hrskava mašina sadrži hranjive tvari koje poboljšavaju srce a čak i osvježava zadah vašega psa! Celer isijecite na komadiće i pustite psa da u njima uživa!

Krastavac

Krastavci su iznimno dobri za pretile pse jer sadrže malo ili nikako ugljikohidrata, masti ili ulja, ali pomažu podići razine energije. Puni su vitaminima K, C i B1 kao i dodatnim hranjivim tvarima. Krastavci su također i odličan način da se pas hidratizira nakon šetnje!

Zelene Mahune

Pune vlakana i malo kalorija, ove male poslastice su odlične za poslasticu punu vitamina! Poslužite ih isjeckane, na pari, sirove ili direktno iz konzerve (pazite da kupite mahune bez natrija).

Grašak

Grašak su ukusna zamjena za druge poslastice koje debljaju i pune su vitamina, minerala, proteina i vlakana. Grašak, grašak šećerac i vrtni ili engleski grašak su posebno dobri za vašeg psa. Poslužite svjež, zaleđen ili odmrznut kao ukusnu i zdravu poslasticu!

Špinat

Špinat sadrži velike količine vitamina A, B, C i K, kao i želježo, antioksidante, beta karoten i vlakna (odlično za stimuliranje psećeg probavnog trakta). Isijecite, skuhajte na pari i poslužite ovu poslasticu i malim količinama.

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

8 Koraka za raspetljavanje dlaka psa

8 Koraka za raspetljavanje dlaka psa

Osim što je lijepo i dugo, svilenkasto krzno psa jedna je od njegovih najljepših crta. Ali može biti i jedno od najvećih izazova. Duga krzna imaju tendenciju da gube sjaj i da se zapetljavaju. Raspetljavanje može biti vrlo komplicirano za vas i neugodno iskustvo za...

read more
Top 6 Razloga Zašto Šetati Svog Psa

Top 6 Razloga Zašto Šetati Svog Psa

Šetnja pasa - dva puta dnevno u našoj kući - obično je vrhunac mog dana. Volim mirno vrijeme vani s našim psima i vježbu koju pruža meni – i našim psima.   Top 6 Razloga Zašto Redovito Šetati Svog Psa, ne samo u Siječnju Siječanj je mjesec hodanja sa svojim...

read more
Savjeti za Prvi Put Vlasnike Pasa

Savjeti za Prvi Put Vlasnike Pasa

Što biste trebali znati ako ste Novi s Psima. Jeste li prvi vlasnik psa? Čestitamo na pronalasku svog novog psećeg pratitelja i dobrodošli u prekrasan svijet posjedovanja pasa! Evo što trebate znati o brizi za svog novog psa.   01 Što Očekivati Nakon Što Novi Pas...

read more