Pogledajte ovo bezbijedno zeleno povrće koje vaš psić može da jede! Zapamtite da pratite kojim poslasticama ih hranite jer ovo može pridonijeti na dnevni unos kalorija. Zapamtite, uvijek možete svome psu dati naše savršeno napravljene poslasticu i hrani.

Brokula

Bogata vlaknima i vitaminom C, ovo povrće se odlično poslužuje u malim količinama kao poslastica. Poslužite kao komadiće zalogaja, sirovo ili kuhano.

Prokulice

Puno hranjivim tvarima i antioksidantima, ove malo snažne loptice su odlična poslastica za vašega psića. Najbolji način pripreme je na pari, skuhano ili pripremljeno u mikrovalnoj pećici. Ne poslužujte ih sirove jer će biti pretvrde za psa da ih provari.

Celer

Ispunjen vitaminima A, B i C, ova zelena hrskava mašina sadrži hranjive tvari koje poboljšavaju srce a čak i osvježava zadah vašega psa! Celer isijecite na komadiće i pustite psa da u njima uživa!

Krastavac

Krastavci su iznimno dobri za pretile pse jer sadrže malo ili nikako ugljikohidrata, masti ili ulja, ali pomažu podići razine energije. Puni su vitaminima K, C i B1 kao i dodatnim hranjivim tvarima. Krastavci su također i odličan način da se pas hidratizira nakon šetnje!

Zelene Mahune

Pune vlakana i malo kalorija, ove male poslastice su odlične za poslasticu punu vitamina! Poslužite ih isjeckane, na pari, sirove ili direktno iz konzerve (pazite da kupite mahune bez natrija).

Grašak

Grašak su ukusna zamjena za druge poslastice koje debljaju i pune su vitamina, minerala, proteina i vlakana. Grašak, grašak šećerac i vrtni ili engleski grašak su posebno dobri za vašeg psa. Poslužite svjež, zaleđen ili odmrznut kao ukusnu i zdravu poslasticu!

Špinat

Špinat sadrži velike količine vitamina A, B, C i K, kao i želježo, antioksidante, beta karoten i vlakna (odlično za stimuliranje psećeg probavnog trakta). Isijecite, skuhajte na pari i poslužite ovu poslasticu i malim količinama.

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

Crijevna opstrukcija kod pasa (opće informacije)

Crijevna opstrukcija kod pasa (opće informacije)

Mnogi psi vole grickati stvari koje zapravo nisu namijenjene za konzumaciju. To su tzv. "strana tijela" koja se mogu zaglaviti u crijevnom traktu. Crijevna opstrukcija je životno opasno stanje kod pasa i nažalost puno je češća nego što mnogi misle. Naš članak ima samo...

read more
Savjeti za Sjajnu Dlaku i Zdravu Kožu

Savjeti za Sjajnu Dlaku i Zdravu Kožu

Problemi s kožom i dlakom pasa izazov su za mnoge vlasnike, ali s odgovarajućom pažnjom i brigom, ti se problemi mogu spriječiti ili liječiti. Zdrava koža i dlaka ključni su za opće dobrobiti psa, jer ne utječu samo na izgled, već igraju važnu ulogu i u zaštiti...

read more
Neovisno provjereno
759 recenzija