Zimski mjeseci predstavljaju izazov za zdravlje kože i dlake naših pasa. Kao što hladan, suh zrak utječe na nas, tako može utjecati i na naše ljubimce. U ovom razdoblju iznimno je važno pružiti im odgovarajuću njegu kože.

Naravno, tijekom zime posebnu pažnju treba posvetiti šapama i nosu pasa, koji mogu biti posebno osjetljivi na hladnoću i sol. Naš balzam Chloé, kao zaštitni balzam za šape i nos, posebno je razvijen u tu svrhu. Ovaj proizvod ne samo da štiti od hladnoće, već i hrani i hidratizira osjetljiva područja poput šapa i nosa. Redovita upotreba balzama pomaže u sprječavanju pucanja i smanjuje rizik od iritacija, osiguravajući tako ugodne i bezbolne šetnje tijekom zime.

Njega dlake također je ključna tijekom zimskog razdoblja. Naš šampon za pse Chloé Shine posebno je dizajniran za održavanje prirodnog sjaja i zdravlja dlake, čak i tijekom najtežih zimskih mjeseci. Ovaj šampon ne samo da čisti, već i hrani dlaku, osiguravajući njezin sjaj i mekoću.

S druge strane, naš šampon Chloé Sensitive posebno je razvijen za pse s osjetljivom kožom i štence. Ovaj šampon nježno čisti, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože, izbjegavajući iritacije i suhoću, koje su česti problemi tijekom zime.

Važno je istaknuti da tijekom zime kupanje treba planirati nakon šetnje. Time izbjegavamo izvođenje našeg ljubimca van s mokrom dlakom, što može dovesti do prehlade. Stoga uvijek pazite da je pas potpuno suh nakon kupanja, prije nego što ga ponovno pustite van.

Sve u svemu, zima nije samo vrijeme hladnoće i snijega, već posebno razdoblje u životu naših ljubimaca. Pravilna njega njihove kože i dlake, posebna zaštita šapa i nosa, kao i pravilno planiranje kupanja doprinose njihovom zdravlju i dobrobiti u ovoj sezoni. Balzam Chloé, šampon Chloé Shine i Chloé Sensitive odlični su izbori za pružanje te njege.

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

Neovisno provjereno
759 recenzija