Zimski mjeseci predstavljaju izazov za zdravlje kože i dlake naših pasa. Kao što hladan, suh zrak utječe na nas, tako može utjecati i na naše ljubimce. U ovom razdoblju iznimno je važno pružiti im odgovarajuću njegu kože.

Naravno, tijekom zime posebnu pažnju treba posvetiti šapama i nosu pasa, koji mogu biti posebno osjetljivi na hladnoću i sol. Naš balzam Chloé, kao zaštitni balzam za šape i nos, posebno je razvijen u tu svrhu. Ovaj proizvod ne samo da štiti od hladnoće, već i hrani i hidratizira osjetljiva područja poput šapa i nosa. Redovita upotreba balzama pomaže u sprječavanju pucanja i smanjuje rizik od iritacija, osiguravajući tako ugodne i bezbolne šetnje tijekom zime.

Njega dlake također je ključna tijekom zimskog razdoblja. Naš šampon za pse Chloé Shine posebno je dizajniran za održavanje prirodnog sjaja i zdravlja dlake, čak i tijekom najtežih zimskih mjeseci. Ovaj šampon ne samo da čisti, već i hrani dlaku, osiguravajući njezin sjaj i mekoću.

S druge strane, naš šampon Chloé Sensitive posebno je razvijen za pse s osjetljivom kožom i štence. Ovaj šampon nježno čisti, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože, izbjegavajući iritacije i suhoću, koje su česti problemi tijekom zime.

Važno je istaknuti da tijekom zime kupanje treba planirati nakon šetnje. Time izbjegavamo izvođenje našeg ljubimca van s mokrom dlakom, što može dovesti do prehlade. Stoga uvijek pazite da je pas potpuno suh nakon kupanja, prije nego što ga ponovno pustite van.

Sve u svemu, zima nije samo vrijeme hladnoće i snijega, već posebno razdoblje u životu naših ljubimaca. Pravilna njega njihove kože i dlake, posebna zaštita šapa i nosa, kao i pravilno planiranje kupanja doprinose njihovom zdravlju i dobrobiti u ovoj sezoni. Balzam Chloé, šampon Chloé Shine i Chloé Sensitive odlični su izbori za pružanje te njege.

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

5 Jednostavnih i Osvježavajućih Recepta za Tvog Psa za Ljeto

5 Jednostavnih i Osvježavajućih Recepta za Tvog Psa za Ljeto

U ljetnoj vrućini, ne samo mi, već i naši četveronožni ljubimci uživaju u osvježavajućim poslasticama. Sljedećim jednostavnim i osvježavajućim grickalicama i sladoledima možeš razveseliti svog psa. Ovi recepti nisu samo ukusni, već i zdravi, i sigurno će uljepšati dan...

read more
Pomoć, želim na odmor! Što da radim sa svojim psom?

Pomoć, želim na odmor! Što da radim sa svojim psom?

Kada konačno dođe dugo očekivano vrijeme odmora, svi se pripremaju s uzbuđenjem. Međutim, za vlasnike pasa ovaj trenutak može donijeti i brige, jer se postavlja pitanje: što učiniti s našim ljubimcem dok smo odsutni? Iako bi mnogi rado poveli svog psa sa sobom,...

read more
Neovisno provjereno
764 recenzije