Chloé balzam za zaštitu šapa i njuške: bez dodanih mirisa (za savršenu njegu) – 50 ml

11.99– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Naš balsam za pse pruža savršeno rješenje za zaštitu suhih i ispucalih jastučića šapa i njuški. Ali nemojte ga samo koristiti kada je šteta već učinjenja, nego i za zaštitu. Njezina uporaba je iznimno važna tijekom jako vrućeg i hladnog vremena. Međutim, ona vašem psu pruža zaštitu u svim vremenskim uvjetima.

 • Bez čestih alergena
 • Bez umjetnih mirisa
 • Siguran za lizanje (ukoliko ga vaš pas poliže, neće doći do opasnosti)
 • Samo prirodni sastojci

Konačan rezultat: Mekani i zaštićeni jastučići šapa! Dostupno u pakiranju od 50ml.

Za sve pasmine

Naš balzam za pse je odličan dar za sve pasmine pasa. Bilo da imate Yorkie-ja, Beagle-a ili Labradora, savršen je za kupanje svakog psa!

Zaštita protiv ekstremnih vremenskih uvjeta

Mraz i snijeg mogu zalediti i učiniti da jastučići šapa ispucaju, dok vreli beton ili asfalt može prouzročiti povrede od opeklina. Naš balsam pruža zaštitu protiv oboje.

Hidratacija i oporavak

Kod pasa, jastučići šapa i njuške često se osuše i ispucaju, što za njih može biti bolno. Naš balzam sadrži sastojke koji hidratiziraju i pomažu obnoviti ujednačenu hidrataciju, zacijeliti pukotine i zaštititi kožu od daljnjih povreda.

SKU: Chloé B_HR Kategorija: Oznake: , , ,

Cricksydog Chloé je razvijen za sve pasmine

tacskó, németjuhász, labrador, havannai pincs, vizsla, mopsz, yorkshiere terrier, border collie

Vis te najbolji prijatelj svoga psa, a vaš dom je i njegov! Učinite ih sretnima!

Osim toga što pruža izvrsnu zaštitu za vašeg psa, naš balzam također doprinosi sljedećim pozitivnim promjenama:

Umanjuje bol: Ako su jastučići šapa ili njuška vašeg psa ispucali, naš balzam pomaže u brzoj regeneraciji i također umanjuje bol.

Zaštita od pogoršanja problema: Koristite naš balzam svakodnevno radi zaštite, kako biste izbjegli pucanje jastučića šapa i njuške vašeg psa.

Zacjeljivanje: Ukoliko se problem već pojavio, možete koristiti naš balzam kako biste ubrzali proces zacjeljivanja.

Vanjska zaštita: Naš balzam pomaže u zaštiti vašeg psa od ekstremnih vremenskih uvjeta, bilo da se radi o hladnoći ili vrelom betonu.

Puno bolja kvaliteta života: Održavanje zdravlja jastučića šapa i njuške vašeg psa pridonosi ukupnoj dobrobiti i kvalitetu života vašeg psa. Uz bezbolne jastučiće šapa i njuške, psi su skloniji igranju, šetnji i istraživanju svijeta.

Pouzdana kvaliteta za svakodnevni život vašeg psa

Imi
Imi

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

„Chloé balzam za pse iznimno je učinkovit proizvod za tretiranje isušenih i ispucalih šapa i nosa koji psi često pokazuju.

Klimatski uvjeti kao što su pržajuća vrućina ili oštre zime mogu predstavljati veliki izazov za naše pse. Naš balzam vrijedi koristiti ne samo kada se već pojave vidljivi simptomi; iznimno je dobar izbor i za prevenciju.

Proizvod je idealan za sve pasmine pasa, bilo da je riječ o yorkieju, beagleu ili labradoru. Svi sastojci su prirodnog podrijetla, a posebno se ističe njihova otpornost na alergene i odsustvo umjetnih mirisa, kao i sigurnost u slučaju lizanja.

Redovitom upotrebom balzama, nos i šape naših pasa mogu ostati meki, hidratizirani i zaštićeni, čime se može poboljšati njihova dobrobit i kvaliteta života.

Za sve pasmine: Sigurno i učinkovito rješenje za svakog psa

Protiv bolova: Brzo ublažava nelagodu uzrokovanu ispucalim šapama ili nosom

Zaštita od ekstremnih vremenskih uvjeta: Štiti šape i nos vašeg psa od okolišnih oštećenja

Svakodnevna zaštita: Može se koristiti i za prevenciju i za njegu

Hidratacija i ozdravljenje: Prirodnim sastojcima potpomaže regeneraciju kože i očuvanje njene vlažnosti.”

Redovita uporaba našeg Chloé balzama pružit će vašem psu sljedeće prednosti

Za sve pasmine

Naš balzam za pse je odličan dar za sve pasmine pasa. Bilo da imate Yorkie-ja, Beagle-a ili Labradora, savršen je za kupanje svakog psa!

 

Olakšanje od boli kada dođe do nevolje

Ukoliko su jastučići šapa i njuška vašeg psa ispucali, naš balzam pomaže u brzoj regeneraciji i također olakšava bol.

Zaštita protiv ekstremnih vremenskih uvjeta

Mraz i snijeg mogu zalediti i učiniti da jastučići šapa ispucaju, dok vreli beton ili asfalt može prouzročiti povrede od opeklina. Naš balsam pruža zaštitu protiv oboje.

Dnevna zaštita

Za savršenu zaštitu, naš balzam možete svaki dan nanijeti na šape i njušku vašeg psa. Njegova uporaba ne preporuča se samo u ekstremnim vremenskim uvjetima, već svaki dan.

Hidratacija i zacjeljenje

Šape i njuške pasa se često isuše i razviju pukotine koje njima mogu biti bolne. Naš balzam sadrži hidratizirajuće sastojke koje pomažu obnoviti ravnotežu hidratacije, zacijeliti pukotine, te zaštiti kožu od daljnje suhoće.

Puno bolja kvaliteta života

Održavanjem zdravlja šapa i njuške može doprinijeti cjelokupnoj dobrobiti i kvaliteti života vašeg psa. S bezbolnim šapama i njuškom, psi su voljni igranju, šetnji i istraživanju svijeta.

Znajte što trebate izbjegavati!

stop logó

Zašto naš balzam za pse također ne sadrži najčešće alergene

Za pseće balzame, važno je da sadrže sastojke koji nisu štetni psima i koji ne uzrokuju iritaciju ili alergijske reakcije.

Ovo su neki od sastojaka koje treba izbjegavati:

 • Alkohol: Alkohol može isušiti kožu, što može razdražiti pukotine na šapama i njuški.
 • Parabeni: Ovi preservansi mogu uzrokovati alergijske reakcije kod nekih pasa.
 • Mirisi: Umjetni mirisi mogu iritirati osjetljivu kožu pasa i također mogu uzrokovati alergijske reakcije.
 • Bojila: Umjetna bojila također mogu iritirati kožu pasa i uzrokovati alergijske reakcije.
 • Mineralna ulja i petroleum: Ovi sastojci mogu začepiti pore i spriječiti prirodno disanje kože.
 • Ftalati: Spojevi ftalata mogu uzrokovati alergijske reakcije i mogu biti potencijalno štetni za zdravlje pasa.
 • Propilen glikol: Ovaj sastojak psima može biti toksičan ukoliko u velikim količinama uđu u njihove organizme.

Kada birate balzam za svog psa, uvijek provjerite sastav i izbjegavajte gore navedene tvari. Ako niste sigurni koji je proizvod najbolji za vašeg psa, ne brinite, pri izradi našeg balzama uzeli smo u obzir sve gore navedene kriterije!

Ukoliko se pravilno primjenjuje, uporaba našeg balzama može postati jako važan ritual

1. Očistite šape i njušku

Prvo, očistite šape i njušku vašeg psa kako biste uklonili prljavštinu i ostatke. Možete koristiti toplu vodu i sapun namijenjen za pse, ili posebnu maramicu za pse.

Pobrinite se da dobro isperete i osušite šape i njušku kako bi ih pripremili za nanošenje balzama.

2. Koristite naš Chloé Balzam

Na prste nanesite malu količinu balzama. Važno je da samo koristite balzam koji je posebno napravljen za pse, poput našeg Chloé balzama za pse.

Balzam nježno umasirajte na jastučiće šapa i njušku vašeg psa. Pokušajte obratiti pozornost na sve detalje, uključujući područja između nožnih prstiju.

3. Pustite da se balzam upije

Nakon nanošenja balzama, ostavite psa da se odmori nekoliko minuta kako bi se balzam upio. To bi moglo biti izazovno jer psi često pokušavaju lizati svoje šape, ali možete im pokušati odvratiti pažnju igračkom ili maženjem kako biste im skrenuli pozornost.

Ukoliko vaš pas poliže naš balzam, neće postojati problem. U njemu nema ništa otrovno, pa neće naškoditi vašem ljubimcu. U svakom slučaju, nemojte im dopustiti da ga poližu kako bi se apsorbirao i bio učinkovit.

Balzami za zaštitu šapa i njuške mogu se nanositi redovito, čak i svakodnevno, ovisno o potrebama vašeg psa i uvjetima okoline.

Premium sastojci našeg Chloé balzama za pse

Ulje Sjemenki Grožđa

Ulje sjemenki grožđa ima brojna svojstva koja su pogodna za zdravlje pseće kože:

 • Hidratacija: Ulje sjemenki grožđa bogato je esencijalnim masnim kiselinama poput omega-6 i omega-9, koje hidratiziraju i hrane kožu. To pomaže u sprječavanju isušivanja i pucanja kože, što je posebno važno za zdravlje šapa i njušku pasa.

 • Antioksidativni učinak: Ulje sjemenki grožđa ima visok sadržaj vitamina E, koji je snažan antioksidans. Antioksidansi pomažu u zaštiti kože od štetnih učinaka slobodnih radikala koji mogu uzrokovati starenje i oštećenja kože.

 • Svojstva zacjeljenja: Masne kiseline i vitamin E koji se nalaze u ulju sjemenki grožđa mogu pomoći u procesu zacjeljivanja kože, primjerice u slučaju pukotina ili manjih ozljeda.

 • Učinak omekšavanja kože: Ulje sjemenki grožđa čini kožu mekom i glatkom, što može pomoći s udobnosti psećih šapa i njuške.

 • Protuupalni učinak: Komponente koje se nalaze u ulju sjemenki grožđa, poput linolne kiseline, imaju protuupalni učinak, što može pomoći u ublažavanju iritacije i upale kože.

homoktövis logo

Maslinovo Ulje

Maslinovo ulje ima mnoge prednosti sa gledišta njege kože. Njegova uporaba u balzamima za pse može pomoći u održavanju zdravlja kože pasa na sljedeće načine:

 • Hidratacija: Maslinovo ulje je izuzetno hidratizirajuće i može prodrijeti duboko u slojeve kože te tako pomaže u održavanju hidratacije kože. Ovo je vrlo korisno za suhe, ispucale šape i njuške pasa jer sprječava daljnje isušivanje i poboljšava stanje kože.

 • Hranjenje: Esencijalne masne kiseline koje se nalaze u maslinovom ulju, poput oleinske kiseline, hrane kožu i pomažu obnoviti prirodni lipidni sloj kože.

 • Antioksidativna svojstva: Maslinovo ulje je bogato vitaminom E i polifenolima, koji su jaki antioksidansi. Antioksidansi pomažu neutralizirati štetne učinke slobodnih radikala koji mogu uzrokovati oštećenje kože i starenje.

 • Užinak zacjeljenja: Maslinovo ulje može pomoći u zacjeljivanju manjih ozljeda kože, poput pukotina i ogrebotina, jer potiče obnovu i popravak stanica kože.

 • Protuupalni učinak: Maslinovo ulje ima protuupalna svojstva, što može pomoći u ublažavanju iritacije i upale kože.

Ekstrakt Sapunice

Sapunica (Saponaria Officinalis) je često korišten sastojak u balzamima i drugim proizvodima za njegu kože pasa. Za ovo postoji nekoliko razloga:

 • Učinak čišćenja: Sam naziv sapunice sugerira da ima prirodna svojstva čišćenja. Saponini koji se nalazi u listovima i korijenu biljke djeluju kao prirodni čistači koji pomažu u uklanjanju onečišćenja s kože bez isušivanja. 

 • Protuupalni učinak: Sapunica također ima protuupalna svojstva, što može pomoći u smanjenju iritacije i upale kože.

 • Svojstva za omekšavanje kože: Sapunica pomaže omekšati i vlažiti kožu, što može biti osobito korisno za suhe, ispucale šape i njuške pasa.

 • Antimikrobna svojstva: Saponini koji se nalaze u sapunici također imaju antimikrobna svojstva, što može pomoći u sprječavanju infekcija kože.

Chloé balzam za šape može efikasno pomoći u sljedećim situacijama

Prema povratnim informacijama od vlasnika pasa CricksyDog:

☑️ za sve pasmine: siguran i učinkovit za svakog psića

☑️ analgetik: brzo ublažava nelagodu uzrokovanu ispucalim šapama ili nosom

☑️ zaštita od ekstremnih vremenskih uvjeta: štiti šape i nos vašeg psa od okolišnih oštećenja

☑️ svakodnevna zaštita: može se koristiti za prevenciju kao i za njegu

☑️ hidratacija i zacjeljivanje: sa svojim prirodnim sastojcima, pomaže obnovi kože i očuvanju njene vlažnosti

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

„Godinama sam se mnogo puta susretao s psima čije su šape i njuške bile ispucale, suhe i bolne. Takvi simptomi često nastaju zbog klimatskih uvjeta, poput ekstremne vrućine ili „arktičke hladnoće”. Mogu dovesti i do sekundarnih bakterijskih i gljivičnih infekcija koje zahtijevaju ozbiljnije liječenje.

U tom kontekstu, Chloé balzam za pse nije samo proizvod za njegu, već i preventivno sredstvo. Prirodni sastojci balzama ne pomažu samo u hidratizaciji i regeneraciji kože, već i smanjuju rizik od kožnih infekcija.

Redovita upotreba balzama može značajno smanjiti česte kožne probleme koji se javljaju na šapama i njuškama pasa. S obzirom na to da mnoge bolesti, kao što su ozebline ili opekline, proizlaze iz isušivanja i pucanja, Chloé balzam za pse može biti odgovarajuća metoda prevencije, posebno tijekom raznih klimatskih izazova.

U zaključku, kao veterinar, od srca preporučujem Chloé balzam za pse svim vlasnicima pasa. Proizvod ne samo da služi za udobnost i dobrobit pasa, već može aktivno pridonijeti prevenciji ozbiljnijih zdravstvenih problema, poput bakterijskih ili gljivičnih kožnih infekcija.”

Često Postavljena Pitanja

Koji su točno sastojci?

Vitis Vinifera (Ulje Sjemenki Grožđa), Kaprilni/Kaprični Triglicerid, Ulje Ploda Olea Europaea (Maslina), Glicerin, Ulje Gjemenki Helianthus Annuus, Voda, Ekstrakt Propolis Cera (Propolis), Ekstrakt Kore Quillaja Saponaria, Tokoferol (Vitamin E), Saponaria Officinalis (Sapunica) Ekstrakt lista/korijena.

Kako ga koristiti?

Nanošenje balzama na šape i njušku vašeg psa je jednostavan postupak koji može značajno dobrinijeti dobrobiti i udobnosti vašeg psa. Ispod vam prezentiramo jednostavak postupak koji se sastoji od nekoliko koraka koje možete slijediti:

 1. Očistite šape i njušku vašeg psa: Prvo, očistite šape i njušku vašeg psa kako biste uklonili prljavštinu i ostatke. Možete koristiti toplu vodu i sapun namijenjen za pse, ili posebnu maramicu za pse. Pobrinite se da dobro isperete i osušite šape i njušku kako bi ih pripremili za nanošenje balzama.
 1. Nanijeti balzam: Na prste stavite malu količinu balzama i nanesite na željeno područje.
 1. Umasirati balzam: Balzam nježno umasirajte na jastučiće šapa i njušku vašeg psa. Pokušajte obratiti pozornost na sve detalje, uključujući područja između nožnih prstiju.
 1. Pustite da se balzam upije: Nakon nanošenja balzama, ostavite psa da se odmori nekoliko minuta kako bi se balzam upio. To bi moglo biti izazovno jer psi često pokušavaju lizati svoje šape, ali možete im pokušati odvratiti pažnju igračkom ili maženjem kako biste im skrenuli pozornost.
 1. Po potrebi ponovite: Balzami za zaštitu šapa i njuške mogu se nanositi redovito, čak i svakodnevno, ovisno o potrebama vašeg psa i uvjetima okoline.

Važno je slijediti upute za pravilnu uporabu balzama, a ukoliko primjetite bilo koje negativne reakcije (poput iritacije kože ili alergijske reakcije), odmah prestanite s uporabom balzama i posavjetujte se s veterinarom.

Može li se koristiti za pse s osjetljivom kožom?

Da. Naš balzam smo stvorili tako da ga mogu sigurno koristiti čak i najosjetljiviji psi!

Što će se dogoditi ukoliko moj pas pojede balzam?

Iako balzam sadrži prirodne sastojke i ulja, nije namijenjen za unošenje u organizam. Ukoliko vaš pas poliže malu količinu, malo je vjerojatno da će mu naštetiti, ali ipak se ne preporučuje da ga pojede. Ako vaš pas proguta veću količinu balzama, odmah se posavjetujte sa svojim veterinarom.

Mogu li ga koristiti na ozljede od opekotina (npr. vreli asfalt)?

U svakom slučaju se uvijek posavjetujte s svojim veterinarom. U principu, može se koristiti kod lakših ozljeda uzrokovanih vrućim asfaltom, s obzirom na to da formula našeg balzama sadrži ekstrakte propolisa i saponarije koji djeluju umirujuće i ljekovito.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će recenzirati “Chloé balzam za zaštitu šapa i njuške: bez dodanih mirisa (za savršenu njegu) – 50 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
759 recenzija