Ispitanik:

Naš 4-mjesečni španjolski vodeni pas voli jesti stvari koje neugodno mirišu, čak i one nejestive. Na primjer, papirnate maramice ili izmet drugih životinja. Te stvari također jede odmah nakon jela. Može li to ukazivati na nedostatak vitamina ili minerala, neadekvatnu ishranu? Ili bismo ipak trebali prijeći na vaše proizvode. Koju biste hranu za pse i dodatke ishrani preporučili u ovom slučaju? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Ova znatiželja za čudnim predmetima je zbog dobi šteneta i nicanja zubića i može biti intenzivnija dok pas ne napuni najmanje 6 mjeseci! Morate skrenuti pažnju psu kako ne bi toliko razmišljao o podvalama u vašoj odsutnosti. Vrijeme je za kompliciranije trikove i period dresure psa (ako ste psa već cijepili). Jedenje izmeta također može biti uzrokovano glistama, nedostatkom vlakana ili elemenata u tragovima, stresom ili inertnošću u ponašanju.

Preporučljivo je dehelmintizirati svoje štene svaki mjesec (čak i ako se radi o proizvodu koji ga štiti od dirofilarioze). Kako biste izbjegli nedostatak vlakana ili elemenata u tragovima, preporučam da svom ljubimcu date cjelovitu hranu. Za početak, preporučujem našu Chucky hipoalergenu suhu hranu za štence od govedine, do njegove 1 godine starosti. Alternativno, zbog velikog istezanja tijekom tog vremena, naše Twinky tablete za zaštitu zglobova s zelenousnim ekstraktom bile bi posebno korisne za zdrav razvoj.

Neovisno provjereno
764 recenzije