Chucky Hipoalergena suha hrana za pse od govedine (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

(2 recenzije korisnika)

€24.99 - 3 kg | €69.99 - 10 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Napokon je došao veliki dan, štence je tu u vašem domu. Međutim, odgoj štenca ili psa u razvoju (pored mnogih veselih trenutaka) je ozbiljan i odgovoran zadatak koji određuje njihovo buduće zdravlje i sreću!

Voljeli bismo vam s time pomoći da bi vaš psić započeo život sa savršenom osnovom.

Prosječna veličina granula je 0,7 cm. Savršeno za štenca!

10 mjeseci zaštita

Razvili smo hranu za pse da bismo pružili savršenu ishranu za mališane, do dobi od 10 mjeseci!

Bezbjedan način za odgoj štenca

Pređite na našu ishranu i postojat će velika mogućnost da vaš pas neće razviti alergiju na hranu! Naposlijetku, sada se trebaju položiti temelji!

0% pilećeg mesa, 0% bez pšeničnog glutena

U našoj hrani za pse nećete pronaći niti jedan gram pilećeg mesa ili pšeničnog glutena!

Preporučujemo našu hranu za sva štenca, unatoč njihovoj veličini

Vis te najbolji prijatelj svoga psa, a vaš dom je i njegov! Učinite ih sretnima!

✔ savršeno uravnotežena hrana za štenca: suha hrana za pse Chucky pruža uravnoteženu ishranu vašem štencu. Sve ovo bez neravnoteže nutrijenata koji bi mogli imati negativan utjecaj na razvoj štenca.

✔ visok sadržaj kalorija: štencima je potrebna visoko-kalorična hrana više nego odraslim psima jer tako dobivaju više energija za svoj razvoj. Oko polovina kalorija koju konzumiraju su troše na rast tkiva kao i razvoj.

✔ bez alergija ili intolerancije: Chucky ishrana se prirodno dobro tolerira zbog svojeg zdravog sadržaja, tako da je intolerancija na hranu jako rijetka. Metabolizam nije opterećen neprirodnim supstancama koju obična hrana za pse može sadržati.

✔ male granule: ovo je važno jer vaš pas lakše žvaće i probavlja hranu.

Sirovi protein (min.) 29,0 %
Sirove masti (min.) 17,0 %
Sirova vlakna (max.) 1,8 %
Prah 6,6 %
Kalcij 1,2%
Fosfor 0,9%
Natrij 0,6%
Vitamin A 12000 IU/IE
Vitamin D3 1200 IU/IE
Vitamin E 70 IU/IE

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Ova hrana je hipoalergena i sadrži govedinu kao glavni životinjski protein. Također je bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je čak i osjetljivi štenci mogu s povjerenjem jesti! Također je izvrstan izbor za vaše štene s osjetljivom kožom, npr. ako ima alergiju na piletinu.

☑️ recept bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena za osjetljiva štenca

☑️ ukusna, lako probavljiva poslastica koja podržava optimalan rast mišića, zdrav život

☑️ kompletna hrana za pse bogata vitaminima koja se može svaki put dodati u zdjelicu vašeg ljubimca

5/5. Topla preporuka ukoliko ne želite svoje štene izložiti nepotrebnom riziku i želite započeti avanturu života s jednom od najboljih mogućih hrana!”

Postoji mnogo prednosti ukoliko svoga psa redovito hranite našim Chucky-jem

100% govedina; energičniji pas

Zahvaljujući visokom udjelu proteina, tvoj pas nikad neće imati ni priliku postati pretio!

Potpuna zaštita za tvog psa

Imamo puno esencijalnih masnih kiselina, cinka i biotina u našim obrocima kako ti se pas ne bi bespotrebno češao!

0% pšeničnog glutena; mogu ju jesti i osjetljivi psi

U ovoj hrani za pse nema mlijeka, lješnjaka, soje… 100% bez pšeničnog glutena!

Razvijen za štenca

Svi naši sastoji prolaze kroz pažljiv odabir prije no što završi u zdjeli vašega psa.

0% pilećeg mesa; 0% alergije na hranu

Možeš dati ovu hranu svom psu i ako ima alergiju na pileće meso. Ne sadrži pšenični gluten ni pileće meso!

Pravilan razvoj kosti

Sadrži sve bitne tragove elemenata koji su neophodni za pravilan razvoj kosti i zacjeljenje rana, ukoliko je potrebno.

Naša hrana ne sadrži umjetne dodatatke ili neželjene sastojke

Psi ne mogu procesuirati gore navedene neželjene supstance. Oni mogu prouzočiti zdravstvene probleme i rijetko posumnjamo na hranu za pse- Sastojci u hrani za štenca igraju važnu ulogu u razvoju štenca. Na primjer, nervni sustav štenca ovisi o bitnim masnim kiselinama, DHA (najzasićenije omega 3 masne kiseline). Potrebno je da njih što više unesete u organizam da bi se poboljšao razvoj očiju, ušiju i mozga kod štenaca.

Studija Američkog Kinološkog Kluba je pokazala da štenci, koji uzimaju ishranu s visokim udjelom DHA, imaju bolje razvijeno pamćenje. To rezultira pametnijim i bolje obučenim štencima.

Smisao naše prirodne CricksyDog hrane za pse

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premium sastojci CricksyDog Hipoalergenoh Chucky-ja

Osušeno goveđe meso (u prosjeku se 4,5 kg govedine koristi za proizvodnju 1 kg hrane), najmanje 14% krumpira, nusproizvode povrća, rižu, masti i ulja, vitamine i minerale. Bez mesa peradi i pšeničnog glutena. Vitamin A (retinil acetat) 12.000 UI/IE, vitamin D3 (kolekalciferol) 1200 UI/IE, vitamin E (all-rac alfa tokoferol acetat) 70 UI/IE, vitamin B1 Vitmian 3.0 mg, vitamin B2 10.5 mg, vitamin B6 6.0 mg, vitamin B12 51,0 mcg, bakar (bakar sulfat pentahidrat) 15,0 mg, cink (cink sulfat monohidrat) 140,0 mg, željezo (željezov sulfat monohidrat) 60,0 mg, mangan (mangan (II) oksid) 67,5 mg, selen (natrij) selenit) 0,4 mg, jod (kalcijev jodat) 0,9 mg.

Govedina

Kako bi dobili najbolju moguću kvalitetu, potrebno je osušiti govedinu, a zatim ju sitno samljeti. Tijekom ovog procesa, govedina izgubi oko 80% sadržane vlage. Na kraju procesa, tako se dolazi do takozvanog mesnog obroka, koji također stavljamo u svoju hranu.

Za meso koje se uključuje u našu hranu imamo vrlo visoke standarde kvalitete. Kao što znamo, kvaliteta prehrana je temelj pseće sreće!

0% pilećeg mesa

Nikad ne stavljamo ni jedan jedini gram pilećeg mesa u naše hipoalergene dijete. Upravo suprotno! Naši obroci spravljaju se koristeći samo jednu vrstu mesa. Drugim riječima, naša hrana za pse sadrži monoproteine. Na taj način, održavamo tvog psa zdravim! Ovu hranu tvoj pas može sigurno jesti čak i ako ima jaku alergiju na hranu. 100% govedina, 0% nesporazuma. Ovo je naša specijalnost!

Riža

Nakon pšenice, riža je najvažnija biljna hrana čovječanstva, važan sastojak u svim kuhinjama svijeta. Zbog toga što riža ima izrazito visok udio vlakana, pomaže ubrzati peristaltiku crijeva, povećati količinu izmeta, vezati toksične proizvodnje razgradnje i isprazniti ih iz crijeva.

Ne samo da riža može spriječiti zloćudne bolesti crijeva, već i smanjuje šanse za dobivanje raka dojke kod ženskih pasa.

0% pšeničnog glutena

Nažalost, za mnogo pasa, pšenični gluten može uzrokovati probavne probleme i probleme s korištenjem hranjivih tvari. Često može dovesti do alergija i netolerancija na hranu. Simptomi osjetljivosti na gluten uključuju osjetljivost kože, svrbež, crvenu kožu, žvakanje šapa, konstantno češanje (ne uzrokovano parazitima) i upalu unutarnjeg uha.

– Može uzrokovati crijevne probleme i probleme probavnog trakta.

– Visoki udio ugljikohidrata može dovesti do pretilosti.

– Može povećati rizik od raka.

Ne stavljamo ni gram pšeničnog glutena u naše proizvode! Naši sastojci uključuju kukuruz, rižu, bobice mladog graška, sjeckani krumpir i prženi suncokret. Tehnički, ovo rezultira zdravom prehranom za tvog psa koju je oduvijek sanjao/la.

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razinu kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

Vitamin E (tokoferol) igra važnu ulogu u održavanju stabilnosti staničnih membrana. Nedostatak Vitamina E može rezultirati atrofijom skeletnih mišića, propadanju klica testisa, oslabljenim razvojem fetusa i oslabljenim imunološkim reakcijama.

Pridruži se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Učinkovito pomaže u prevenciji sljedećih učestalih psećih bolesti

⛔ artritis

⛔ metabolički poremećaji, abnormalan rad štitne žlijezde

⛔ srčane bolesti, hipertenzija

⛔ alergije zbog neodgovarajuće ishrane

⛔ bakterijske bolesti: groznica, povraćanje, proljev

⛔ dijabetes i iscrpljenost srca

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Vjerojatno ste već čuli da deseci tisuća pasa u zemlji pate od alergijskih i dermatoloških tegoba. Alergije na perad, osobito piletinu, glavni su uzrok tome. S druge strane, ova je hrana hipoalergena, što znači da sadrži samo jednu vrstu životinjskih proteina, u ovom slučaju govedinu, te je zajamčeno bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je mogu sigurno jesti i najosjetljiviji psi!

Osim toga, kada su u pitanju alergije na hranu, ovo je izbor koji otporno djeluje protiv reakcija na psa s osjetljivom kožom, osim toga, točan omjer bitnih aminokiselina u govedini potiče optimalan rast mišića za vašeg ljubimca tako da je uvijek u najboljem stanju.

Ova suha hrana razvijena je da podrži žvakanje i smanji mogućnost stvaranja pjene kod jako malih pasa i štenad. To izuzetno povoljno djeluje na desni jer se povećava njihova prokrvljenost i smanjuje rizik od atrofije desni. Pjenjenje je pogodno mjesto za stvaranje zubnog kamenca, ali budući da je veličina zrna namijenjena za poticanje žvakanja, činite mnogo protiv budućih zubnih bolesti vašeg psa samim time što ga hranite. Žvakanje preventivno djeluje na plak, pa tako možete smanjiti i rizik od kamenca i lošeg zadaha!

Maksimalna probavljivost se kombinira s minimalnom obradom, tako da se na stol vašeg ljubimca može staviti dobro iskorištena hrana za pse bogata vitaminima i bitnim tvarima, bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka.

Hipoalergena Chucky suha hrana za pse govedina vašem psu daje probiotička vlakna koja korisne bakterije crijevne flore mogu iskoristiti, čime se čuva prirodna probava psa. Čak i kao veterinar, toplo ga preporučam za vašeg psa!”

Često Postavljena Pitanja

Koliko bih trebao/trebala davati svome štencu?
Očekivana odrasla težina vašeg štenca Preporučena dnevna porcija
1,5-3 mjesec [g/dan] 4-5 mjesec [g/dan] 6-10 mjesec [g/dan]
1-5 kg 60-90 70-85 70-85
5-10 kg 70-120 100-160 90-170
10-25 kg 90-210 140-270 170-380
25-35 kg 110-230 250-340 320-500
35-45 kg 120-270 280-380 430-800
45-60 kg 140-380 300-550 430-800

Gore navedene količine su isključivo smjernice. Doziranje može ovisiti o dobi psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?

CricksyDog Chucky hipoalergena suha hrana za štence of govedine i riže, potpuna ekstrudirana hrana za pse razvijena za štence i sadrži hranjive tvari za njihove potrebe. Sadrži optimalan udio hranjivih tvari, aminokiselina i vitamina kako bi se osigurao uravnotežen razvoj, dobro stanje i zdrav način života. Proizvod osigurava ekonomičnu uporabu zahvaljujući visokoj biološkoj vrijednosti i lakoj probavljivosti.

Osušeno goveđe meso (u prosjeku se 4,5 kg govedine koristi za proizvodnju 1 kg hrane), najmanje 14% krumpira, nusproizvode povrća, rižu, masti i ulja, vitamine i minerale. Bez mesa peradi i pšeničnog glutena. Vitamin A (retinil acetat) 12.000 UI/IE, vitamin D3 (kolekalciferol) 1200 UI/IE, vitamin E (all-rac alfa tokoferol acetat) 70 UI/IE, vitamin B1 Vitmian 3.0 mg, vitamin B2 10.5 mg, vitamin B6 6.0 mg, vitamin B12 51,0 mcg, bakar (bakar sulfat pentahidrat) 15,0 mg, cink (cink sulfat monohidrat) 140,0 mg, željezo (željezov sulfat monohidrat) 60,0 mg, mangan (mangan (II) oksid) 67,5 mg, selen (natrij) selenit) 0,4 mg, jod (kalcijev jodat) 0,9 mg.

Od kada i do kada mogu svome štencu davati Chucky?

Od trenutka odvojenosti do 10 mjeseci starosti.

 

2 recenzije za Chucky Hipoalergena suha hrana za pse od govedine (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

5,0
Na temelju 2 recenzije
5 zvijezdica
100
100%
4 zvijezdice
0%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
  1. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

    Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

    Beli se jako sviđa nova hrana😊

    Fotografija #1 izAnoniman
  2. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

    Za sada sve ok jos smo u fazi prelaska s jedne hrane na drugu

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije