Tim CricksyDoga uvijek je bio posvećen proizvodnji najboljih psećih hrane i poslastica. U tom procesu ključnu ulogu ima štene jednog od članova našeg tima: Teo. Već tri godine on je glavni tester i degustator CricksyDoga, pomažući nam osigurati da naši proizvodi pružaju najbolju moguću kvalitetu za pse.

Upravo prije 3 godine Teo je dobio svoju prvu narudžbu od CricksyDoga. Tim povodom smo odlučili ispričati našu osobnu Cricksy priču.

 

Tko je Teo?

Teo je 3,5 godine star crni mješanac koji teži 13 kilograma, što ga čini psom srednje veličine. Pun je energije, mlad pas koji je uvijek aktivan i znatiželjan. Udomili smo ga iz skloništa dok je još bio štene i od tada vodi sretan život. Kad smo htjeli prijeći s hrane za štence na hranu za odrasle pse, otkrili smo CricksyDog. Ostalo, kako kažu, je povijest!

 

Dnevna rutina

Teov dan počinje rano ujutro, kada prvo ide u šetnju po susjedstvu, a zatim dobiva svoju hipoalergensku Ted hranu s janjetinom. Dnevno dobiva 230 grama hrane, podijeljene u dva obroka: jedan za doručak i jedan za večeru. Podjela obroka na manje porcije ima brojne prednosti. Prvo, pomaže održati razinu energije psa tijekom cijelog dana, jer ne mora probaviti veliku količinu hrane odjednom. Drugo, manji i češći obroci smanjuju rizik od želučanih problema i prejedanja, što je također bilo karakteristično za Tea.

Obroci se uvijek odvijaju nakon šetnje kako bi se izbjegao rizik od torzije želuca. Jutarnja šetnja je prilično kratka jer ni Teo ni njegov vlasnik nisu jutarnji tipovi. Međutim, popodnevna i večernja šetnja može trajati od 3 do 5 sati. Naravno, postoje i dani kada se odvija samo kratka šetnja zbog potreba, jer je i odmor važan.

Teo spada u one pse kojima nije dovoljna samo fizička aktivnost, pa su šetnje često kombinirane sa zadacima i učenjem novih trikova. U tim slučajevima, Tea prati nagrada Trainy s lososom i rižom. S odgovarajućom motivacijom, puno lakše usvaja nove zadatke.

 

CricksyDog narudžbe

Kurir kuca na Teova vrata s CricksyDog narudžbom svakih 6 tjedana. Osim 10 kg suhe hrane, paket uvijek sadrži 6 konzervi Ely (mijenjamo okuse pri svakoj narudžbi). Jednom tjedno Teo dobiva hranu iz konzerve, što predstavlja poseban užitak koji uvijek nestrpljivo iščekuje.

U paketu se nalazi i umak Mr. Easy, koji se Tea poslužuje na različite načine. To je poseban poslastica koji se ponekad prelije preko hrane, a ponekad se poslužuje na takozvanom “tanjuru za lizanje” kako bi obroci bili još ugodniji.

Naravno, narudžba ne bi bila potpuna bez nagrada (najvažnijih za Tea). Poslastice Trainy čuvamo za šetnje i zadatke, dok kekse Friky i Denty za čišćenje zubi koristimo u posebnim prilikama, poput dolaska gostiju ili odlaska u restoran ili kafić.

 

“Radni pas”

Teo redovito dolazi na posao sa svojim vlasnikom kako bi nadgledao rad. Njegova prisutnost u uredu ne samo da poboljšava atmosferu, već i osigurava da svaki novi proizvod bude temeljito testiran, jer on prvi isprobava nove okuse. Uz Teovu pomoć, možemo biti sigurni da naši proizvodi predstavljaju najvišu kvalitetu i da svaki zalogaj donosi radost psima.

Između ostalog, na temelju njegovog entuzijazma i povratnih informacija donosimo konačnu odluku o tome koji će proizvod biti naš najnoviji proizvod. Teova odanost i stručnost neizostavan su dio našeg tima i ponosni smo što je on glavni degustator CricksyDoga.

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

Neovisno provjereno
764 recenzije