Ispitanik:

Lana, dvogodišnji jorkširski terijer, ne voli suhu hranu. Zato sam naručio hipoalergenu suhu hranu Ted s janjetinom od vas na probu, ali uopće je nije jela. Kada sam je prerezao ili pomiješao s njenom uobičajenom, sitnijom hranom, pojela je malo. Želio bih pitati hoće li umak Mr. Easy pomoći u ovoj situaciji? Imate li možda probne pakete?

Imate li i vi pitanja u vezi sa svojim psom?

Bez obzira radi li se o hranjenju, ponašanju, štencima ili starijim psima, možemo vam pomoći u svemu. Postavite svoje pitanje ovdje, a možda ćemo na njega odgovoriti sljedeći tjedan u ovakvoj blog objavi.

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Dragi Vlasniče,

Jako mi je drago što si pisao, jer je pravilna prehrana ključna za zdravlje i sreću Lane. Hipoalergena suha hrana Ted s janjetinom izvrstan je izbor za srednje i velike pse, ali stvarno nije idealna za manje pasmine, kao što je jorkširski terijer.

Veličina granula hrane Ted u prosjeku je 1,4 cm, što je zaista veliko za tako malog psa. Umjesto toga, toplo preporučujem hipoalergenu suhu hranu Juliet mini s govedinom, koja je razvijena posebno za male pse. Njene granule su samo 0,5 cm, tako da ih Lana može lako žvakati i radije će ih prihvatiti.

Za male pse posebno je važno da veličina granula hrane bude odgovarajuća. Ako su granule prevelike, kao što je slučaj s hranom Ted, mali psi imaju poteškoća s njihovim žvakanjem, što može dovesti do gubitka apetita i probavnih problema. Zato preporučujemo našu liniju proizvoda CricksyDog Juliet mini, čije su granule dizajnirane posebno za potrebe malih pasa, kao što su jorkširski terijeri. Odgovarajuća veličina granula ne samo da olakšava žvakanje, već i pomaže u učinkovitijoj apsorpciji hranjivih tvari, tako da Lana može jesti zdravo i sretno.

Hipoalergena formula hrane Juliet temelji se isključivo na jednoj vrsti životinjskih bjelančevina, tako da je čak i najosjetljiviji psi mogu bez problema konzumirati. Osim toga, ova hrana ne sadrži pileće meso niti gluten iz pšenice, čime se izbjegavaju neugodni simptomi uzrokovani alergijama na hranu. Male granule i pažljivo odabrani sastojci jamče da će Lana obožavati ovu hranu.

Dobra vijest je da umak Mr. Easy „original” yummy sauce stvarno može pomoći u ovoj situaciji! Ovaj je umak posebno stvoren kako bi čak i najizbirljiviji psi rado jeli svoju suhu hranu. Nekoliko kapi ovog ukusnog umaka može učiniti čuda, a mnogi vlasnici su izvijestili da njihovi psi radije jedu hranu kad je začinjena ovim umakom. Umak Mr. Easy sadrži 100% prirodne sastojke i ne sadrži pileće meso niti gluten iz pšenice, tako da je idealan za osjetljive pse. Osim toga, umak Mr. Easy je vrlo ekonomičan, jer jedna bočica traje dugo za jorkširski terijer, a potrebno je samo nekoliko kapi po obroku.

Što se tiče probnih paketa, nažalost nemamo ih. Međutim, ako iz bilo kojeg razloga hrana ne bude po Laninom ukusu, nudimo 100% garanciju povrata novca za sve proizvode u roku od 30 dana. Također, sada su dostupni manji, 1 kg paketi za Juliet proizvode. Šaljemo sve narudžbe (bez obzira na iznos) s besplatnom dostavom!

Nadam se da će ti ovi savjeti pomoći i da će Lana uskoro jesti s apetitom. Ako imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno me kontaktiraj!

Želim vam lijep dan i sretan obrok!

Neovisno provjereno
764 recenzije