Hladno i kišno jesensko vrijeme donosi nove izazove za naše četveronožne prijatelje. U ovom blog postu podijelit ćemo s vama najbolje savjete i trikove kako bi dlaka i koža vašeg psa ostale zdrave i sjajne čak i u jesenskoj sezoni.

1. Važnost pravilnog kupanja

Kupanje je ključno. U kišne dane, dlaka pasa često se zaprlja, stoga je važno koristiti odgovarajući šampon. Šampon Chloé ne samo da čisti, već i hrani, posebno razvijen za osjetljivu kožu pasa.

2. Njega šapa – ne zaboravite!

Jesensko blato i lokve mogu biti opasni i za šape. Naš proizvod Chloé za njegu šapa pomoći će zaštititi šape vašeg psa od pucanja i isušivanja. Ovaj proizvod ne samo da štiti, već i njeguje, održavajući elastičnost šapa.

3. Redovito četkanje

Redovito četkanje pomaže održavati dlaku bez čvorova i potiče cirkulaciju krvi ispod kože, što doprinosi zdravom rastu dlake.

4. Hranjiva prehrana

Također, pravilna prehrana je važna. Hrana za pse CricksyDog bogata je omega masnim kiselinama i vitaminima, podržavajući zdravlje kože i dlake iznutra.

5. Zaštita od nepovoljnih vremenskih uvjeta

Pobrinite se i za odgovarajuću odjeću, kao što su vodootporni kaputi ili topli džemperi, kako biste zaštitili vaše ljubimce od hladnoće i vlage.

Zaključak

Jesen donosi promjene i za vaše pse. S ovim savjetima i Chloé proizvodima možete osigurati da dlaka i koža vaših pasa ostanu zdrave. Ne zaboravite ni na redovitu pažnju i ljubav, jer to su najvažniji sastojci!

Hvala vam što ste pročitali ovaj post. CricksyDog uvijek radi za sreću i zdravlje vaših pasa!

Možda će vas zanimati i sljedeći članci:

Savršena Zimska Šetnja s Psom: Kako se Pripremiti?

Savršena Zimska Šetnja s Psom: Kako se Pripremiti?

Zima je čarobno doba za vas i vašeg četveronožnog prijatelja, ako se samo pravilno pripremite! Evo nekoliko savjeta kako učiniti zimske šetnje što ugodnijima! 1. Odjeća za Pse: Moda i Funkcionalnost Ne zaboravite na stiliziranu i funkcionalnu odjeću za pse, posebno...

read more
Neovisno provjereno
732 recenzije