Ispitanik:

Imam 13-godišnjeg Zapadnoškotskog bijelog terijera koji je bio na sirovoj ishrani. Povraćao je do studenog prošle godine, ali vratili smo se na pseću hranu. Od tada ima primjetan osim po tijelu. Pitao sam uzgajivača za pomoć jer njihovi terijeri dobivaju alergije. Preporučili su hranu bez kvasca (Acana Pink and Purina Veteranity), koja nije djelovala na njega. Hipoalergena hrana za pse, hrana za pse s piletinom i pseća hrana bez kvasca ne pomažu. Nema promjene. Imate li neke savjete što bih mu trebao dati? Da li se treba vratiti na sirovu ishranu?

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Najalergičniji je izvor životinjskih bjelančevina. Stoga bih svakako preporučio postupni prelazak na jednu od naših Juliet hrana za pse na bazi proteina kukaca! Protein kukaca jedan je od najsigurnijih izvora proteina na današnjem tržištu. Održavajte ishranu 12 tjedana kako biste alergenima dali vremena da napuste pseći organizam. Ukoliko kućni ljubimac i dalje pokazuje simptome alergije nakon 12 tjedana, moguće je da iza simptoma ne stoje samo alergije na hranu, već i takozvane alergije na okoliš. U tom slučaju obratite se veterinaru dermatologu-alergologu.

Neovisno provjereno
764 recenzije