Juliet hrana za pse na bazi proteina insekata s brusnicama i ekstraktom juke (hipoalergena, za najosjetljivije pse)

(5 recenzije korisnika)

€17.99 - 1 kg | €29.99 - 3 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Naša Juliet hrana za pse na bazi proteina insekata savršen je način da vaš pas uvijek bude sretan i zdrav!

Ukusno prepečen i ukusan – protein insekata pomiješan je sa brusnicama, ekstraktom juke, ciklom i batatom kako bi omogućio ne samo najbolji mogući dan za vašeg psa, već i dan pun vitamina! Uz nabrojane, u hranu smo uključili i neke ljekovite sastojke, poput pivskog kvasca i ulja lososa, kako bi dlaka vašeg psa bila lijepa i sjajna! Više se nećete žaliti na zdravlje vašeg psa ili njegovu razinu energije!

Cijeli je proizvod hipoalergen i na bazi proteina od insekata, što čini mogućnost pojave klasične alergije na hranu minimalnom. Isprobajte našu hranu i zaštitite planet dok se brinete o zdravlju vašeg psa!

Prosječna veličina zrna je vrlo sitna, samo 0,75 cm. Savršeno za male pse!

Hrana za pse razvijena za male pse

Kada kažemo mali psi, mislimo na sljedeće pasmine: jazavčar, westie, yorkie, francuski buldog, bostonski terijer…

Uz moć kukaca

Nismo se još susreli s psom koji je bio alergičan na protein kukaca. Stoga, mirna srca, ovaj proizvod preporučamo visoko alergenim psima!

0% pilećeg mesa i 0% pšeničnog glutena

Ne možete naći ni jedan jedini gram pilećeg mesa ili pšeničnog glutena u našoj hrani za pse!

Posebice preporučamo našu hranu za pse sljedećim pasminama

Vi ste za svog psa najbolji prijatelj, a vaša kuća mu je dom! Učinite ga/ju sretnim!

Ova je hrana savršen izbor za hranjenje tijekom cijelog dana. Korištenjem naše prehrane zasnovane na proteinima insekata, za vašeg psa dolaze i drugi benefiti:

✅ vrlo lako probavljiva hrana, garantira vašem psu energiju tijekom cijelog dana

✅ pokriva dnevne vitaminske potrebe vašeg psa

✅ zajamčen je uravnotežen i raznolik obrok

✅ zahvaljujući visokom udjelu L-karnitina u našoj prehrani, pomaže u odgađanju procesa starenja stanica vašeg psa

✅ imunološki sustav vašeg psa bit će otporniji, jer naša hrana također sadrži neven

✅ šanse za alergijsku reakciju na hranu su vrlo male, jer je hrana na bazi proteina insekata

✅ ako odaberete naš proizvod, također štitite naš planet

Čisti protein (min.) 28,0 %
Čista masnoća (min.) 18,0 %
Čista vlakna (maks.) 6 %
Jasen 8,1 %
Vitamin A 18.000 IU/IE
Vitamin D-3 1.800 IU/IE
Vitamin E 300 IU/IE
L-karnitin 100 mg
Mangan 30 mg
Bakar 5 mg

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Ova super-premium hrana za pse je hipoalergena i sadrži samo proteine kukaca kao životinjske proteine. Recept je bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je čak i osjetljivi psi mogu ju pouzdano jesti!

Ukoliko sama čistoća, sadržaj proteina i vitamina u proteinu kukca nije dovoljan, razmislite o prednostima za okoliš. Ovu hranu mogu od srca preporučiti ne samo svim psima as alergijom na hranu, već i svim posebno osviještenim vlasnicima pasa! Zaštita okoliša i skladna ishrana spojeni su u svakoj vrećici hrane!

Uostalom, pravi omjer važnih aminokiselina u proteinima kukaca pomaže vašem psu biti u vrhunskoj formi. Dok ekstrakt juke i brusnice također osiguravaju vitamine, antioksidanse i jačanje imuniteta. Ova suha hrana podržava žvakanje. Također može smanjiti rizik od pjene na ustima, karijesa i lošeg zadaha!

Od naše hrane možete očekivati sljedeće pozitivne promjene:

✅ na bazi proteina kukaca, što znači da su mogućnosti za alergiju na hranu vrlo male

✅ zahvaljujući visokom sadržaju L-karnitina, naša hrana može pomoći u odgađanju procesa starenja stanica vašeg psa

✅ Recept bez glutena, pilećeg mesa i pšenice, koji mogu sigurno konzumirati osjetljivi psi

✅ ukusna, lako probavljiva poslastica koja podržava optimalan rast mišića, zdrav život

Ovo je zasigurno hrana za pse budućnosti! Ako nijedna hrana do sada nije djelovala na vašeg psa ili ste posebno zabrinuti za okoliš, ovo je hrana za vas! Velike su prilike da će se dopasti vašem psu, a naš planet će vam biti vrlo zahvalan! 10/10 bodova!”

Redovito hranjenje našom hipoalergenom Juliet prehranom ima dodatne prednosti.

100% proteini od insekata; hrana puna energije

Fantastična i dobro iskoristiva hrana za vašeg psa. Sve uz pomoć snage insekata!

Potpuna zaštita

Uključili smo mnogo esencijalnih masnih kiselina, cink i biotin u našu hranu kako se vaš pas ne bi bespotrebno češao!

Puna vitamina

U ovoj superhrani ima mnoštvo vitamina. Osim ostalih sastojaka, vitamine osiguravaju spirulina, proteini insekata i puno dodanog voća i povrća.

Obiteljsko poduzeće

Kupnjom ove hrane i ti podržavaš obiteljsku tvrtku koja voli pse! Kod nas je pas član obitelji, prijatelj i vjerni suputnik.

0% pilećeg mesa; 0% alergije na hranu

Možete dati ovu hranu svom psu i ako ima alergiju na pileće meso. Ne sadrži pšenicu ni piletinu!

Usporeno starenje

Zahvaljujući visokom udjelu L-karnitina, naša hrana pomaže odgoditi proces starenja stanica.

Godišnji unos vode vašeg ljubimca sada je bezopasan za naš planet

Prema najnovijim istraživanjima, prosječna osoba potroši oko 600 litara vode dnevno. U ovu je brojku uključena ukupna dnevna potreba, od pranja rublja, suđa do kupanja. Osim toga, proizvodnja hrane također zahtijeva veliku količinu pitke vode. Poslije svega, i biljke moraju biti navodnjavane i životinje na farmi napojene vodom.

Za razliku od toga, za uzgoj ličinki potrebno je puno manje vode. Prije nego što se izlegu, već su dosegle kukuljičasto stanje. Za razliku od goveda, za koje su potrebne godine da dovoljno izraste, ličinke ovih mušica mogu se iskoristiti već u dobi od 10 dana.

Ličinkama mušica treba 10 litara vode da bi proizvele 1 kg proteina, dok govedu treba 20.000 litara za istu količinu proteina. Ne treba ni spominjati koliko je protein mušica izuzetno bogat vitaminima i mineralima.

Da sažmemo, osoba u prosjeku dnevno koristi 150 litara vode, a svakom vrećicom CricksyDog hrane na bazi proteina insekata uštedimo oko 1.200 litara vode. Odabirom ovog proizvoda uštedjet ćete vode za potrošnju tijekom 8 dana. Ako ovaj broj projiciramo na vašeg psa, naš planet besplatno pokriva ukupne godišnje potrebe vašeg psa za vodom.

Zdravlje + Zaštita Planete = Protein kukaca

Naša hrana za pse ne sadrži umjetne aditive i neželjene sastojke

Psi ne mogu razgraditi neželjene tvari koje smo maloprije spomenuli. To može uzrokovati zdravstvene probleme za koje rijetko krivimo hranu. Na sreću, alergije na hranu mogu se uspješno tretirati tako da svog psa prebacite na hipoalergenu hranu za pse. U slučaju alergije na hranu, odaberite hranu koja ne sadrži alergene životinjske proteine ili sojine bjelančevine i pšenicu. Monoproteinski proizvodi (koji sadrže samo jedan izvor proteina), prikladni su za liječenje simptoma alergija na hranu.

⛔ alergije na hranu često mogu biti uzrokovane životinjskim proteinom (npr. svinjetinom, puretinom, piletinom) ili biljnim proteinom kao što je soja ili gluten.

Spravljena posebno za male pse

🐩 Meso i povrće pareni na dovoljno visokoj temperaturi:

u našem istraživanju, došli smo do zaključka da ako se hrana za velike i male pse priprema na isti način, malenima će biti teže pravilno ju probaviti. Zbog toga, podigli smo temperaturu za nekoliko stupnjeva i došli do formule za hranu koju malo tko može proizvesti. Fine grickalice meke, delikatne teksture koje pseći osjetljivi želudac može pravilno iskoristiti.

👌 Veličina naših granula također se razlikuje za male i velike pse.

Prosječna veličina granule u liniji proizvoda Juliet je 0.75 cm. Zbog te veličine granule, vaš pas će moći pravilno probaviti hranu. Ako je veličina granula veća, žvakanje može biti teže za malog psa. Zbog toga, mnogi mali psi neće ni taknuti hranu ako je veličina granula prevelika za njih. Zrnca manja od 0.75 cm previše bi se mrvila, što također nije idealan izbor. Zbog toga je ovo savršena veličina za vašeg malog psa!

Bit naše hrane za pse na bazi proteina insekata CricksyDog

Savršena hrana, puna energije

Želite li da se vaš pas cijeli dan osjeća nevjerojatno u svojoj koži? U tome će vam pomoći hrana za pse CricksyDog. Zahvaljujući sadržaju bogatim energijom i posebnim sastojcima proteina mušica, vaš će se pas stalno osjećati izvrsno!

Dajte nam priliku! Uz proteine insekata, začini i pažljivo odabrano voće i povrće također predstavljaju osnovu našeg proizvoda!

Nepobjediv okus, prava vitaminska bomba

Sastojci naše CricksyDog pseće hrane na bazi proteina insekata toliko su ukusni da bismo je jeli i mi! Samo razmislite, osim proteina insekata, sadrži i batat, grašak, rajčicu, repu, pa čak i brusnice.

Dragocjeni i ukusni proteini insekata, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu super zdrave prehrane.

100% siguran za planet i za pse

Industrijska poljoprivreda zahtijeva ogromne resurse, što je izuzetno štetno za naš okoliš. Kako se danas životinje na farmama uzgajaju u velikom, zajedničkom i zatvorenom prostoru, upotreba antibiotika često je neophodna kako bi se osiguralo da se na farmi ne pojave nikakve bolesti.

Za razliku od gore navedenih činjenica, naša hrana za pse na bazi proteina insekata čini razliku. U usporedbi sa uzgojem stoke, ličinka mušice, koja se koristi kao izvor bjelančevina, zahtijeva samo jednu desetinu energije koja se koristi za stoku.

Osim toga, niti ličinke ni odrasle muhe ne mogu oboljeti. To nam omogućuje da u potpunosti napustimo upotrebu antibiotika.

Uz to, proteini insekata u našoj hrani za pse nemaju nikakav alergijski potencijal. Dakle, CricksyDog hrana za pse na bazi proteina insekata popušta pritisak na okoliš i pruža zdravu, ukusnu hranu za vašeg psa.

Zaštitnik imunološkog sustava

Kako se čak 70% enzima odgovornih za pravilnu zaštitu imunološkog sustava pasa nalazi u crijevnom traktu, vrijedi odabrati hranu koja je dobra za probavni sustav vašeg psa. Hrana za pse CricksyDog sadrži sve potrebne prebiotike sastavljene od vlakana koja čine osnovu naše hrane, od kojih se određene bakterija i prirodno nalaze u probavnom traktu psa. Trputac i spirulina koje koristimo u hrani su velika pomoć u tome.

Ti se specifični prebiotici nalaze u našoj hrani, zbog čega vaš pas ima živu i aktivnu probavnu kulturu koja podržava njegovu / njezinu zdravu probavu.

Vrhunski sastojci naše CricksyDog Juliet hrane na bazi proteina insekata

*s ilustracijama

Osušeni insekti (u prosjeku se za proizvodnju kilograma hrane iskoristi 4 kg ličinki mušica), sušeni batat (19,7%), grašak, životinjske masti, proteini graška, pivski kvasac, minerali, sušena rajčica, suha repa, lososovo ulje, laneno ulje, brusnice, inulin.

Proteini insekata

Kvaliteta korištenih proteina obično se određuje njihovim ukupnim aminokiselinskim profilom. Što više aminokiselina po kilogramu hrana sadrži, to je bolja kvaliteta korištenih proteina. Aminokiseline su komponente proteina. Biljke primjerice, sadrže samo malu količinu aminokiselina. Poneka mesa također sadrže samo malu količinu.

Proteini od ličinki mušica koje koristimo u CricksyDogu imaju puni aminokiselinski profil, i to u vrlo visokim koncentracijama. Razlog za to je činjenica da su insekti tisućljećima morali živjeti usprkos svim utjecajima na okoliš, te je za opstanak bilo neophodno stvoriti vlastiti bio-sustav.

Budući da ličinke mušica pretvaraju biljni protein koji konzumiraju u onaj životinjski, protein ličinke je posebno dobre kvalitete. Psi su u stanju probaviti ovaj protein bolje i lakše od tradicionalnog mesa.

S obzirom na to da su psi svejedi, svakodnevno im je potrebno visokokvalitetno meso kako bi zadovoljili svoje potrebe za proteinima. Njihov kratki probavni sustav ostavlja malo vremena psima za obradu hranjivih sastojaka. Zbog toga je psima potreban dobar izvor bjelančevina, jer se u protivnom ne mogu u potpunosti apsorbirati i izlučiti iz njihova tijela.

Što je bolji sastav aminokiselinske strukture proteina, to je manji rizik da će pat imati alergijske simptome ili probavne poteškoće.

S našom hranom na bazi bjelančevina insekata možete gotovo u potpunosti isključiti mogućnost alergija na hranu kod vašeg psa. Osim toga, čak i vaš pas doprinosi održivosti našeg planeta, tako da štiti naš okoliš.

Brusnice

Brusnice su i slatke i ukusne, a u isto vrijeme niskokalorične i pune mikroelemenata, antioksidansa. Ovo maleno voće – konzumirano u ispravnoj količini – jedna je od najboljih namirnica protiv starenja.

Preporučuje se davanje brusnica psima radi poboljšanja vida i zdravlja očiju. Dobre suu borbi protiv problema s mrežnicom, koji su često povezani s dijabetesom, žuticom, mrenom. Poboljšava noćnu orijentaciju, vid, pomaže u borbi protiv hemoroida i proširenih vena.

To je vitaminska bomba koju će svaki pas voljeti i koja izvrsno pomaže da vaš pas ostane zdrav i zadovoljan!

Batat

Batat je bogat vitaminima C, B2, B6 i E. Bogat je mineralima poput kalija, bakra i mangana, sadržoi male količine masti i kolesterola, a unatoč svom imenu (slatki krumpir) mogu ga konzumirati i psi sa šećernom bolešću.

Zbog toga je savršeni odabir kao jedan od glavnih sastojaka naše pseće hrane na bazi bjelančevina insekata!

Ekstrakt juke

Juka može ublažiti bol i otekline uzrokovane artritisom, pridonijeti smanjenju povišenog kolesterola i krvnog tlaka, a izvrstan je ojačivač imunološkog sustava zahvaljujući visokom sadržaju vitamina A, B i C.

Ekstrakt juke koji se koristi u našoj prehrani obično se pravi od lišća i cvjetova više od 30 srodnih vrsta juke. Ove vrste juke uglavnom su endemi jugozapadnih pustinjskih područja Sjeverne Amerike. Postoje vrste koje su se prilagodile hladnijoj i vlažnijoj klimi koje su porijeklom iz središnjeg dijela SAD-a. Veliki, mesnati, likovi u obliku mačeva ostaju zeleni tijekom cijele godine, a njihovi se žuti ili zelenkasto-bijeli cvjetovi otvaraju u obliku visokog vijenca. Svaka juka sadrži saponine koji im daju gorak, sapunast okus.

Zašto ekstrakt juke može biti važan dodatak prehrani vašeg psa?

 • Jača imunološki sustav: zahvaljujući visokom sadržaju vitamina C i vitamina A. Također je bogat antioksidansima, što je važno za jačanje imunološkog sustava i cjelokupnog zdravlja vašeg psa.
 • Podržava zaštitu od virusa i infekcija: visok sadržaj vitamina C potiče proizvodnju i aktivnost bijelih krvnih stanica, te uz pomoć svojih antioksidansa štiti vašeg psa od mutacije stanica  tako sa svojim antioksidansima kako bi zaštitio vašeg psa od mutacija stanica i poteškoća vezanih uz slobodne radikale.
 • Moćan je antioksidans koji povećava razinu antioksidansa u krvi. Pomaže u smanjenju rizika od kroničnih bolesti poput srčanih poteškoća.

U današnje vrijeme puno je pasa koji se bore s nekom vrstom bolesti, upalom, te im 3-4 tjedna korištenja juke može biti od velike koristi. Isto vrijedi i za pse sa sezonskim alergijama, kao prevencija. Svakodnevno hranjenje psa ovom hranom također može ublažiti simptome alergije i poboljšati prirodni obrambeni sustav tijela od upala.

0% piletine

Nikad ne stavljamo ni jedan jedini gram piletine u naše hipoalergene dijete. Upravo suprotno! Naši obroci spravljaju se koristeći samo jednu vrstu mesa. Drugim riječima, naša hrana za pse sadrži monoproteine. Na taj način, održavamo vašeg psa zdravim! Ova hranu vaš pas može sigurno jesti čak i ako ima jaku alergiju na hranu. 100% protein insekata, 0% nesporazuma. Ovo je naša specijalnost!

0% pšenice

Nažalost, za mnogo pasa, pšenica može uzrokovati probavne probleme i probleme s korištenjem hranjivih tvari. Često može dovesti do alergija i netolerancija na hranu. Simptomi osjetljivosti na gluten uključuju osjetljivost kože, svrbež, crvenu kožu, žvakanje šapa, konstantno češanje (ne uzrokovano parazitima) i upalu unutarnjeg uha.

– Može uzrokovati crijevne probleme i probleme probavnog trakta.

– Visoki udio ugljikohidrata može dovesti do pretilosti.

– Može povećati rizik od raka.

Ne stavljamo ni gram pšenice u naše proizvode! Naši sastojci uključuju kukuruz, rižu, bobice mladog graška, sjeckani krumpir i prženi suncokret. Tehnički, ovo rezultira zdravom prehranom za vašeg psa koju je oduvijek sanjao/la.

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razina kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

L-karnitin poboljšava rast mišića, a također je učinkovit u smanjenju upale mišića. Smanjuje količinu tjelesne masti i potpomaže zdrav radu srca, povećavajući snagu srčanog mišića. Također odgađa proces starenja stanica.

Pridružite se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Držimo se najstrožih standarda – dobrovoljno

Trenutno ne postoje nikakve regulacije u Europskoj Uniji koje se tiču hrane za pse! Ovo u praksi znači, uz malo pretjerivanja, da se bilo što može dodati u hranu za pse. Provjereni dobavljači? Ma daj, čemu to? Provjeravanje uzoraka svakog sata? I zadržati ih barem 2 godine zbog osiguranja kvalitete? Nažalost, najčešće o ovome možemo samo sanjati. Iako smo mala obiteljska tvrtka, savršeno zdravlje tvog psa nam je iznimno važno!

Na ovaj način možeš izbjeći trovanje svog psa. Budući da su nam psi kao članovi obitelji, ne bismo im u zdjelice stavili hranu čije porijeklo ne znamo. Kao ni hranu koja je obrađena na toliko visokoj temperaturi da je kvalitetom zaista daleko od njenog konačnog oblika, koji je ispunjen raznim umjetnim mješavinama.

FSSC 22000 standard. Srećom, već postoji međunarodna zajednica u EU koja razmišlja slično kao mi. Ovo je omogućeno odrednicama FSSC 22000 standarda (kratica znači Shema certifikacije sustava za sigurnost hrane). Naša hrana ne samo da je sukladna s osnovnim ISO standardom koji je na snazi, nego i s drugim međunarodnim standardima. Također, ojačali smo sve ovo s vlastitim regulacijama!

⭐⭐⭐⭐⭐ Tatjana K.: "Sve pohvale!"

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Korištenjem naše prehrane na bazi proteina insekata, vašeg psa čekaju ove dobrobiti:

✅ vrlo lako probavljiva hrana, garantira vašem psu energiju tijekom cijelog dana

✅ pokriva dnevne vitaminske potrebe vašeg psa

✅ zajamčen je uravnotežen i raznolik obrok

✅ zahvaljujući visokom udjelu L-karnitina u našoj prehrani, pomaže u odgađanju procesa starenja stanica vašeg psa

✅ imunološki sustav vašeg psa bit će otporniji, jer naša hrana također sadrži neven

✅ šanse za alergijsku reakciju na hranu su vrlo male, jer je hrana na bazi proteina insekata

✅ ako odaberete naš proizvod, također štitite naš planet

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Kao što ste možda čuli, mnogi psi pate od alergija na hranu i kožnih tegoba. U mnogim slučajevima to može biti uzrokovano alergijama na perad, osobito pileće meso. Zato se recept za hipoalergenu CricksyDog hranu za pse ne temelji na pilećem mesu ili drugoj peradi.

Ova hrana je bazirana na proteinima kukaca, koji imaju vrlo primamljiv okus za mnoge pse. Unatoč tome što nema umjetnih pojačivača okusa i bojila! Međutim, formuliran je za poticanje žvakanja i smanjenje mogućnosti stvaranja pjene kod pasa. Ovo također štiti desni i zube vašeg psa. Možete čak smanjiti rizik od lošeg zadaha!

Sadrži sve što vam je potrebno za pravilnu izgradnju mišića i rast kostiju te može pomoći u održavanju lijepe dlake vašeg psa. Ova suha hrana također sadrži vlakna, koja mogu iskoristiti korisne bakterije u crijevnoj flori, pomažući u održavanju prirodne probave vašeg psa.

Od ove suhe hrane možete očekivati sljedeće pozitivne promjene:

✅ ukusna, lako probavljiva poslastica koja podržava optimalan rast mišića, zdrav život

✅ može smanjiti rizik od pjene na ustima, karijesa i lošeg zadaha

✅ može, u konačnici, pomoći vašem psiću da vodi bolji, zdraviji život

Ovom hranom za pse svakog dana na stol svog ljubimca stavljate hranjivu hranu bogatu vitaminima i vrijednostima. Kao veterinar, toplo ga preporučam za vašeg psa!”

Često postavljana pitanja

Koliko dnevno trebam dati hrane svom psu?
Težina Dnevna porcija
2,5 kg 60 g
5 kg 100 g
7,5 kg 140 g
10 kg 170 g
15 kg 235 g

Iznad navedene količine služe samo kao savjet. Doziranje može ovisiti o dobi vašeg psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?
CricksyDog Juliet hipoalergena suha hrana za pse na bazi insekata proteina omogućava vašem psu pravilan razvoj i dobru probavu zbog visoke razine probavljivosti svojih sastojaka – pravilne raspodjele životinjskih proteina, masnoća, vitamina i elemenata u tragovima. Sastojci: Sušeni insekti (prosječno 4kg ličinki mušica se koriste za proizvodnju 1kg hrane), sušeni slatki krumpiri (19,7%), grašak, životinjske masnoće, protein graška, pivski kvasac, inerali, sušene rajčice, sušena cikla, lososovo ulje, laneno ulje, brusnice, inulin.
Zašto je ova hrana za pse vrhunska?
Zadovoljava potrebu vašeg psa za svim potrebnim vitaminima i izvorima energije, kako bi mu pomogla da savršeno obavlja zadatke koje su pred njim. Ne samo da sadrži široku paletu voća i povrća, već su porije raspoređene najoptimalnije moguće, prema našoj stručnosti i iskustvu. Ne zaboravimo brašno insekata kao zlatni sastojak također!

Sastojci su sljedeći: sušeni insekti, sušeni krumpir, krumpirov škrob, grašak, životinjska mast, batat, sušene mahune rogača, laneno sjeme, minerali, pivski kvasac, lososovo ulje, inulin (izvor FOS), sušena mrkva, kopriva, sušena rajčica, suhe jabuke, suhe šljive, sušeni mango, sušena banana, timijan, bosiljak, spirulina, brusnice, celer.

Zašto nema pšeničnog glutena u ovoj hrani za pse?

Po našem mišljenju, tvojem psu nije nužno potrebna pšenica, stoga smo je izuzeli iz naših hipoalergenskih namirnica. To je vrsta pomoćne tvari, neka vrsta nužnog zla. Većina hrane sadrži pšenicu, pa ju tvoj pas jede iako mu nije potrebna. Zahvaljujući našim najnovijim rješenjima, sada možemo izbjeći ovaj neželjeni sastojak iz naše hipoalergenske hrane!

Zašto nema pilećeg mesa u ovoj hrani za pse?

Po našem mišljenju, i mišljenju mnogih vlasnika pasa, mnogi psi u Hrvatskoj danas mogu biti alergični na piletinu. Stoga smo, kako bismo pomogli vlasnicima pravilno hraniti svoje pse, stvorili našu liniju hipoalergenske hrane. Ne sadrži ni piletinu ni pšenicu! 100% zdrava hrana za pse!

Koji su simptomi alergije na hranu?
Kod pasa, simptomi alergije uglavnom se ispoljavaju na koži i krznu. Simptomi takve alergije mogu uključivati svrbež, češanje, crvenilo kože, bolove zbog neprestanog češanja, linjanje na upaljenom području, tanku dlaku zbog žvakanja i češanja. Također, može doći i do loše probave i želučanih problema.
Zašto koristimo samo proteine na bazi monoproteina za hipoalergenu Juliet hranu?
Sva CricksyDog hipoalergena Juliet hrana za pse sadrži samo jedan izvor proteina, budući da uporaba miješanih proteina povećava rizik od alergija i osjetljivosti. Samo monoproteinska hrana za pse prikladna je za eliminacijsku dijetu alergičnih pasa.

5 recenzija za Juliet hrana za pse na bazi proteina insekata s brusnicama i ekstraktom juke (hipoalergena, za najosjetljivije pse)

5,0
Na temelju 5 recenzija
5 zvijezdica
100
100%
4 zvijezdice
0%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
 1. Ksenija V. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 2. Tomislav M. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 3. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 4. Anoniman (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica | hrSplit-Dalmatia, Croatia

 5. ana r. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica | hrSplit-Dalmatia, Croatia

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije