Želiš li sretnijeg psa punog energije?

Onda poslušaj, jer ćemo ti upravo pokazati proces proizvodnje savršene hrane za pse u 2 koraka. Poznajemo tvog psa, poznajemo hranu za pse!

Odlične recenzije s Google-a

Na temelju Google ocjena od preko 250 vlasnika pasa, ostvarili smo rezultat 4.9/5.

Savršena pouzdanost

Preko 25,000 vlasnika pasa su od nas već kupili hranu za pse, i 98% povratnih informacija na našoj web stranici su pozitivne!

Razvoj proizvoda s veterinarom

Tijekom faze razvoja proizvoda, svi naši proizvodi prolaze stroga domaća i međunarodna EU testiranja, što također vrijedi za naše veterinari.

I. Alergijske predispozicije

Prva faza pripreme pseće hrane je provjera ima li pas koji će primiti naš proizvod neku alergiju na hranu.

Pseća hrana loše kvalitete ne samo da može otrovati alergične pse, nego i loše utjecati na njihov život. Na primjer, loša hrana može ubrzati proces starenja za psa i dodatno opteretiti njegove bubrege i želudac. Ovo ne samo da će njihov život učiniti težim, nego i kraćim. Zato uvijek kažemo da je temelj dugog, sretnog psećeg života zdrava prehrana!

Dakle, ovo je vrlo važan korak. Napravili smo dvije kategorije na početku proizvodnje naše pseće hrane: osnovnu premium hranu i hipoalergenu premium hranu. Pogledajmo koja je razlika između te dvije kategorije:

Mesni proizvodi

Ako tvoj psić nema nikakve alergije na hranu, može se smatrati jako sretnim. U tom slučaju može jesti naše pažljivo odabrane miješane obroke.

Samo razmisli! Tvoj pas je u najboljoj situaciji jer može jesti na različite načine. Naravno, ove vrste hrane imaju dominantan sastojak mesa, što će biti i dominantan okus. Dodajemo više mesa u našu hranu. Ali, mislili smo i na one osjetljive! Naše hipoalergene vrste hrane, kako bi bile zaista ukusne, sadrže široki izbor povrća i samo jednu vrstu mesa.

Pogledajmo koje sve vrste mesa imamo u prehrani: janjetinu, govedinu, ribu, pileće meso. U slučaju hipoalergene hrane, koristimo samo jednu vrstu mesa, što je trenutno janjetina, govedina, losos, i najnoviji dodatak na listi: obrok od insekata! Nikad pileće meso! U slučaju hipoalergene hrane, uvijek izbjegavamo pileće meso.

Osjetljivost na pšenični gluten

Ako tvoj pas nema zdravstvenih problema od jedenja žitarica (kao što su pšenični gluten, ječam, proso), može ih sigurno jesti. I u ovom slučaju htjeli smo biti sigurni! Zbog toga, naši hipoalergeni obroci sadrže 0% pšeničnog glutena.

Vitamini

U našoj hrani koristimo mnogo vitamina. Najvažniji vitamini su: vitamin A (za vid), vitamin D (razvoj i obnavljanje kostiju), vitamin E (mišići). Također, u našim obrocima možeš pronaći B1, B2, B6, B12, K3 i Omega-3. Ovo su ključne prehrambene potrebe za pse. Za hranu koja ne sadrži nijedan od ovih vitamina ne možemo nikad znati od čega se spravlja.

Ako tvoj pas treba hipoalergenu prehranu, dobit će i dodatne elemente u tragovima, kao što su bakar, jod, selen, biotin, Omega-6… Oni jačaju pseći imunološki sustav. Ovi elementi odvojeno su dodani u naše hipoalergene obroke, stoga ne bi trebalo biti poteškoća kada tvoj psić bude konzumirao našu hranu.

Ne dajte se prevariti

Hrana za pse u vreći < domaća svježa hrana < super premium hrana za pse

Budući da je, prema našem mišljenju, hrana za pse slabo međunarodno regulirana, praktički „bilo što“ može ići u hranu za pse. Zbog toga smo stvorili vlastiti, izrazito strogi sustav dokazivanja da možemo i imamo potražnju za kvalitetnom, premium hranom za pse u Hrvatskoj u današnje vrijeme.

Kod nas nećeš pronaći hranu koja sadrži E brojeve ili bilo koji sastojak za koji nemaš pojma što bi mogao biti. Jasno iskazujemo svaki sastojak i dajemo tvom psu samo ono što mu zaista treba. Najbolje od sočne hrane.

II. Veličina tvog psa

Trebat će nam preciznija pozadina o tvom psu. Ovako savršeno prilagođavamo proizvode.

Drugi korak u pripremi hrane za pse je odrediti pripremamo li hranu za pse male, srednje ili velike veličine. Stoga, podijelili smo pse u dvije skupine: jedna označava male i srednje pse, a jedna označava velike pse.

Po tom pitanju, treba odlučiti o tri stvari: termičkoj obradi, veličini granula i pakiranju. Ovo je nužno kako bi se postigla najbolja moguća probavljivost. Pretpostavljamo da ne želiš da tvoj pas pojede našu hranu samo kako bi odmah izašla. Zato smo pokušali zaštititi tvog psa i od toga!

Termička obrada

Za pse velike veličine, naša hrana se izrađuje na precizno određenoj temperaturi koja je blago niža nego inače. Ovo je savršeno za njih jer se prema našem iskustvu, na ovoj temperaturi do koje smo došli pažljivom analizom, najbolje razgrađuje većina energije, proteini i minerali iz savršeno umekšanog mesa. Suprotno tome, obično povećavamo temperaturu obrade za nekoliko stupnjeva za njihove male prijatelje, zbog toga što je meso koje je malo mekše i finije teksture bolje za njihove osjetljive želudce.

Granule

Kao što i ti i mi znamo, psi vole tamaniti hranu, bez obzira na veličinu kuglica. Zbog toga, naše su granule oblikovane tako da ih tvoj pas može što manje tamaniti. Naš čarobni broj je 1,4 cm. Otkrili smo da je ova veličina najbolja za psiće srednje i velike veličine. Ali u očima mališana, ova veličina može se činiti zastrašujućom, pa ju u mnogim slučajevima neće ni pipnuti. Pomoću stotina eksperimenata, dokazali smo da je idealni broj za male pse 0,9 cm. Smatramo da je ovo idealno za njih.

Pakiranje

Zašto bi sićušni pas trebao 14 kg hrane odjednom? Na primjer, dok 3 kg hrane nije ni dovoljno za retrivera, za Yorkije bi to bilo dovoljno za cijelu godinu. Zato uvijek imamo paket od 3kg, koji je savršen i za testiranje i za hranjenje malenih. Međutim, imamo i pakiranje od 14 kg za veće pse, kao i pakiranje od 10 kg za male pse.

Odluka nikad nije bila tako laka

100% smo sigurni da nema potrebe za različitom hranom za pse za svaku pasminu. Dvije linije proizvoda po dva puta savršeno su dovoljne. Po našem mišljenju, hrana „specijalizirana za pasminu“ je potpuno bespotrebni marketinški trik, u kojem prodavači zloupotrebljavaju dobre namjere vlasnika. Imamo kategoriju za pse srednje i velike veličine (Ted) i jednu za manje pse (Juliet). Također imamo hranu za osjetljivije pse (Ted Hipoalergena hrana i Juliet Hipoalergena hrana).

Ako si dosad kupovao hranu prosječne kvalitete, molim te da razmisliš o ovome: samo zato što, na primjer, bigl ne odbija hranu lošije kvalitete, ne znači da uživa u jedenju ili da je ona zdrava za njega. Samo zato što nema osipe, ne znači da ih neće nikada imati u budućnosti. Moguće je da se igraš sa zdravljem svoga psa, što dugoročno može dovesti do ozbiljnih problema.

 

Naše najbolje ponude za tebe

Srednje i velike veličine

Moj pas nije alergičan

U tom slučaju, naša linija proizvoda TED je najbolja opcija za tebe.

Klasična Ted hrana sadrži raznolike vrste mesa kao što su govedina, janjetina, piletina i riba, kao i žitarice i povrće. Savršeni okus svježine u svakom zalogaju! Nisi siguran je li ova hrana zaista za tvog psa? Pročitaj mišljenja naših stalnih kupaca o ovoj hrani.

Srednje i velike veličine

Moj pas ima alergiju na pileće meso

U ovom slučaju, naša linija TED hipoalergenskih proizvoda je najbolja opcija za vas.

Pobrinuli smo se da je vaš pas u najboljim mogućim rukama! Svaka Ted hipoalergena hrana za pse ne sadrži pileće meso i pšenični gluten. Ako ova hrana bude uzrokovala alergijske reakcije ili se vašem psu ne bude sviđala, odmah ćemo vam vratiti punu cijenu narudžbe! U CricksyDog, ostavili smo 0% šanse za alergiju na pileće meso!

Male veličine

Moj pas nije alergičan

U ovom slučaju, naša JULIET linija proizvoda najbolja je opcija za vas.

Ne samo da Juliet hrana sadrži raznolike vrste mesa, nego su joj granule promjera 0.9 mm. Vrlo ju je lako probaviti i vaš pas će definitivno biti zadovoljan nakon svake sočne grickalice. Isprobajte ju sad!

Male veličine

Moj pas ima alergiju na pileće meso

U ovom slučaju, naša JULIET hipoalergena linija proizvoda je najbolja opcija za tebe.

Ovdje je konačno rješenje! Ako upravo čitaš ovaj članak, vjerojatno si svjestan svih poteškoća vezanih uz alergije na hranu. Grozan je osjećaj vidjeti svog psa punog osipa kako se pati, a ti mu ne možeš pomoći koliko god bi to htjeo. Nadamo se da je tomu kraj ovdje i sada! Isprobaj našu Juliet hipoalergenu hranu za pse sa svojim psom i vidjet ćeš poboljšanje u zdravlju svog psa, kao i postepeni nestanak simptoma! Uz to, garantiramo puni povrat iznosa narudžbe!

Imam psića

Naša CHUCKY linija proizvoda je očito najbolji izbor za vas ako imate psića (ispod 10 mjeseci starosti).

Mislili ste da smo zaboravili na mališane, zar ne? Nipošto! Samo smo ostavili šećer na kraju. Teoretski, psići ne mogu imati nenaslijeđene alergije na hranu, samo u najgorem slučaju manje netolerancije. Ali, ako hranite svog psića s pravom hranom za pse, netolerancija na hranu ne dolazi u obzir. Vaš psić može proći cijeli život bez da ikada iskusi bilo kakve probleme. Nije loše, zar ne? Bitno je znati da zdrava prehrana počinje od osnova. U tom slučaju, možemo vam pomoći našim Chucky obrocima.


U ljeto 2019., bili smo u velikim problemima. Naša Havanezerica potpuno je odbijala jesti.

Mislim, ne sasvim, uvijek je jela domaće svježe obroke. Međutim, počela je dobivati osipe svaki put kad bi pojela neku hranu za pse. Tada smo pronašli CricksyDog. Odmah su nas uvjerile mnoge, mnoge pozitivne ocjene od drugih vlasnika pasa. Od tada sam postala stalni kupac. Također dajem njihove najnovije keksiće svojoj Suzi.“

 

Ana Bajančić, 12. kolovoza 2020.

Savršena prehrana od A do Z

Naša stručnost je garancija kvalitete. Uvjeri se sam!

Postroživanjem međunarodnih regulativa, razvili smo specifičan skup pravila na koji smo posebno ponosni! Isprobaj našu hranu i uvjeri se sam!

🌀 Više energije

Proteinski sadržaj optimiziran za tvog psa, kako nikad ne bi ostao/la bez energije. Količina proteina u našoj hrani varira između 18-36%, ovisno o životnom stilu psa.

👩 Potpuna sloboda

U današnje vrijeme, toliko je toga što moramo imati na umu, od dječjih priredbi do zadataka na poslu. Zašto bi se dodatno brinuli o tome hraniš li svog psa zdravo? Ostavi to nama!

👅 Održava okusne pupoljke svježima

Ne koristimo nikakve umjetne pojačivače okusa, za razliku od nekih proizvođača hrane za pse. Zbog toga, tvoj će pas uvijek imati te božanski svježe i sočne zalogaje.

🍎 Pucanje od sreće

Ne postoji ključni vitamin koji nije uključen u našu prehranu. Ne stavljamo vitamin C u naš proizvod samo zato što zvuči dobro. Koristimo samo sastojke koje tvoj pas zaista treba.

⚕️ Potpuna zaštita

Ako odabereš nas i pokloniš nam svoje povjerenje, više nećeš morati ići k veterinaru. Samo po pohvale!

🚚 Dostavljamo u vaš dom

U suradnji s kurirskom službom DPD, sve tvoje narudžbe dolaze u tvoj dom. Međutim, ako to želiš, možeš naručiti i na DPD paketno mjesto.

Dostava sljedećeg dana

Ako dovršiš narudžbu prije podne, tvoj paket će stići već sljedeći dan i odmah možeš sletjeti u posudu tvog psa. Ne zaboravi, dostavljamo bilo gdje u Hrvatskoj!

Premium sastojci

Sirovi materijali za naše proizvode dolaze od naših provjerenih farmera. Za nas, sigurnost tvog psa je najvažnija! Provjeri se sam!

Imaš li pitanje ili si zapeo?

Piši nam na Facebooku ili nas nazovi.

Neovisno provjereno
764 recenzije