Imaš li pitanja? Piši nam

Uvijek nam je drago kad nam se javiš! Pozdravljamo svaki savjet i konstruktivnu kritiku te pozitivne povratne infromacije. Ako ti je tako lakše, slobodno nam piši na našoj Facebook stranici. Tamo ćemo također odgovoriti unutar par sati.

Piši nam ovdje

Savršena prehrana od A do Z

Naša stručnost je garancija kvalitete. Uvjeri se sam! Postroživanjem međunarodnih regulativa, razvili smo specifičan skup pravila na koji smo posebno ponosni! Isprobaj našu hranu i uvjeri se sami!

🌀 Više energije

Proteinski sadržaj optimiziran za tvog psa, kako nikad ne bi ostao/la bez energije. Količina proteina u našoj hrani varira između 18-36%, ovisno o životnom stilu psa.

👅 Održava okusne pupoljke svježima

Ne koristimo nikakve umjetne pojačivače okusa, za razliku od nekih proizvođača hrane za pse. Zbog toga, tvoj će pas uvijek imati te božanski svježe i sočne zalogaje.

🍎 Pucanje od sreće

Ne postoji ključni vitamin koji nije uključen u našu prehranu. Ne stavljamo vitamin C u naš proizvod samo zato što zvuči dobro. Koristimo samo sastojke koje tvoj pas zaista treba.

⚕️ Potpuna zaštita

Ako odabereš nas i pokloniš nam svoje povjerenje, više nećeš morati ići k veterinaru. Samo po pohvale!

👩 Potpuna sloboda

U današnje vrijeme, toliko je toga što moramo imati na umu, od dječjih priredbi do zadataka na poslu. Zašto bi se dodatno brinuo o tome hraniš li svog psa zdravo? Ostavi to nama!

🚚 Dostavljamo u vaš dom

U suradnji s kurirskom službom DPD, sve tvoje narudžbe dolaze u tvoj dom. Međutim, ako želiš, možeš naručiti i na DPD paketno mjesto.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Dostava sljedećeg dana

Ako dovršiš narudžbu prije podne, tvoj paket će stići već sljedeći dan i odmah možeš sletjeti u posudu tvog psa. Ne zaboravi, dostavljamo bilo gdje u Hrvatskoj!

Premium sastojci

Sirovi materijali za naše proizvode dolaze od naših provjerenih farmera. Za nas, sigurnost tvog psa je najvažnija! Provjeri se sam!

Imaš li pitanje ili si se zapeo?

Piši nam na Facebook-u ili nas nazovi.

Neovisno provjereno
764 recenzije