Kada ponovno naručiti i kako to učiniti?

Najsretniji smo ako se hrana koju smo napravili pokazala dobrom za vešega psa i on/ona je sretan/na da ju jedu svaki dan.

Ako čitate ovaj članak, vjerojatno ste jedan od onih savjesnih vlasnika koji voli da zna da vaš ljubimac doma ima dovoljno hrane i da neće umrijeti od gladi.

Uvijek naručite na vrijeme

Da biste izbjegi da vaš pas ne ostane bez hrane, preporučujemo da naručite hranu na vrijeme. Ne brinite, uvijek imamo dovoljno u zalihama, a ako nemamo dovoljno nečega, obavijestit ćemo naše kupce na vrijeme.

Mislimo da trebate napraviti novu narudžbu kada vam ostane dovoljno hrane za jedan tjedan. Bez obzira koliko smo brzi, morate uzeti u obzir obradu narudžbe, pripremanje, pakiranje i dostavu.

Naposlijetku, obično možemo ispuniti sve narudžbe unutar 1-2 radna dana. Međutim, smatramo da nije najbolje da ostavite narudžbu do posljednje minute. Bolje bi bilo da doma imate dovoljno hrane za 1-2 dana već nikako, a ako postoji kašnjenje sa dostavnom, nećete morati trčati u trgovinu da kupite novu hranu za pse.

Naša CricksyDog pretplata

Ukoliko znate koliko dugo može vreća pseće hrane može trajati, možda biste se trebali pretplatiti i u tom slučaju možete biti sigurno da će vaš pas uvijek dobiti hranu na vrijeme i ne morate na to obraćati pozornosti.

Kako ponovno naručiti nakon prve narudžbe?

Naravno, baš poput vaše prve narudžbe, isto možete učiniti na našoj web stranici, bilo da ste registrirani ili ne. Međutim, preporučujemo opciju registriranja, jer ne morate ponovno ispunjavati vaše detalje, a možete čak i pregledati prethodne narudžbe.

Pošto ste, uz prvu narudžbu, već automatski uneseni u sustav, možete putem telefona, emaila ili čak Facebook-a ponovno naručiti!

Možete biti sigurni da n abilo koji način da naručite, naše kolege će vam rado pomoći i pokušat ćemo čim prije ispuniti vašu narudžbu, kao što smo i prvi put.

Možda bi vas zanimali naši članci ispod:

CricksyDog Vodič za Odabir Okusa

CricksyDog Vodič za Odabir Okusa

Iako mnogo puta, samo dobre najmere vode vlasnika i vjerojatno sažalijevati psa jer svaki dan jede istu hranu. Da li je vašem psu zaista potrebna promjena okusa? Odgovor je kratak: ne. Ovo ćemo ovjasniti i to sagledati iz drukčije perspective. Psima, u suštini, nije...

read more
CricksyDog Vodič za Doziranje Pseće Hrane

CricksyDog Vodič za Doziranje Pseće Hrane

Ako već imate pseću hranu u ruci i jedva čekate prvo hranjenje, onda je samo ostalo jedno pitanje: koliko vaš pas treba dobiti svakoga dana? Pitanje, iako se čini jednostavnim, još uvijek ovisi o mnogim faktorima. Dneve smjernice o hranjenju možete pronaći na našoj...

read more
CricksyDog vodič za promjenu pseće hrane

CricksyDog vodič za promjenu pseće hrane

Kada uvodite novu hranu, navikavanje je jako bitno. Zašto? Ipak, ako vaš pas već duže vrijeme jede istu hranu, njegov/njezin organizam je već naviknut na nju. Varenje se već prilagodilo na tu hranu, tako da šarm noviteta i radosti može preći u ozbiljan problem. Ako ne...

read more
Neovisno provjereno
759 recenzija