Ispitanik:

Nedavno sam usvojio 6-godišnjeg labradora retrievera koji je godinama živio u skloništu. Primijetio sam da Barney, moj labrador, iako je vrlo energičan i voljan za igru, često ima probavne probleme i nadutost, posebno nakon jela. Osim toga, njegovo krzno nije tako sjajno kako bih očekivao. Znam da labradori mogu biti osjetljivi na određene hrane i želio bih da Barney ima najbolju moguću prehranu za podršku njegovom zdravlju i dobrobiti. Koje prehrambene promjene preporučuješ i postoji li specifičan proizvod CricksyDog koji bi preporučio za Barneya?

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Dragi Vlasniče,

Prvo, čestitam na usvajanju Barneya i divno je što se toliko brinete za njegovo zdravlje. Labradorski retriveri doista mogu biti osjetljivi na određene alergene, posebno kada je riječ o njihovoj prehrani. Probavni problemi Barneya i stanje njegova krzna mogu ukazivati da hrana koju konzumira nije u potpunosti prikladna za njega ili sadrži sastojke koji nisu idealni za njegov sustav.

Za smanjenje probavnih problema i nadutosti, kao i za poboljšanje sjaja krzna, rado bih preporučio suhu hranu CricksyDog Ted Hipoalergenu s Janjetinom. Ova hrana posebno je razvijena za pse osjetljive na određene namirnice. Ted bi mogao biti izvrstan izbor za Barneya jer potpuno isključuje sve uobičajene alergene, poput piletine i pšeničnog glutena, minimizirajući rizik od alergijskih reakcija i probavnih problema.

Suha hrana CricksyDog Ted Hipoalergena s Janjetinom nudi formulu baziranu na janjetini koja pruža optimalnu nutritivnu sastavnicu za Barneya, uključujući potrebne proteine, masti, vitamine i minerale koji podržavaju zdravu kožu, sjajno krzno i opću dobrobit. Proteini janjetine također su izvrsna alternativa za one koji mogu biti osjetljivi na druge vrste proteina.

Dublje ulazeći u stručne aspekte, važno je naglasiti da dobro osmišljena hipoalergenska dijeta, kao što je ona koju nudi Ted, može pomoći stabilizirati probavu i smanjiti nadutost, čime se poboljšava kvaliteta Barneyeva života i smanjuju simptomi uzrokovani osjetljivostima. Zdrav probavni trakt ključan je za opće zdravlje, a hrana Ted pruža odgovarajuću podršku.

Uz prehrambene promjene, ne zaboravite na redovitu tjelovježbu za Barneya i veterinarske preglede kako biste mu osigurali najbolju moguću kvalitetu života. Barney je sretan što ima takvog brižnog vlasnika!

Neovisno provjereno
759 recenzija