Ted Hipoalergena suha hrana za pse od lososa (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

(139 recenzije korisnika)

€21.99 - 3 kg | €67.99 - 10 kg | €127.99 - 20 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Nažalost, u današnje vrijeme pseće alergije sve su raširenije, i prema našim saznanjima, svaki drugi pas već neku vrstu osjetljivosti na hranu.

U mnogim slučajevima, to se ne ispolji, i pas može živjeti s alergijom asimptomatski (bez simptoma). Nažalost, uz nepravilnu prehranu i hranu loše kvalitete, ne samo da će se simptomi pojaviti, nego se lako mogu i produbiti, a zdravlje psa urušiti. Zato kažemo: pravilna prehrana je temelj pseće sreće!

Prosječna veličina granula je 1,4 cm. Savršeno za srednje i velike pse!

 

Hrana za pse razvijena posebno za srednje i velike pse

Kada kažemo srednji i veliki psi, mislimo na sljedeće pasmine: labrador, retriver, haski, rotvajler, border collie…

Mogu ju jesti i osjetljivi psi

Koristimo samo jednu vrstu mesa u našoj hipoalergenoj hrani za pse, tako da ju sa srećom mogu jesti i najosjetljiviji psi!

0% pilećeg mesa i 0% pšeničnog glutena

Ne možete naći ni jedan jedini gram pilećeg mesa ili pšeničnog glutena u našoj hrani za pse!

Posebice preporučamo našu hranu za pse sljedećim pasminama

Ti si za svog psa najbolji prijatelj, a tvoja kuća mu je dom! Učini ga/ju sretnim!

Naša hipoalergena hrana zajamčeno je dobra za tvog psa ako se barem jedna od ovih tvrdnji odnosi na njega/nju:

⭕ tvoj pas je sklon alergijama na hranu

⭕ tvoj pas ima oslabljen imunološki sustav

⭕ tvoj pas često nema apetit

⭕ tvog psa pate probavni problemi

⭕ tvom psu otpada krzno u točkama

⭕ želiš odvesti psa na izložbe u bliskoj budućnosti

 

Osim što će održati tvog psa zdravim, možeš vidjeti i poboljšanja u sljedećim simptomima (ako ih tvoj pas ima):

☑️ tvoj pas bit će oslobođen alergije na hranu i ponovno će biti bez simptoma

☑️ osjetljiviji imunološki sustavi pasa bit će ojačani

☑️ tvoj pas će opet imati dobar apetit

☑️ nestat će probavni problemi tvog psa

☑️ ćelave točke tvog psa počet će ponovno rasti

☑️ tvoj pas će biti toliko predivan da ga/ju možeš voditi na izložbe pasa

Čisti protein (min.) 24,0 %
Čista mast (min.) 13,0 %
Čista vlakna (max.) 2,0 %
Pepeo 4,5 %
Vitamin A 16.000 IU/IE
Vitamin D-3 1.600 IU/IE
Vitamin E 200 IU/IE
Lecitin 3000 mg

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Ova hrana je hipoalergena i sadrži samo losos kao životinjski protein. Također je bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je mogu sigurno jesti i najosjetljiviji psi!

Ova hrana se bazira na lososu, koja ne samo da ima primamljiv okus za većinu pasa, već sadrži pravi omjer bitnih aminokiselina u njoj potiče optimalan rast mišića vašeg ljubimca kako bi on uvijek bio u najboljoj kondiciji.

Ova hrana za pse ne samo da podržava žvakanje, već i smanjuje rizik od pjenjenja, kamenca i lošeg zadaha! Maksimalna probavljivost se kombinira s minimalnom obradom. Na ovaj način, vitaminima bogata, potpuna hrana za pse uvijek se može dodati u zdjelicu vašeg ljubimca.

☑️ prirodna hrana za pse bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena koju osjetljivi psi mogu bezbijedno konzumirati

☑️ ukusna, lako probabvljiva poslastica koja podržava optimalan razvoj mišića i zdrav života

☑️ smanjuje rizik od pjenjenja, kamenca i lošeg zadaha

Kao nutricionist za pse, jako ju preporučujem za srednje i velike pse!

Postoje mnogo prednosti ako redovito hraniš psa našom hipoalergenom Ted hranom

Obiteljsko poduzeće

Kupnjom ove hrane i ti podržavaš obiteljsku tvrtku koja voli pse! Kod nas je pas član obitelji, prijatelj i vjerni suputnik.

Potpuna zaštita

Uključili smo mnogo esencijalnih masnih kiselina, cink i biotin u našu hranu kako se tvoj pas ne bi bespotrebno češao!

Uz osvježavajuću moć sela

Svi naši proizvodi prolaze kroz pažljivi postupak odabira prije nego što stignu do zdjelice tvog psa!

100% losos; energičniji pas

Zahvaljujući visokom udjelu proteina, tvoj pas nikad neće imati ni priliku postati pretio!

0% pilećeg mesa; 0% alergije na hranu

Možeš dati ovu hranu svom psu i ako ima alergiju na pileće meso. Ne sadrži pšenični gluten ni pileće meso!

0% pšeničnog glutena; mogu ju jesti i osjetljivi psi

U ovoj hrani za pse nema mlijeka, lješnjaka, soje… 100% bez pšeničnog glutena!

Naša hrana za pse ne sadrži umjetne aditive i neželjene sastojke

Psi ne mogu razgraditi neželjene tvari koje smo maloprije spomenuli. To može uzrokovati zdravstvene probleme za koje rijetko krivimo hranu. Na sreću, alergije na hranu mogu se uspješno tretirati tako da svog psa prebaciš na hipoalergenu hranu za pse. U slučaju alergije na hranu, odaberi hranu koja ne sadrži alergene životinjske proteine ili sojine bjelančevine i pšenicu. Monoproteinski proizvodi (koji sadrže samo jedan izvor proteina), prikladni su za liječenje simptoma alergija na hranu.

⛔ alergije na hranu često mogu biti uzrokovane životinjskim proteinom (npr. svinjetinom, puretinom, piletinom) ili biljnim proteinom kao što je soja ili gluten.

Razvijeno za pse srednje i velike pse

🌡️ Meso i povrće obrađeno na prikladno visokoj temperaturi:

došli smo do zaključka da, ako se hrana za velike i male pse priprema na isti način, veliki psi nisu u mogućnosti probaviti ju. Zbog toga, smanjili smo temperaturu za nekoliko stupnjeva i dobili hranu koju je malo koji proizvođač sposoban proizvesti. Slasni zalogaji sa mekom, ali ne premekom teksturom koju srednji i veliki psi vole hrskati.

👌 Veličina granula također se razlikuje od granula za male pse.

Prosječna veličina granula za liniju proizvoda Ted je 1,4 cm. Ovo je veličina koju tvoj pas može najlakše probaviti. Tvoj pas bi imao poteškoća sa žvakanjem većih zrnaca, a manja ne bi dugo potrajala. Zato je ovo savršena veličina granula za tvog psa!

Smisao naše prirodne CricksyDog hrane za pse

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premium sastojci CricksyDog hipoalergene Ted hrane

Osušeni losos (u prosjeku se 3,5 kilograma lososa koristi za proizvodnju 1 kilograma krme), riža (min. 15%), kukuruz, životinjske masti, suha repa, pivski kvasac, sjeme lana, ulje lososa, glukozamin, kondroitin, kalcij, fosfor, bakar (bakar sulfat pentahidrat), cink (cinkov sulfat, monohidrat), željezo (željezov sulfat, monohidrat)), mangan (mangan (II) oksid) i jod (kalcijev jodat, bezvodni). Osim toga, naša prehrana također sadrži vitamin A (retinil acetat), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin E (all-rac alfa-tokoferil acetat), taurin, L-karnitin pa čak i lecitin!

Losos

Losos je pun Omega 3 masnim kiselinama koji je jedan od najzdravijih sastojaka u ishrani vašeg psa. Zbog visokog sadržaja masti, idealan je za konzumiranje, čak i za radne pse. Bogata je energijom i ima dobrotvoran učinak na zglobove.

Losos je naročito dobar izbor pogotovo zbog svog primamljivog mirisa, čak se dopada i najizbirljivijim psima! Omega 3 masne kiseline u lososu štiti srce i ima dobar utjecaj na vid i stanje zglobova, imunološku sustav i rad mozga.

DHA u lososu potječe razvoj mozga kod pasa, što olakšava vašem psu da uči. Tijekom starije dobi, losos pomaže pri probavi, tako da ga je korisno davati vašem četvoronožnom članu obitelji. Nadalje, uz losos, težina vašeg psa se lako održava i zadržava na idealnoj razini.

0% piletine

Nikad ne stavljamo ni jedan jedini gram piletinog mesa u naše hipoalergene dijete. Upravo suprotno! Naši obroci spravljaju se koristeći samo jednu vrstu mesa. Drugim riječima, naša hrana za pse sadrži monoproteine. Na taj način, održavamo tvog psa zdravim! Ova hranu tvoj pas može sigurno jesti čak i ako ima jaku alergiju na hranu. 100% losos, 0% nesporazuma. Ovo je naša specijalnost!

Riža

Nakon pšeničnog glutena, riža je najvažnija biljna hrana čovječanstva, važan sastojak u svim kuhinjama svijeta. Zbog toga što riža ima izrazito visok udio vlakana, pomaže ubrzati peristaltiku crijeva, povećati količinu izmeta, vezati toksične proizvodnje razgradnje i isprazniti ih iz crijeva.

Ne samo da riža može spriječiti zloćudne bolesti crijeva, već i smanjuje šanse za dobivanje raka dojke kod ženskih pasa.

Sjeme lana

Sjeme lana jedan je od najbogatijih izvora omega masnih kiselina. Ima učinak kod jačanja imuniteta, koji je neophodan za održavanje unutarnje ravnoteže tijela.

Također je izuzetno bogat vitaminima (A, B, C, D i E) i mineralima (kalij, fosfor, magnezij, kalcij, sumpor, željezo, cink, natrij, mangan, bakar, fluor, jod, krom) i ima visok sadržaj proteina i vlakana. Stoga možemo ustvrditi da je sjeme lana dar prirode za očuvanje našeg zdravlja.

Jača imunološki sustav: Imunitet je zaštita tijela od obično štetnih “napadača”. Alfa-linolenska kiselina smanjuje upalu i podržava zdravu imunološku funkciju. Štiti od osteoporoze: Svakodnevno konzumiranje sjemena lana štiti i jača kosti, smanjujući rizik od osteoporoze.

0% pšeničnog glutena

Nažalost, za mnogo pasa, pšenični gluten može uzrokovati probavne probleme i probleme s korištenjem hranjivih tvari. Često može dovesti do alergija i netolerancija na hranu. Simptomi osjetljivosti na gluten uključuju osjetljivost kože, svrbež, crvenu kožu, žvakanje šapa, konstantno češanje (ne uzrokovano parazitima) i upalu unutarnjeg uha.

– Može uzrokovati crijevne probleme i probleme probavnog trakta.

– Visoki udio ugljikohidrata može dovesti do pretilosti.

– Može povećati rizik od raka.

Ne stavljamo ni gram pšeničnog glutena u naše proizvode! Naši sastojci uključuju kukuruz, rižu, bobice mladog graška, sjeckani krumpir i prženi suncokret. Tehnički, ovo rezultira zdravu prehranu za tvog psa koju je oduvijek sanjao/la.

Pivski kvasac

Stručnjaci za ljepotu pasa najčešće preporučuju ovaj sastojak za vlasnike pasa koji imaju probleme s kosom i kožom. Ako tvoj pas ima perut, stalno mu ispada dlaka, popucale kandže, najvjerojatnije je u pozadini manjak biotina. U pivskom kvascu nalazi se velika količina biotina, kao i nekoliko drugih vitamina B, što će vrlo brzo riješiti problem tvog psa.

Naša hrana sadrži točno onoliko pivskog kvasca koji je tvom psu potreban da bi imao predivno i njegovano krzno.

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razina kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

Omega-3 masne kiseline pomažu u održavanju normalnog krvnog tlaka. Zamjena zasiženih masnih kiselina poli-nezasićenim mastima u prehrani ima pozitivan učinak na razine LDL kolesterola i cjelokupnu krvnu sliku.

Pridruži se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Držimo se najstrožih standarda – dobrovoljno

Trenutno ne postoje nikakve regulacije u Europskoj Uniji koje se tiču hrane za pse! Ovo u praksi znači, uz malo pretjerivanja, da se bilo što može dodati u hranu za pse. Provjereni dobavljači? Ma daj, čemu to? Provjeravanje uzoraka svakog sata? I zadržati ih barem 2 godine zbog osiguranja kvalitete? Nažalost, najčešće o ovome možemo samo sanjati. Iako smo mala obiteljska tvrtka, savršeno zdravlje tvog psa nam je iznimno važno!

Na ovaj način možeš izbjeći trovanje svog psa. Budući da su nam psi kao članovi obitelji, ne bismo im u zdjelice stavili hranu čije porijeklo ne znamo. Kao ni hranu koja je obrađena na toliko visokoj temperaturi da je kvalitetom zaista daleko od njenog konačnog oblika, koji je ispunjen raznim umjetnim mješavinama.

FSSC 22000 standard. Srećom, već postoji međunarodna zajednica u EU koja razmišlja slično kao mi. Ovo je omogućeno odrednicama FSSC 22000 standarda (kratica znači Shema certifikacije sustava za sigurnost hrane). Naša hrana ne samo da je sukladna s osnovnim ISO standardom koji je na snazi, nego i s drugim međunarodnim standardima. Također, ojačali smo sve ovo s vlastitim regulacijama!

⭐⭐⭐⭐⭐ Tatjana K.: "Sve pohvale!"

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Redovitim hranjenjem vašem psa hipoalergenom Ted hranom od lososa, mogu se dogoditi sljedeće promjene

☑️ vaš će se pas prestati neprestano češati

☑️ na mjestima gdje mu/joj je koža bila upaljena, počinje zacjeljivati

☑️ krzno vašeg psa postaje svjetlije i sjajnije; postat će zvijezda izložbi pasa

☑️ vaš pas će moći iznova jesti sve finije i finije grickalice

☑️ kao rezultat toga, vaš pas će opet biti najzdraviji što može biti

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Nizak udio ugljikohidrata u Ted hrani omogućuje pripremu na nižim temperaturama, tako da u krajnjem proizvodu ostaje puno više vrijednih nutrijenata, a manja obrada smanjuje mogućnost razvoja alergija na hranu. Vjerojatno ste već čuli da deseci tisuća pasa u zemlji pate od alergijskih i dermatoloških tegoba. Alergije na perad, osobito piletinu, glavni su uzrok toga. Zbog toga se CricksyDog hrana ne bazira na piletini, već na drugim, manje alergenim izvorima životinjskih proteina, kako bi vaš pas ostao što zdraviji.

Ova hrana je hipoalergena, tj. sadrži samo jednu vrstu mesa, u ovom slučaju losos, a također je bez pilećeg mesa i pšeničnog glutena, tako da je mogu sigurno jesti i najosjetljiviji psi! Stoga hipoalergena Ted suha hrana za pse od lososa može biti prikladan izbor za vašeg osjetljivog psa.

Ova hrana bazira se na lososu, koja ne samo da ima primamljiv okus za većinu pasa, već sadrži pravi omjer bitnih aminokiselina u njoj potiče optimalan rast mišića vašeg ljubimca kako bi on uvijek bio u najboljoj kondiciji.

Ova suha hrana razvijena je da podrži žvakanje i smanji mogućnost stvaranja pjene kod srednjih i velikih pasa. To izuzetno povoljno djeluje na desni jer se povećava njihova prokrvljenost i smanjuje rizik od atrofije desni. Pjenjenje je pogodno mjesto za stvaranje zubnog kamenca, ali budući da je veličina zrna namijenjena za poticanje žvakanja, činite mnogo protiv budućih zubnih bolesti vašeg psa samim time što ga hranite. Žvakanje preventivno djeluje na plak, pa tako možete smanjiti i rizik od kamenca i lošeg zadaha!

Maksimalna probavljivost se kombinira s minimalnom obradom, tako da se na stol vašeg ljubimca može staviti dobro iskorištena hrana za pse bogata vitaminima i bitnim tvarima, bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka.

Sadrži sve što je potrebno za pravilnu izgradnju mišića i rast kostiju, te pomaže u očuvanju divne životinjske dlake. Hrana također sadrži probiotička vlakna, koja mogu iskoristiti korisne bakterije crijevne flore, čime se čuva prirodna probava psa. Čak i kao veterinar, toplo ga preporučam za vašeg psa!”

Često postavljana pitanja

Koliko dnevno trebam dati hrane svom psu?
Težina Dnevna porcija
10 kg 175 g
15 kg 220 g
20 kg 295 g
25 kg 320 g
30 kg 370 g
35 kg 420 g
40 kg 485 g
60 kg 695 g
iznad 60 kg 10 g / kg

Iznad navedene količine služe samo kao savjet. Doziranje može ovisiti o dobi vašeg psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?

CricksyDog Hipoalergena suha hrana za pse Ted pruža našem ljubimcu skladan razvoj i dobru izdržljivost zbog visoke razine varenja sastojaka, pravog omjera životinjskih proteina, vitamina i tragova elemenata. Sastojci: Losos (min. 20%), riža (min. 15%), kukuruz, životinjske masti, sušena repa, pivski kvasac, sjeme lana, ulje lososa, glukozamin, kondroitin, kalcij, fosfor, bakar (bakar sulfat pentahidrat), cink (cink sulfat, monohidrat), željezo (željezov sulfat, monohidrat), mangan (manganov (II) oksid) i jod (kalcijev jodat, bezvodni). Osim toga, naša prehrana također sadrži vitamin A (retinil acetat), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin E (all-rac alfa-tokoferil acetat), taurin, L-karnitin pa čak i lecitin!

Zašto nema pšeničnog glutena u ovoj hrani za pse?

Po našem mišljenju, tvojem psu nije nužno potrebna pšenica, stoga smo je izuzeli iz naših hipoalergenskih namirnica. To je vrsta pomoćne tvari, neka vrsta nužnog zla. Većina hrane sadrži pšenicu, pa ju tvoj pas jede iako mu nije potrebna. Zahvaljujući našim najnovijim rješenjima, sada možemo izbjeći ovaj neželjeni sastojak iz naše hipoalergenske hrane!

Zašto nema pilećeg mesa u ovoj hrani za pse?

Po našem mišljenju, i mišljenju mnogih vlasnika pasa, mnogi psi u Hrvatskoj danas mogu biti alergični na piletinu. Stoga smo, kako bismo pomogli vlasnicima pravilno hraniti svoje pse, stvorili našu liniju hipoalergenske hrane. Ne sadrži ni piletinu ni pšenicu! 100% zdrava hrana za pse!

Koji su simptomi alergije na hranu?
Kod pasa, simptomi alergije uglavnom se ispoljavaju na koži i krznu. Simptomi takve alergije mogu uključivati svrbež, češanje, crvenilo kože, bolove zbog neprestanog češanja, linjanje na upaljenom području, tanku dlaku zbog žvakanja i češanja. Također, može doći i do loše probave i želučanih problema.
Zašto koristite samo monoproteinske proteine za hipoalergenu Ted hranu?
Sva CricksyDog hipoalergena Ted hrana za pse sadrži samo jedan izvor proteina, zašto što uporaba miješanih proteina povećava rizik od alergija i osjetljivosti. Samo monoproteinska hrana za pse prikladna je za eliminacijsku dijetu alergičnih pasa.

139 recenzija za Ted Hipoalergena suha hrana za pse od lososa (premium formula bez pšeničnog glutena i piletine)

4,9
Na temelju 139 recenzija
5 zvijezdica
88
88%
4 zvijezdice
11
11%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
 1. Tatjana Francišković (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 2. Manda Š. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 3. Tomislav M. (autentične povratne informacije kupaca)

  Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

 4. Suzana Đ. (autentične povratne informacije kupaca)

  Za sad je okusom zadovoljan ali svakako voli sve od ribe tako da sam to i očekivala.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije