Ely mokra hrana za pse s goveđom jetrom, janjetinom i jabukom – 415g

€2.99 - pojedinačno pakiranje | €14.99 - pakiranje od 6 komada | €28.99 - pakiranje od 12 komada | €56.99 - pakiranje od 24 komada– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Savršena poslastica za vašeg psa! Ukusna konzerva goveđe jetre i janjetine, kako vaš pas ne bi imao samo dobar, već i hranjiv, obrok!

Osim visokog udjela mesa, naša konzervirana hrana sadrži i jabuke, tako da vaš pas može imati obrok kao da ga je skuhao njegov voljeni vlasnik.

Veličina konzerve: 415 g

Za sve pasmine

Naša konzervirana hrana je lako probavljiva za sve pasmine pasa. Bilo da imate Jorkija, Bigla ili Labradora, svi ga rado jedu!

0% pojačivača okusa

Ova konzervirana hrana za pse zajamčeno ne sadrži soju, genetski modificirane žitarice, umjetne pojačivače okusa, bojila, konzervanse ili dodane arome.

Poslastica od Jabuke

Naša konzervirana hrana za pse s dodatkom jabuke daje vašem psu iskustvo okusa o kojem većina pasa može samo sanjati.

SKU: N/A Kategorija:

Preporučujemo našu konzerviranu hranu svim pasminama bez obzira na veličinu tijela

Ti si svome psu najbolji prijatelj, a tvoja kuća mu je dom! Učini ga/ju sretnim!

Osim što naša prehrana može održavati vašeg psa zdravim, možete primijetiti i sljedeće pozitivne promjene (prema povratnim informacijama vlasnika pasa CricksyDog-a):

✔ veća životna radost: za to se brine dobra probavljivost – tijelo vašeg psa nije opterećeno beskorisnim tvarima.

✔ sjajna, blistava dlaka: za to su zaslužni vrijedni vitamini u našem premiksu, kao i izvrsna kvaliteta korištenih sastojaka.

✔ praktički nema nespojivosti i alergija: CricksyDog konzerva se zbog svoje prirodno zdrave sastavine vrlo dobro podnosi, tako da su nespojivost i alergije vrlo rijetke.

✔ veća mišićna masa: visokokvalitetni proteini iz janjetine mogu odmah i dugoročno poticati rast mišića.

Sirovi proteini (min.) 7,5 %
Sirova mast (min.) 4,0 %
Sirova vlakna (max.) 0,3 %
Pepeo 2,5 %
Vitamin E 10 mg / kg
Vitamin D-3 190 IU/kg
Vitamin A 1900 IU/kg
Imi

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Ova pseća konzerva temelji se na vrijednim aminokiselinama iz janjetine i govedine, kako bi vaš pas uvijek bio u vrhunskoj formi. Lako probavljiva, stoga je idealna poslastica za starije pse, one s lošim zubima i za oporavak nakon bolesti.

Sadržaj jabuke je vrijedan izvor vlakana za crijevnu floru psa, dok vitamini koje sadrži mogu održavati imunološki sustav vašeg ljubimca u formi. Receptura ne sadrži soju, genetski modificirane žitarice, umjetne pojačivače okusa, boje, konzervanse i dodane arome, tako da ne opterećuje nepotrebno organizam vašeg psa.

S dnevnim hranjenjem našom Ely psećom konzervom možete očekivati sljedeće pozitivne promjene:

✅ lako probavljiva poslastica koja se može davati i za oporavak nakon bolesti

✅ potpuno zdravi psi mogu je s užitkom jesti svaki dan

✅ vrijedan izvor vlakana, dobra probava

Vaš pas će jednostavno uživati u njoj jer je ova pseća konzerva prirodno ukusna i hranjiva. 5/5. Toplo preporučeno za sve svjesne vlasnike pasa!”

Postoje mnoge prednosti ukoliko psa redovito hranite našom Ely

Obiteljsko poduzeće

Kupnjom ove hrane i ti podržavaš obiteljsku tvrtku koja voli pse! Kod nas je pas član obitelji, prijatelj i vjerni suputnik.

Potpuna zaštita

Uključili smo mnogo esencijalnih masnih kiselina, cink i biotin u našu hranu kako se tvoj pas ne bi bespotrebno češao!

Uz osvježavajuću moć sela

Svi naši proizvodi prolaze kroz pažljivi postupak odabira prije nego što stignu do zdjelice tvog psa!

S goveđom jetrom

Zahvaljujući velikoj količini goveđe jetre u našoj konzerviranoj hrani, vaš psić sada može imati ukusan obrok!

Poslastica od jabuke

Naše konzervirane poslastice za pse s jabukom daju vašem psu iskustvo okusa o kojem većina pasa može samo sanjati.

0% pojačivača okusa

Ova konzervirana hrana za pse zajamčeno ne sadrži soju, genetski modificirane žitarice, umjetne pojačivače okusa, bojila, konzervanse i dodane arome.

Naša konzerva ne sadrži umjetne pojačivače okusa, konzervanse i neželjene sastojke.

Često psi ne mogu probaviti gore spomenute, neželjene tvari. One mogu uzrokovati zdravstvene probleme, za koje rijetko sumnjamo na pseću hranu. Moguće je da ste se već susreli s nekim od njih:

⭕ alergije, neprestano, naizgled bezrazložno svrbež kože

⭕ slaba, opadajuća dlaka

⭕ plinovi, nadutost, želučani problemi, zatvor

Suština naše prirodne CricksyDog konzervirane hrane za pse

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premium sastojci Ely konzervirane hrane za pse

*s ilustracijama

Goveđa jetra

Budući da psi u divljini jedu iznutrice svog ulova, nije dovoljno četveronožnog člana obitelji hraniti samo govedinom.

Goveđa jetra koja se koristi u našoj konzerviranoj hrani toliko je slasna i ukusna da će omekšati srca i najosjetljivijih pasa. 0% umjetnih aroma, 100% prirodno!

Vitamin A i B u goveđoj jetri doprinose diobi i rastu stanica. Poboljšava vid i zdravlje očiju vašeg psa. Jača njegovo koštano tkivo, elastičnost i hrani kožu.

Janjetina

Kako bi dobili najbolju moguću kvalitetu, potrebno je osušiti janjetinu, a zatim ju sitno samljeti. Tijekom ovog procesa, janjetina izgubi oko 80% sadržane vlage. Na kraju procesa, tako se dolazi do takozvanog mesnog obroka, koji također stavljamo u svoju hranu.

Za meso koje se uključuje u našu hranu imamo vrlo visoke standarde kvalitete. Kao što znamo, kvaliteta prehrana je temelj pseće sreće!

Jabuka

Naša konzervirana Ely sadrži malu količinu jabuka. Ovo je zbog uravnoteženja nutritivnog i vitaminskog sastava naše konzervirane hrane. To također pomaže našoj Ely hrani za pse da bude hranjivija.

Većina pasa voli jabuke, što je odlična vijest jer jabuke mogu biti izvrsna i zdrava poslastica. Također ima visok sadržaj kalcija, vitamina K, vitamina C i vlakana. Osim toga, vrlo je niskokaloričan, pa se može uključiti u ishranu, čak i za pretile pse.

Treba biti oprezan s sjemenkama jabuke i svježim stabljikama jabuke jer sadrže cijanogene glikozide koji mogu izazvati želučane tegobe ako se konzumiraju u velikim količinama. Srećom, za to smo se pobrinuli u našoj Ely konzerviranoj hrani!

Najvažniji vitamini

Ovdje ćemo istaknuti samo tri najvažnija vitamina, jer bi detaljno opisivanje svih bilo predugo.

Vitamin E (tokoferol) je vitamin topiv u mastima, poznat prvenstveno po svom antioksidativnom djelovanju. Sprječava stvaranje i štetno djelovanje slobodnih radikala koji nastaju tijekom oksidacijskih procesa u stanicama, čime štiti stanične membrane i usporava procese starenja.

Vitamin D (kalciferol) ima najvažniju funkciju u održavanju razine kalcija i fosfora u krvnoj plazmi potrebne za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u apsorpciji kalcija, a njegova prisutnost je od ključne važnosti za rast i razvoj kostiju.

Vitamin A (retinol) najpoznatiji je po svojoj ulozi u fiziološkim funkcijama vida. Također sudjeluje u mnogim drugim fiziološkim funkcijama, osigurava normalnu proliferaciju epitelnih stanica te razvoj zubi i kostiju.

Naša Ely pseća konzerva učinkovito može pomoći u prevenciji sljedećih često prisutnih bolesti kod pasa:

Prema povratnim informacijama vlasnika pasa CricksyDog-a:

⛔ pretilost, a zatim nastanak dijabetesa

⛔ poremećaji metabolizma, a zatim nepravilno funkcioniranje štitnjače

⛔ alergija na hranu uzrokovana neprikladnim hranjenjem

⛔ bakterijske bolesti zbog oslabljenog imunološkog sustava: groznica, povraćanje, proljev

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Ova pseća konzerva temelji se na vrijednim aminokiselinama iz janjetine i govedine, kako bi vaš kućni vuk uvijek bio u vrhunskoj formi.

S ovom psećom konzervom unosite dovoljnu količinu vode u organizam vašeg psa, čime možete spriječiti jednu od najčešćih bolesti nakon obroka, želučanu torziju uzrokovanu preopterećenjem želuca. Zbog adekvatnog unosa vode, izvrsna je za oporavak nakon bolesti, jer će bolesna životinja prije početi jesti konzerve nego suhe granule. Jedan od razloga za to je što se konzerva lakše žvače i guta, što je idealno za starije pse s lošim zubima i lako probavljiva poslastica.

Sadrži jabuku koja nije samo ukusna, već sadrži i vrijedna vlakna za crijevnu floru psa. Neprobavljiva vlakna igraju veliku ulogu u vezivanju vode u debelom crijevu, što usporava prolaz stolice i poboljšava apsorpciju hranjivih tvari. U crijevnom sustavu takvog psa, s zdravom probavom, patogene bakterije i jednostanični parazit Giardia teže se naseljavaju.

Ne sadrži soju, genetski modificirane žitarice, umjetne pojačivače okusa, boje, konzervanse i dodane arome, tako da ne opterećuje nepotrebno bubrege vašeg psa i ne uzrokuje ovisnost.

Vaš pas će jednostavno uživati u njoj jer je ova pseća konzerva prirodno ukusna i hranjiva!”

Često postavljana pitanja

Koliko dnevno trebam dati hrane svom psu?
Težina Dnevna porcija
0-10 kg 500 – 800 g
10-20 kg 800 – 1200 g
20-30 kg 1200 – 1600 g
30-40 kg 1600 – 2000 g
> 40 kg  2000 – 2500 g

Iznad navedene količine služe samo kao savjet. Doziranje može ovisiti o dobi vašeg psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?

CricksyDog Ely, konzervirana hrana za pse osigurava skladan razvoj i dobru snagu vašeg ljubimca zahvaljujući visokoj probavljivosti sastojaka i pravom omjeru životinjskih proteina, masti, vitamina i elemenata u tragovima.

Sastojci: Vitamini i elementi u tragovima: vitamin A (retinil acetat) 1900 IU/kg, vitamin D3 (kolekalciferol) 190 IU/kg, vitamin E (RRR-alfa-tokoferil acetat) 10 mg/kg, bakar (bakrov (II) sulfat) pentahidrat) 1,4 mg/kg, cink (cinkov sulfat monohidrat) 10 mg/kg, manganov (mangan (II) oksid) 2 mg/kg. Hrana ne sadrži soju, genetski modificirane žitarice, umjetne pojačivače okusa, bojila, konzervanse i arome.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će recenzirati “Ely mokra hrana za pse s goveđom jetrom, janjetinom i jabukom – 415g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
764 recenzije