Ispitanik:

Moj pas već 3 mjeseca ima mekanu stolicu, jede hranu za pse i proteže prednje noge.

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Ovi simptomi svakako pobuđuju sumnju na alergiju na hranu. Preporučam da prijeđete na jednu od naših hipoalergenih hrana što je prije moguće i da njome hranite svog psa isključivo 12 tjedana kako biste vidjeli hoće li isključivanje alergena iz hrane pomoći njegovom stanju. Ukoliko se dogodi, čini se da je alergija na hranu uzrok nelagode, a vi zapravo nemate drugog izbora nego nastaviti ga hraniti i biti strogi u tome kako vaš pas ne bi jeo ništa drugo. Za poslasticu, birajte samo hipoalergenu hranu, po mogućnosti napravljenu od istih životinjskih proteina kao i hrana (npr. poslastice od janjetine, ako je hipoalergena hrana također napravljena od janjetine).

Nažalost, ako ishrana ne pomogne nakon 12 tjedana, najvjerojatnije je uzrok alergija iz okoliša, što se može potvrditi samo veterinarskim pregledom i liječenjem. U svakom slučaju, hipoalergena ishrana je prvo, najpraktičnije rješenje bez nuspojava. Moja osobna preporuka je naša Juliet hrana za pse na bazi proteina kukaca s ekstraktom brusnice i juke (za posebno osjetljive pse). Preporuča se postupni prijelaz na novu hranu za pse tijekom ukupnog razdoblja od 4-7 dana.

Neovisno provjereno
764 recenzije