Ispitanik:

Moj Jorki se puno češe. Isprobala sam nekoliko preporučanih proizvoda s interneta. Ali nijedan od njih nije pomogao. Pomozite mu, molim vas. Jako mi ga je žao!

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Prvo, kupite pouzdan proizvod protiv buha za svog ljubimca, kao što je Vectra 3D otopina za potapanje, u skladu s tjelesnom težinom i redovito tretirajte svog ljubimca. Ukoliko nema stopostotne zaštite od buha, nema smisla nastaviti. Nakon što se to učini, postavlja se pitanje ishrane.

Hipoalergena ishrana je neophodna, stoga preporučam našu Juliet, hipoalergenu suhu hranu za pse. Ukoliko doista želite učiniti nešto za zdravlje svog ljubimca, ne biste ga trebali hraniti ničim drugim najmanje 12 tjedana. Poslastice ili “ostatci sa stola” mogu pokvariti ishranu vašeg psa, stoga budite dosljedni. Ukoliko se i dalje ne popravi, možda postoji neko drugo stanje osim alergije; ako je tako, obratite se svom veterinaru.

Neovisno provjereno
759 recenzija