Ispitanik:

Moj pas je mješnac Labradora. Njegova majka je Labrador. Alergičan je na pelud i određenu hranu. Uspjeli smo poboljšati njegov život dajući mu sirovu hranu. Pas se ne linja i ima dobru probavu. Međutim, on još uvijek jede travu. Što da radim? Trabam li ga pustiti da jede travu ili mu dati vitamine?

Hoćete li u ponudi imati sirovu hranu? Nažalost, suha hrana za pse ne odgovara našem psu.

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Psu vjerojatno nedostaju vlakna i vitamini. Naš Twinky, imunološki pojačivač pomaže s vitaminskim dodatkom, dok vlakna možete dopuniti ljuskama sjemenki trpuca u prahu. Također možete dodati batatu, mrkve (koje također dodajemo našoj hranu) ili brokulu, kuhano na prirodan način.

Trenutačno nemamo u planu da ponudimo sirovu hranu. Svakako redovito dehelmintizirajte svog psa, čak i mjesečno, ukoliko mu dajete sirovu hranu! Također, imajte na umu da se u ljetnim mjesecima sirovi sastojci mogu jako brzo pokvariti, što može dovesti do bolesti, ukoliko se pojede.

Probiotik za pse se također preporučuje. Izbjegavajte mu davati isključivo meso jer će ovo dovesti do lošeg zdravstvenog stanje u budućnosti. Prema ovome što ste rekli, naša Ted, hipoalergena suha hrana za pse, bi biti prikladna za vašeg ljubimca i zadovoljit će njegove biološke potrebe, pa biste ju trebali isprobati.

Neovisno provjereno
764 recenzije