Chucky suha hrana za pse od govedine

€19.99 - 3 kg | €57.99 - 10 kg– ili pretplatite se na popust od 10% (samo za pretplatnike)

Napokon je došao veliki dan, štence je tu u vašem domu. Međutim, odgoj štenca ili psa u razvoju (pored mnogih veselih trenutaka) je ozbiljan i odgovoran zadatak koji određuje njihovo buduće zdravlje i sreću!

Voljeli bismo vam s time pomoći da bi vaš psić započeo život sa savršenom osnovom.

Prosječna veličina granula je 0,7 cm. Savršeno za štenca!

10 mjeseci zaštita

Razvili smo hranu za pse da bismo pružili savršenu ishranu za mališane, do dobi od 10 mjeseci!

Bezbjedan način za odgoj štenca

Pređite na našu ishranu i postojat će velika mogućnost da vaš pas neće razviti alergiju na hranu! Naposlijetku, sada se trebaju položiti temelji!

Pravilan razvoji kosti

Štencima je potrebno više proteina i minerala nego odraslim psima. Naša ishrana obraća pozornost na to!

Preporučujemo našu hranu za sva štenca, unatoč njihovoj veličini

Vis te najbolji prijatelj svoga psa, a vaš dom je i njegov! Učinite ih sretnima!

✔ savršeno uravnotežena hrana za štenca: suha hrana za pse Chucky pruža uravnoteženu ishranu vašem štencu. Sve ovo bez neravnoteže nutrijenata koji bi mogli imati negativan utjecaj na razvoj štenca.

✔ visok sadržaj kalorija: štencima je potrebna visoko-kalorična hrana više nego odraslim psima jer tako dobivaju više energija za svoj razvoj. Oko polovina kalorija koju konzumiraju su troše na rast tkiva kao i razvoj.

✔ bez alergija ili intolerancije: Chucky ishrana se prirodno dobro tolerira zbog svojeg zdravog sadržaja, tako da je intolerancija na hranu jako rijetka. Metabolizam nije opterećen neprirodnim supstancama koju obična hrana za pse može sadržati.

✔ male granule: ovo je važno jer vaš pas lakše žvaće i probavlja hranu.

Suha tvar (min.) 90,0 %
Sirovi protein(min.) 30,0 %
Sirove masti (min.) 11,0 %
Sirova vlakna (max.) 4,0 %
Prah 14,0 %
Vitamin A 12000 IU/IE
Vitamin D 1440 IU/IE
Vitamin E 84 IU/IE

Pridružite se zajednici s tisućama “Sretnih pasa i sretnih roditelja pasa

Stručno mišljenje našeg osnivača i stručnjaka za ishranu pasa, Imre Vargyas-a:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

“Ova hrana za štenad je na bazi govedine i ima vrlo primamljiv okus za mnoge pse. Idealni omjeri aminokiselina u govedine potiču optimalan razvoj vašeg ljubimca u razvoju, tako da možete postaviti temelje za njegovo zdravlje.

Podržava imunološki sustav i poboljšava probavu. Bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka.

✅ Zbog 30% udjela proteina, učinkovito podržava pravilan razvoj štenaca

✅ zbog sadržaja šipka, pomaže imunološkom sustavu štenaca u borbi protiv infekcija

Sadrži sve što je potrebno za pravilan razvoj mišića i rast kostiju. Kao nutricionist za pse, jako ju preporučujem za štenad!”

Postoji mnogo prednosti ukoliko svoga psa redovito hranite našim Chucky-jem

Energičniji pas

Zahvaljujući visokom udjelu proteina, tvoj pas nikad neće postati pretio!

Potpuna zaštita za tvog psa

Imamo puno esencijalnih masnih kiselina, cinka i biotina u našim obrocima kako ti se pas ne bi bespotrebno češao!

Pomaže pobijediti bakterije

Zbog toga, nema govora o vrućici, povraćanju, proljevu; zahvaljujući posebnoj vitaminskoj strukturi ove hrane!

Razvijen za štenca

Svi naši sastoji prolaze kroz pažljiv odabir prije no što završi u zdjeli vašega psa.

Dodatni sadržaj proteina

Obzirom da vaš pas još raste, potrebno mu je više energije i proteina, dakle, mi smo i na to obratili posebnu pozornost!

Pravilan razvoj kosti

Sadrži sve bitne tragove elemenata koji su neophodni za pravilan razvoj kosti i zacjeljenje rana, ukoliko je potrebno.

Naša hrana ne sadrži umjetne dodatatke ili neželjene sastojke

Psi ne mogu procesuirati gore navedene neželjene supstance. Oni mogu prouzočiti zdravstvene probleme i rijetko posumnjamo na hranu za pse- Sastojci u hrani za štenca igraju važnu ulogu u razvoju štenca. Na primjer, nervni sustav štenca ovisi o bitnim masnim kiselinama, DHA (najzasićenije omega 3 masne kiseline). Potrebno je da njih što više unesete u organizam da bi se poboljšao razvoj očiju, ušiju i mozga kod štenaca.

Studija Američkog Kinološkog Kluba je pokazala da štenci, koji uzimaju ishranu s visokim udjelom DHA, imaju bolje razvijeno pamćenje. To rezultira pametnijim i bolje obučenim štencima.

The essence of our natural CricksyDog dog food

Povratak prirodnoj prehrani

Naravno, više nisu vukovi ili kojoti, ali današnji psi također imaju iskustvo drevnih nagona i želja kao i njihovi preci. Nije bitno je li u pitanju Jack Russel terijer ili zlatni retriver: ispred zdjelice za hranu, svi psi su isti.

Mi u CricksyDog tvrtki stvorili smo naše suhe hrane za pse kako bi zadovoljili taj instinktivni apetit. Naša hrana izrađuje se od pažljivo odabranih, hranjivih vrsta mesa s dodatkom sočnog voća i povrća. Ovo čini naše CricksyDog obroke apsolutno posebnima.

 

Trajna i svježa energija

Komponente dobivene iz životinjskih materijala u našoj CricksyDog hrani toliko su slasne da bismo ih i mi mogli jesti! Uz to, visokokvalitetni, lako probavljivi riža i krumpiri pružaju dobar izvor ugljikohidrata.

Vrijedni, pažljivo odabrani proteini u mesu, lako probavljivi ugljikohidrati, vitamini i minerali čine osnovu zdrave prehrane. Ovo je moto CricksyDoga.

Prepuna vitamina

Kako bi se zaštitili ključni, ali visokoosjetljivi vitamini i esencijalne masne kiseline, CricksyDog dodaje mješavine prirodnog porijekla kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti vitamina i masnih kiselina.

Na ovaj način, kvalitetna CricksyDog suha hrana pruža ti sigurnost da možeš svom psu dati pravu hranu za njegove/njezine potrebe u svakoj situaciji – za nevjerojatnu vrijednost za novac. Ovo je prava vrijednost CricksyDog suhe hrane!

Štiti imunološki sustav

Budući da se 70% enzima odgovorno za pravilnu zaštitu imunološkog sustava za pse nalazi u probavnom traktu, vrijedi izabrati hranu koja je dobra za pseći probavni sustav. Zahvaljujući vlaknima koja čine osnovu naše CricksyDog suhe hrane, naši proizvodi sadrže sve potrebne probiotike koji se iz ekstraktiranih bakterija prirodno nalaze i u probavnom traktu tvog psa.

Ovi posebni probiotici uvijek se mogu naći u našim proizvodima, tako da će tvoj pas zajamčeno imati živu i aktivnu želučanu kulturu koja potpomaže zdravu probavu.

Premiun sastojci Chucky Govedine

*s ilustracijama

Govedina

Kako bi dobili najbolju moguću kvalitetu, potrebno je osušiti govedinu, a zatim ju sitno samljeti. Tijekom ovog procesa, govedina izgubi oko 80% sadržane vlage. Na kraju procesa, tako se dolazi do takozvanog mesnog obroka, koji također stavljamo u svoju hranu.

Za meso koje se uključuje u našu hranu imamo vrlo visoke standarde kvalitete. Kao što znamo, kvaliteta prehrana je temelj pseće sreće!

 

Žitarice

Psi ne proizvode enzime u slini koji počinju razgrađivati ugljikohidrate i škrob u ustima (npr. amilaza). Amilaza u slini može se pronaći, na primjer, kod svejeda i biljojeda, ali ne i kod mesojeda. Zbog toga, ovaj teret pada sasvim na gušteraču i tjera ju da proizvodi velike količine amilaze kako bi se nosili s biljnim škrobom, celulozom i ugljikohidratima.

Budući da gušterača mesojeda ne može razgraditi celulozu u molekule glukoze, psi također nisu u stanju učinkovito probavljati, koristeći biljne materijale kao izvor proteina. Da bi se ovo nadišlo i preventirali mogući zdravstveni problemi, minimalno korištene žitarice postaju savršeno probavljive kroz hidrotermalni proces i dvostruku ekstruziju, tj. iskopane žitarice.

Naši najvažniji vitamini

Sada, naglasit ćemo samo tri najvažnija vitamina, zato što bi navođenje svih vitamina u detalje bilo pre, predugačko.

Najpoznatija funkcija vitamina A (retinola) očituje se u fiziološkim funkcijama vida. Vitamin A također je uključen u mnoge druge fiziološke funkcije i omogućuje normalno razmnožavanje epitelnih stanica i razvoj zubi i kostiju.

Najvažnija funkcija vitamina D (kalciferola) je podići razina kalcija i fosfora u krvnoj plazmi na razinu koja je nužna za normalnu mineralizaciju kostiju. Igra ulogu u absorbciji kalcija; njegova je prisutnost ključna za rast i razvoj kostiju.

Vitamin E (tokoferol) igra važnu ulogu u održavanju stabilnosti staničnih membrana. Nedostatak Vitamina E može rezultirati atrofijom skeletnih mišića, propadanju klica testisa, oslabljenim razvojem fetusa i oslabljenim imunološkim reakcijama.

Pridruži se CricksyDog hrani za pse treće generacije

Držimo se najstrožih standarda – dobrovoljno

Trenutno ne postoje nikakve regulacije u Europskoj Uniji koje se tiču hrane za pse! Ovo u praksi znači, uz malo pretjerivanja, da se bilo što može dodati u hranu za pse. Provjereni dobavljači? Ma daj, čemu to? Provjeravanje uzoraka svakog sata? I zadržati ih barem 2 godine zbog osiguranja kvalitete? Nažalost, najčešće o ovome možemo samo sanjati. Iako smo mala obiteljska tvrtka, savršeno zdravlje tvog psa nam je iznimno važno!

Na ovaj način možeš izbjeći trovanje svog psa. Budući da su nam psi kao članovi obitelji, ne bismo im u zdjelice stavili hranu čije porijeklo ne znamo. Kao ni hranu koja je obrađena na toliko visokoj temperaturi da je kvalitetom zaista daleko od njenog konačnog oblika, koji je ispunjen raznim umjetnim mješavinama.

FSSC 22000 standard. Srećom, već postoji međunarodna zajednica u EU koja razmišlja slično kao mi. Ovo je omogućeno odrednicama FSSC 22000 standarda (kratica znači Shema certifikacije sustava za sigurnost hrane). Naša hrana ne samo da je sukladna s osnovnim ISO standardom koji je na snazi, nego i s drugim međunarodnim standardima. Također, ojačali smo sve ovo s vlastitim regulacijama!

⭐⭐⭐⭐⭐ Tatjana K.: "Sve pohvale!"

Naša vlastita CricksyDog očekivanja

Svježina. Trudimo se servirati hranu svim psima unutar najviše 6 mjeseci od proizvodnje! U većini slučajeva, to se dogodi unutar 3 mjeseca. Iako naša hrana zadržava svježinu 2 godine, najdraže nam je kad tvoj pas dobije najnoviji proizvod gotovo odmah. Prema našim saznanjima, nakon 1-1.5 godina sva hrana za pse neumitno gubi na kvaliteti. Zahvaljujući zalihama na našem web shopu, uvijek obraćamo pažnju na ovo!

Praćenje i transparentnost. Uvijek uzimamo uzorke tijekom proizvodnje, svakih sat vremena. Ovi uzorci pohranjuju se 2 godine. Ovo je nužno u slučaju problema u bilo kojem trenutku, uzrok se može lako pratiti i identificirati. Još nemamo slučajeva da se to dogodilo. Šansa je 110% da se ovo neće promijeniti u budućnosti!

Kontinuirana kontrola kvalitete. Također, kvaliteta hrane za pse koju proizvodimo svakog sata se testira u laboratoriju tijekom procesa proizvodnje. Znamo da hrana nije igračka, baš kao ni zdravlje tvog psa! Budući da želimo da se samo igraš sa svojim psom, a da se mi brinemo za zdravlje, morali smo poboljšati kvalitetu do maksimuma! Upalilo je. Ti najbolje znaš svog psa, a mi najbolje znamo pseću hranu!

⭐⭐⭐⭐⭐ Željko B.: "Odličan posao i hrana, nakon kratkog vremena upotrebe Vaše hrane mome psu se dlaka skroz popravila, tako da je hrana jako kvalitetna i preporučujem je svima! Uslužno i ugodno osoblje."

Ovako proizvodimo hranu za pse, u 3 koraka

1) Sirovi sastojci. Najprije, sirovi materijali stižu u našu tvornicu, i ako ne ispunjavaju mjere i vizualne zahtjeve, odmah se vraćaju pošiljatelju. Na sreću, ovo se događa rijetko. Ovi sastojci (npr. grašak, mrkva, mango) zatim se sjecka u zrnca od oko 1 mm veličine. Ovo je nužno kako bi ih stroj mogao lakše obraditi i na nižoj temperaturi.

2) Skraćeni proces istiskivanja. Drugi korak počinje kada pomiješamo sastojke i počnemo istiskivati sastojke (dodajući nasjeckano voće, povrće, žitarice i mesni obrok). Ovo se radi pažljivo i polagano. Ne želimo izgubiti ni jedan jedini gram vitamina, minerala i vlakana koji tvom psu mogu trebati. Zbog toga, ovaj proces traje samo nekoliko sekundi i odvija se na 90-130 stupnjeva, ovisno o strukturi sirovih materijala. Također kontoliramo kvalitetu jednom po satu.

3) Prirodni, slasni premaz. Posljednji korak, kada se prethodno proizvedene granule na 60 stupnjeva ohlade, premazuju se prirodnim mastima. Ovo je nužno kako bi se tvom psu olakšalo probavljanje hrane. Dakle, zamisli naša zrnca hrane kao male lopte s masnim zalogajima izvana i mesom i voćem iznutra. Ne moramo ni naglašavati, i u ovom procesu vršimo kontrolu kvalitete! Nakon toga, najfinija hrana za tvog psa će se ohladiti. Nakon 1 tjedna pa najviše do 3-6 mjeseci, ta ista hrana naći će se u zdjelici tvog psa.

⭐⭐⭐⭐⭐ Romana Nađ: "Sve lijepo objašnjeno, izuzetno upakovano."

Naše pakiranje je ekološki osviješteno

Papirnata vrećica s minimalnim udjelom plastike. Kada uzmeš vreću CricksyDog hrane za pse u ruku, vidjet ćeš da je izvana papirna, a prekriva i tanku plastičnu vrećicu. Nažalost, nismo bili u mogućnosti sasvim isključiti plastiku iz procesa proizvodnje jer plastika sprječava da mast dospije do vreće, što pomaže hrani da duže ostane svježa. Bez plastične vrećice, rok uporabe naše hrane bio bi drastično smanjen.

100% reciklirajuće pakovanje! S druge strane, budući da plastika nije zalijepljena za papir, i unutarnja plastika i vanjska papirna vrećica mogu se lako reciklirati! Također, trudimo se kupovati reciklirane papirne/plastične vreće za sve naše materijale za pakiranje. Štitimo naš planet!

100% ugljično neutralna dostava! Čak i naša kućna dostava dogovorena je u ime zaštite okoliša! Kurirska služba DPD zasadit će onoliko novog drveća koliko CO2 proizvede tijekom procesa dostave, što ju čini ugljično neutralnom tvrtkom!

Zaista vjerujemo da je očuvanje okoliša naš zajednički cilj i sretni smo što ga možemo podržati!

⭐⭐⭐⭐⭐ Melita: "Sve je stiglo brzo i lijepo zapakirano."

Učinkovito pomaže u prevenciji sljedećih učestalih psećih bolesti

⛔ artritis

⛔ metabolički poremećaji, abnormalan rad štitne žlijezde

⛔ srčane bolesti, hipertenzija

⛔ alergije zbog neodgovarajuće ishrane

⛔ bakterijske bolesti: groznica, povraćanje, proljev

⛔ dijabetes i iscrpljenost srca

Sažetak o našem vodećem veterinaru, Dr. Ottó Nagy-ju:

️ veterinom se bavi od 1983 godine i od tada je izliječio tisuće kućnih ljubimaca
️ pobornik za savjestan i odgovoran odnos prema životinjama, stručnjak za zaštitu
️ njegova područja stručnosti: moderno hranjenje, ishrana i sezonske bolesti pasa

——————–

“Ova hrana za štenad je na bazi govedine i ima vrlo primamljiv okus za mnoge pse. Idealni omjeri aminokiselina u govedini potiču optimalan razvoj vašeg ljubimca u razvoju, tako da možete postaviti temelje za njegovo zdravlje.

Hrana je puna i vrijednih flavonoida, što povećava otpornost mališana na infekcije, podržava imunološki sustav i poboljšava probavu.

Maksimalna probavljivost kombinira se s minimalnom obradom, tako da se dobro iskorištena hrana za pse bogata vitaminima i esencijalnim tvarima može staviti na stol vašeg malog prijatelja. Bez neprirodnih, alergenih tvari i umjetnih dodataka. Sadrži sve što je potrebno za pravilnu izgradnju mišića i rast kostiju. Osim toga, pomaže u očuvanju prekrasne životinjske dlake. Hrana također sadrži probiotička vlakna, koja mogu iskoristiti korisne bakterije crijevne flore, čime se čuva prirodna probava psa.

Čak i kao veterinar, toplo ga preporučam za vašeg psa!”

Često Postavljena Pitanja

Koliko bih trebao/trebala davati svome štencu?
Očekivana odrasla težina vašeg štenca     Preporučena dnevna porcija
1 mjesec [g/dan] 2 mjesec [g/dan] 3 mjesec [g/dan] 4 mjesec [g/dan] 6 mjesec [g/dan] 12 mjesec [g/dan]
2,5 kg 35 45 60 70 65 60
5 kg 55 100 105 120 115 100
7,5 kg 75 140 145 165 155 135
15 kg 100 190 245 250 305 280
25 kg 105 205 300 320 410 400
30 kg 110 225 335 430 450 415
35 kg 115 245 365 470 495 465
45 kg 140 265 410 530 580 560
60 kg 150 270 445 590 690 860
80 kg 160 280 485 610 805 1065

Gore navedene količine su isključivo smjernice. Doziranje može ovisiti o dobi psa, pasmini i razini aktivnosti.

Koji su točni sastojci?

CricksyDog Chucky goveđa suha hrana za štence, razvijena je za štence i sadrži hranjive tvari koje odgovaraju njihovim potrebama. Sadrži sve hranjive tvari, aminokiseline i vitamine koji vašem štenetu osiguravaju uravnotežen razvoj i zdrav način života. Proizvod pruža ekonomičnu uporabu zbog visoke biološke vrijednosti i lake probavljivosti. Sastojci: Žitarice, meso i derivati životinja, derivati biljnog podrijetla, ulja i masti, mlijeko i mliječni derivati, minerali, kvasci.

Od kada i do kada mogu svome štencu davati Chucky?

Od trenutka odvojenosti do 10 mjeseci starosti.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će recenzirati “Chucky suha hrana za pse od govedine”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Neovisno provjereno
759 recenzija