Ispitanik:

Želio bih pitati koju suhu hranu preporučujete za moju čivavu Lunu. Ima dvije godine, teži 2,30 kg, ne jede piletinu, želio bih hipoalergenu suhu hranu s puno vitamina i zaštitom za zglobove. Ujutro jede kuhanu hranu, navečer joj dajem suhu hranu. Želim promijeniti ovo, stoga tražim vašu pomoć. Već sam naručio poslastice od vas, jako ih voli. Imam još jednu čivavu, Merlina. Ima 13 godina i mužjak je. Možete li preporučiti nešto i za njega? Unaprijed hvala!

Imate li i vi pitanja u vezi sa svojim psom?

Bez obzira radi li se o hranjenju, ponašanju, štencima ili starijim psima, možemo vam pomoći u svemu. Postavite svoje pitanje ovdje, a možda ćemo na njega odgovoriti sljedeći tjedan u ovakvoj blog objavi.

 

Odgovor Imre Vargyas-a, našeg osnivača i stručnjaka:

✔️ Nutricionist za pse koji je posvetio svoj život da bi spriječio bolesti koje nastaju od alergija na hranu kod pasa
✔️ 5+ godina iskustva u neizravnoj proizvodnji hrane za pse, te sam odgovoran za CricksyDog hranu za pse koju konzumira preko 20,000 pasa godišnje
✔️ Specijalist za Ishranu Pasa priznat od strane čuvenog britanskog CPD-a

——————–

Dragi Vlasniče,

Hvala što ste nas kontaktirali s vašim pitanjima! Jako mi je drago što Luna voli poslastice koje ste naručili od nas. Za vaše dvije čivave, Lunu i Merlina, idealan izbor mogao bi biti CricksyDog Juliet Hipoalergena Suha Hrana s Govedinom. Ova hrana je posebno dizajnirana za male pse i zajamčeno je bez piletine i glutena pšenice, što je čini savršenim izborom za pse osjetljive na piletinu.

Zašto preporučujem Juliet hipoalergenu hranu s govedinom?

Vrlo male granule: Linija Juliet mini posebno je razvijena za ovako male pse. Granule hrane su vrlo male, što je idealno za male čivave, lako se žvaču i probavljaju.

Hipoalergena formula: Sadrži 0% piletine i 0% glutena pšenice, tako da je mogu konzumirati i osjetljivi psi.

Bogata vitaminima: Hrana je puna esencijalnih vitamina i minerala koji pridonose zdravlju i dobrobiti vaših malih pasa.

Osim hipoalergene hrane Juliet, preporučujem Twinky Tablete za Zaštitu Zglobova s ekstraktom zelenih školjki. Ove tablete su izvrstan izbor za zaštitu zglobova i mogu biti posebno korisne u bilo kojoj dobi! Aktivan i mlad pas poput Lune može imati koristi od njih, kao i stariji pas poput Merlina. Osim zelenih školjki, sadrže i kurkumu i đavolju kandžu, koji prirodno podržavaju zdravlje zglobova.

Zašto su Twinky Tablete za Zaštitu Zglobova dobar izbor?

Zaštita zglobova: Mogu učinkovito ublažiti, spriječiti i eliminirati bolove u zglobovima.

Prirodni sastojci: Kombinacija zelenih školjki, kurkume i đavolje kandže može pomoći u održavanju pokretljivosti i radosti života Merlina.

Dugoročna zaštita: Redovitim korištenjem može dugoročno podržati zdravlje zglobova vašeg ljubimca, promovirajući kretanje bez bolova i bolju kvalitetu života.

Nadam se da će hrana Juliet i Twinky Tablete za Zaštitu Zglobova pomoći da svojim malim psima pružite ono najbolje. Čekam vaš povratni odgovor, a ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

Neovisno provjereno
764 recenzije